Tablica magnetyczna Posterlounge to prawdziwe dzieło sztuki. Wspaniała faktura, duży wybór wzorów. Obsługa i wysyłka na najwyższym poziomie. Produkt przyszedł w nienagannym stanie, doskonale zapakowan... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, a jakość plakatów zachwycająca. Zastanawiałam się czy warto zapłacić więcej, czy zamówić tanie plakaty w chińskim serwisie, te zamówione na posterlounge stanowcz... もっと見る
Wydruki bardzo wysokiej jakości, profesjonalnie oprawione, z haczykami od razu w ramie do zawieszenia. Dobrze zapakowane, wysyłka kurierem DPD całkiem sprawna jak na przesyłkę z zagranicy. Polecam, pi... もっと見る
Zamówiłam obraz z ramą. Pomocna była możliwość wizualizacji w moim wnętrzu. Otrzymałam dokładnie to , czego spodziewałam się. Wszystko wykonane starannie . Kolory rzeczywiste. Kontakt z firmą łatwy(... もっと見る
企業情報
Posterlounge.pl について
当該企業による記述
Sztuka na ścianę dla każdego
Od ponad 20 lat specjalizujemy się dla Ciebie w sztucę na ścianę i dekoracjach ściennych. W naszym sklepie internetowym znajdziesz ponad 80 000 motywów od malarstwa klasycznego po nowoczesne dzieła sztuki. Nieważne, czy wolisz minimalistyczny wygląd lub wystawny styl – u nas znajdziesz idealny obraz na swoją ścianę.
Nasze obrazy są produkowane w naszej własnej drukarni grafik artystycznych w Niemczech. Używamy wyłącznie materiały wysokiej jakości i polegamy na procesach produkcyjnych oszczędzających zasoby. Dzięki temu zapewniamy, że otrzymasz produkt wysokiej jakości, który jest również zrównoważony.
Nasze zalety
当該企業による記述

- Różnorodny asortyment
- ✔️ Ponad 80 000 motywów dla każdego ✔️ Idealny projekt na ścianę do każdego pomieszczenia ✔️ Sztuka nowoczesna i klasyczna dla każdego stylu
- Jakość jest dla nas ważna
- ✔️ Druki wysokiej jakości na zamówienie ✔️ „Made in Germany”: własna drukarnia grafik artystycznych ✔️ Jakość, którą widać i czuć
- Oprawianie i serwis ramiarski
- ✔️ Wysokiej jakości ramy z drewna i aluminium ✔️ Różne kolory i rozmiary ✔️ Oprawimy Twój obraz w naszej pracowni ramiarskiej
- Obsługa klienta
- ✔️ Jesteśmy do Twojej dyspozycji – przed, w trakcie i po zakupach ✔️ Służymy osobistą poradą i pomocą
- Dostawa i gwarancja
- ✔️ Szybka i bezpieczna dostawa Twoich obrazów ✔️ Korzystne koszty wysyłki i bezpieczne opakowanie ✔️ Prawo do zwrotu w ciągu 100 dni
Nasza obietnica
Zakupy bez ryzyka!

✔️ W ciągu 100 dni od otrzymania zamówienia możesz wysłać swój obraz z powrotem bez podawania powodów.
✔️ Przesyłka zwrotna jest bezpłatna.
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jakość plakatów
Plakaty są piękne❤️🥰😍😘 ale rama przyszła…
Plakaty są piękne❤️🥰😍😘 ale rama przyszła lekko pęknięta przy narożniku
Super zadowolona klientka Kupiłam już trzy piękne plakaty
Kupiłam już trzy piękne plakaty, oprawione w drewniane ramy. Dwa wiszą w kuchni, trzeci u syna w pokoju. Plakaty dodały smaku i elegancji pomieszczeniom. Jestem nimi zachwycona. Polecam na 100%
Jestem zadowolona z uslugi.
Plakat wysokiej jakości, wydrukowany na dobrym, grubym papierze, bezpiecznie zapakowany. Szybka dostawa.
Alfons Mucha
Właśnie przyszły moje dwa plakaty autorstwa Alfonsa Muchy. Porządny gruby papier i bardzo dobra jakość wydruku. Polecam
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示

Plakat TOTORO
Plakat jest pięknie wydrukowany, na grubym papierze. Przesyłka dotarła szybciej niż prognoza!
Plakaty 70x50
Bardzo dobry papier. Bardzo dobra jakość wydruku. Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka - tuba o przekroju prostokąta.
Wysoka jakość plakatów, polecam
Печать качественная, посылка пришла быстрее чем ожидал, супер, рекомендую!
Przesyłka solidnie zapakowana
Przesyłka solidnie zapakowana. Produkt bardzo dobrej jakości. Zabrakło mi jedynie informacji zwrotnej po dokonaniu zakupu o planowanym terminie dostawy. Firma godna polecenia.
W ofertach powinno być napisane jasno…
W ofertach powinno być napisane jasno iwyraźnie, że przyjdzie obrazek w formie kartki ,które trzeba oprawić w ramkę metalową, drewnianą lub antyramę.Przy podglądzie jak wygląda na ścianie nie jest napisane ze przyjdzie za duże pieniądze dosłownie kartka bo to jest zwykłe wprowadzanie w błąd.

Mocne i słabe strony
Obraz jest dobrze nałożony na ramę, był odpowiednio zapakowany. Jestem jednak niezadowolona z jakości wydruku. Z bliska obraz jest mało wyraźny, jakby drukowany w małej rozdzielczości.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。