レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super makkelijk bestellen Prijstechnisch de beste super de pasgarantie zodat je de juiste onderdelen krijgt zeker makkelijk als leek met weinig ervaring met diverse onderdelen Zeer goede prijzen z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snel onderdelen geleverd die in Venlo niet voorradig waren.Alweer een prima service van Porza.Ook de nieuwe winkel/afhaallocatie in Venlo is erg mooi geworden.Bestel graag bij Porza en altijd tevreden... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Prijzen op hun website zijn concurrerend. Enigszins vreemd dat zij andere prijzen in hun fysieke winkel hanteren. Website is voor verbetering vatbaar; werkt niet erg handig als je op kenteken gaat z... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

De site is duidelijk en makkelijk te vinden en de prijs is goed en als je het zelf niet weet even bellen goede uitleg door de telefoon fijn en snel geholpen ,heb je iets verkeerd besteld even omruile... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自動車郚品店

圓該䌁業による蚘述

Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 100 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Onze medewerkers die ervaring hebben binnen de sector van de auto-onderdelen, beheren op geïntegreerde wijze alle diensten die verbonden zijn met de complete order proces.Uw bestelling wordt door erkende transportbedrijven (UPS, Fedex, GLS, DHL) die de beste service en leveringstijden garanderen, bij u thuis of op het door u aangegeven adres bezorgd. Wij hanteren een levering binnen 48 uur voor de particulieren en voor garagisten een levertijd van 24 uur!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 100ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Van te voren voor de zekerheid gebeld

Van te voren voor de zekerheid gebeld, alles was binnen. 40 km gereden om bestelling op te halen, kom daar mist er 1 onderdeel. Erg jammer van het rijden. Dag erna weer terug voor 1 onderdeel te halen.

2024幎9月27日

Beste Chris,

Vervelend om te horen en onze excuses.
Hopelijk kunnen wij het een volgend keer goed maken!

Bestelling werd snel afgehandeld

Bestelling werd snel afgehandeld, de volgende dag kon ik de bestelling al afhalen.

2024幎8月22日

Beste Danny

Makkelijk en snel!

Makkelijk bestelling geplaatst, snel klaar! Prima bedrijf!

2024幎9月11日

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit spullen voor een

Goede kwaliteit spullen voor een eerlijke prijs.
Ik kreeg de dag na mijn bestelling al telefoon dat ik de verkeerde benzinefilter had besteld en dat ze het gingen aanpassen.
Zeer tevreden over de vriendelijkheid en kennis van de medewerker.

2024幎9月20日

Snel goed, niet duur

2024幎9月10日

Beste heer Amendt,

Remblokken

Ik had remblokken besteld en bij afhalen bleek de verzegeling verbroken te zijn.
Ik terug en om een verklaring gevraagt.
De medewerker keek de remblokken na en zei direct...dat gaat niet passen.
Hij heeft even gekeken in zijn systeem en liep naar het magazijn. Deze passen voor 90 % zeker. Als zij niet passen kom je terug en bekijken wij het samen en zoeken wij een oplossing.
Gelukkig passen ze.
Een groot Compliment voor de deskundigheid en het het meedenken van mijn probleem

2024幎8月31日

Beste Eddy

5぀星のうち4の評䟡

Goede

Is oke bestelling

2024幎8月28日

Beste Czechowksi

5぀星のうち5の評䟡

Juiste spullen, nette prijs, snelle afhandeling

Onderdelen op kenteken gezocht en direct de juiste gevonden, op voorraad en op maandagochtend lag het al klaar om opgehaald te worden. Ik stond binnen een minuut alweer buiten met mijn aankoop, deze beoordeling schrijven duurde langer...

2024幎8月19日

Beste heer,

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, juiste product en prijs kwaliteit was goed.

2024幎8月6日

Beste Roger,

5぀星のうち2の評䟡

Onderdeel past niet

Ik had onder andere een remlicht schakelaar voor een VW Fox op kenteken besteld, maar deze bleek niet geschikt te zijn voor de auto.
Gebeld met de vestiging in eindhoven, daar kreeg ik te horen dat er waarschijnlijk iets aan de auto veranderd was, waardoor dit niet meer paste????? Want hun hadden geen fout gemaakt en ik had pas garantie moeten mee bestellen, maar ze waren zelf overtuigd van hun gelijk, dus hadden ze sowieso het verkeerde onderdeel gestuurd (dit bevestigen ze zelf ook).Hoe arrogant kun je zijn.
En nieuwe electrische onderdelen kunnen niet geretourneerd worden.
Dus bij de lokale garage een remlichtschakelaar voor de fox besteld en toen kreeg ik meteen de passende schakelaar.

Porza, Porza, wat een slechte service!

2024幎8月5日

Beste Arnold,

Spijtig om te horen. Excuses voor alle ongemakken.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。