レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Korte lijntjes en heel snel met reageren. Veel uitgelegd over het product maar vooral ook de voordelen en nadelen. Tijdens het bezoek uitgebreid de tijd genomen om alle vragen die we hadden te bea... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Devon is bij ons thuis geweest en heeft alles goed uitgelegd en denkt in alles mee. Door prive omstandigheden konden wij nog geen bestelling bij Devon plaatsen. Als wij gaan verduurzamen zullen we ze... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Devon bracht bij binnenkomst een positieve sfeer met zich mee. Het begon met een gezellig babbeltje, waarna hij de diepte met me in dook om de specifieke zaken over het huis te achterhalen. Dat wat ik... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

The company is professional, they provide clear advise on what measures could be taken and at what cost. And in our case, and there were some issues, they also helped us and checked carefully what we... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ネルギヌ機噚ず゜リュヌション

圓該䌁業による蚘述

Positief Wonen! Helpt jou je woning te verduurzamen. Dat doen we door je te adviseren in de totaaloplossing die het best past bij jouw wensen en budget. Besluit je echt werk te gaan maken van de verduurzaming van jouw woning? Dan helpen we je ook graag met de realisatie!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 56ä»¶

レビュヌを曞く

Snel schakelen

Snel schakelen, aardig en flexibel.

2023幎9月14日

Positief Wonen からの回答

Beste Joost, Dank voor uw reactie, wij zijn erg blij dat wij u goed geholpen hebben en u tevreden bent. Groeten Team Positief Wonen

5぀星のうち4の評䟡

Snel en makkelijk

Afspraak is eenvoudig te maken.
Minpuntje is dat je eerst moet kijken wat de verschillende tarieven zijn, anders wordt je verrast bij het invullen van het document, waarin een vanaf (!) tarief wordt genoemd en bij betaling verschijnt het juiste tarief.

2023幎8月7日

Positief Wonen からの回答

Beste Gre, Dank voor uw review en uw tip. We nemen deze zeker mee om te kijken of we dit eventueel duidelijker kunnen maken.

Groeten, Team Positief Wonen

5぀星のうち5の評䟡

Fijne en redelijk snelle service

Positief wonen is langsgekomen voor een nieuw energielabel voor mijn appartement, de afspraak was snel gemaakt en het label snel afgegeven.

2023幎7月26日

Positief Wonen からの回答

Dank voor uw review. We streven ook om de klant zo snel mogelijk te helpen aan een energielabel. Groeten Team Positief Wonen

5぀星のうち5の評䟡

Heel goede en vlotte communicatie

Heel goede en vlotte communicatie, vriendelijke mensen en kwalitatief goed werk!

2023幎7月18日

Beste Sonja,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Positief Wonen.

5぀星のうち3の評䟡

Pietluttig

Pietluttig. Wordt niet goed geluisterd. Wel goede expertise.

2023幎7月17日

Beste Mr. Heemstra,

Bedankt voor uw review!

Wij vinden het erg prettig om te horen dat u onze expertise goed vindt.

Wij vinden het minder prettig om te horen dat u zich niet goed gehoord voelt. Wij gaan in gesprek met de adviseur, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Wij hopen dat u vooralsnog tevreden bent met onze geleverde dienst.

Positief Wonen.

Snel en behulpzaam

Afspraak kon snel gemaakt worden, behulpzame adviseur en ook snel het label opgeleverd. Hele fijne samenwerking!

2023幎6月20日

Beste Rolf, Dat horen we graag! Groeten Team Positief Wonen

5぀星のうち2の評䟡

Het bepalen van het energielabel ging
waardeloos

Het bepalen van het energielabel ging helemaal mis. Fout op fout. Heeft ons veel frustratie en energie gekost, zonder resultaat.

2023幎6月14日

Beste J Hop,

Het klopt inderdaad dat het bepalen van uw energielabel niet perfect liep.
Dit komt doordat de adviseur later pas aanvullende informatie ontving.
Hierdoor moest het label aangepast worden in uw voordeel.
Wij snappen dat dat frustrerend is omdat het niet in een keer goed ging.
Onze excuses daarvoor.

Wij hopen dat we nu een beetje frustratie hebben verholpen.

Team positief wonen.

Perfecte service

Uiteindelijk hebben wij wegens omstandigheden het label nog niet nodig. Hoewel de afspraak al gepland was, was er volop begrip voor het annuleren, we hebben alle kosten netjes terug ontvangen.
Als we in de toekomst een label nodig hebben, komt het zeker van Positief Wonen

2023幎6月7日

Positief Wonen からの回答

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van uw review!

Wij vinden het prettig om te horen dat u het ook positief ervaren heeft. Hopelijk zien we u terug in de toekomst.

Team Positief Wonen

fijne, positieve ervaring

Ze namen de tijd om alles goed op te nemen, meten en uit te leggen. Ze gaven ook meteen wat tips voor verbeteringen

2023幎5月23日

Beste Bernie,

Heel erg bedankt voor je review. Wij van positief wonen zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent!

Team Positief Wonen.

Snel

Snel, duidelijk

2023幎4月19日

Positief Wonen からの回答

Dank voor je review. Dat is ook waar we naar streven!

Groeten, Team positief wonen

Bijzonder snel geholpen

Bijzonder snel geholpen! Op vrijdag opdracht gegeven, maandag al bezoek en dinsdag het label klaar!

2023幎4月17日

Positief Wonen からの回答

Dank! Wij doen altijd ons best het zo spoedig mogelijk op te pakken en te verwerken.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。