FANTASTISK jeg havde bestilt en plakat til en konfirmation og opdager fÞrst lÊnge efter modtagelse at der er en printerfejl Jeg skriver en mail og sender et billede af fejlen Helt uden bÞvl og s... ãã£ãšèŠã
Super tilfreds. Hurtigere end hurtig til at afsende rammer og plakaterne. Bestilte dem mandag, skrev med en pÃ¥ deres chat, om de mon kunne nÃ¥ frem inden torsdag da de skulle gives til to lÊrere inden... ãã£ãšèŠã
FÞrst kom pakken/ordren ikke frem. Da der blev sendt en ny kom den fhv hurtigt frem. Vi havde bestilt to store posters med rammer. Det blev leveret som âsaml selv sÊtâ og det var to forskellige udgave... ãã£ãšèŠã
Jeg har bestilt 4 A5 kort/plakater - Jeg synes hjemmesiden var nem at bestille fra, god pris ogsÃ¥ pÃ¥ rammer, fin kvalitet og sÃ¥ gik der kun fÃ¥ dage fra bestilling til levering. Derudover synes jeg... ãã£ãšèŠã
- ãã¹ã¿ãŒåº
- ã¢ãŒã ã®ã£ã©ãªãŒ
- ã°ã©ãã£ã㯠ãã¶ã€ããŒ
- é¡çžå°éåº
- ãã¹ã¿ãŒå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi startede POSTERSbyUS for at inspirere, og for at vise nogle af de betagende og smukke motiver der findes på vores planet. I vores udvalg finder du desuden plakater med eftertÊnksomme citater og motiver til bÞrnevÊrelset.
NÞrre Snedevej 9, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig afsending af varen.ð
Gode priser, stort udvalg
Overskuelig hjemmeside, stort udvalg, gode priser og hurtig leveringðð»
Hurtig levering
En god oplevelse
En god oplevelse.
Hurtig levering.
Godt pakket ind.
Handler der helt sikkert igen.
De er hurtig til at levere
Effektiv og hurtig
Effektiv og hurtig, yderst tilfredsstillende. Betaling gennem MobilPay fungerede godt, hvorimod den anden betalingsmetode om ad ViaBill var kompliceret, og jeg opgav undervejs.
Stabil firma - holder hvad der er aftalt
Kom til tiden - god pris - fantastisk indpakket. Vi vil handler der igen og kan varmt anbefale firmaet.
Mvh
Grethe & Karl Erik Viborg
6940 Lem st.
Super hurtig service
Meget tilfreds med mit kÞb ð
Flotte produkter hurtig levering
Kvik og hurtig ekspedition.
Fin levering men synes jeg var lovet atâŠ
Fin levering men synes jeg var lovet at plakaten var monteret!!! Ellers alt andet ok.
Hurtig levering og plakater som varâŠ
Hurtig levering og plakater som var forsvareligt indpakket.
Effektivt og hÞj kvalitet
Hurtig levering og forsvarligâŠ
Hurtig levering og forsvarlig indpakket.
Plakaterne man ser på hjemmesiden snyder ikke. Ikke sidste gang jeg bruger deres hjemmeside.
Nemt at bestille fra hjemmesiden
Nemt at bestille fra hjemmesiden, hurtig levering. Ikke sidste gang jeg har bestilt ting hos jer.
KÞbte 2 plakater med fik aldrigâŠ
KÞbte 2 plakater med fik aldrig produktet.
Så pas på med at kÞbe hos dem.
Da du nok ikke fÃ¥ de ting du har bestilt ð€¬

POSTERSbyUS ããã®åç