SÃ¥ glad o tacksam för dessa 6 mÃ¥nader jag kört Power Tona. God mat o rolig trÀning. Enkelt att anvÀnda appen. Lisa o hennes kollegor e fantastiska pÃ¥ alla sÀtt. SÃ¥ tvekar du, gör inte de. Bara kör!... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det absolut bÀsta beslut jag tagit för mig sjÀlv! Vilken resa! Otroliga resultat med sÃ¥ enkla medel! Goda recept, roliga och varierande trÀningspass och sÃ¥klart fantastisk pepp frÃ¥n coacherna! Jag Àr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Power Tona Coaching Àr ett 3-mÃ¥naders transformationsprogram för kvinnor 40+ som vill minska fettprocent, öka muskelmassan och samtidigt bygga en starkare mental grund. Med över 3500 deltagare har vi utvecklat ett beprövat upplÀgg som skapar tydliga, mÀtbara och hÃ¥llbara resultat. Under 90 dagar arbetar vi intensivt och mÃ¥linriktat med kost, trÀning, rutiner och mindset. VÃ¥ra deltagare uppskattar vÃ¥r pushande, personliga och energifyllda coachningsstil dÀr vi kombinerar tydlig struktur med massor av positiv energi och daglig pepp. HÀr fÃ¥r varje kvinna stöd, ansvarstagande och en coach som faktiskt bryr sig och följer henne hela vÀgen. Power Tona handlar inte bara om förÀndringar pÃ¥ utsidan â utan Àven om att stÀrka sjÀlvförtroende, disciplin och kÀnslan av att ta tillbaka kontrollen över sig sjÀlv. Med Power Tona fÃ¥r du en resa som ger resultat. PÃ¥ riktigt. Varför vÀlja Power Tona ⢠3500+ nöjda deltagare ⢠Tydliga resultat pÃ¥ 3 mÃ¥nader ⢠Fokus pÃ¥ minskad fett% och ökad muskelmassa ⢠Personlig och pushande coaching ⢠Massor av positiv energi och daglig pepp ⢠Anpassat för kvinnor 40+ ⢠Enkelt, strukturerat och hÃ¥llbart upplÀgg
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SÃ¥ glad o tacksam för dessa 6 mÃ¥naderâŠ
Så glad o tacksam för dessa 6 månader jag kört Power Tona. God mat o rolig trÀning. Enkelt att anvÀnda appen. Lisa o hennes kollegor e fantastiska på alla sÀtt. Så tvekar du, gör inte de. Bara kör!
Sarah
Det absolut bÀsta beslut jag tagit förâŠ
Det absolut bÀsta beslut jag tagit för mig sjÀlv! Vilken resa! Otroliga resultat med så enkla medel! Goda recept, roliga och varierande trÀningspass och såklart fantastisk pepp från coacherna! Jag Àr så nöjd! Rekommenderar alla dagar i veckan!
Rekommenderas verkligen!
Enkelt program att följa. Goda och enkla recept. Bra trÀningsprogram med valmöjligheter. Man bestÀmmer sjÀlv hur mycket kontakt och hjÀlp man vill ha av coacherna. Jag tappade i vikt varje vecka, var aldrig hungrig och sötsuget var ett minimum. Rekommenderas verkligen!
Jag tycker hela erat koncept Àr superâŠ
Jag tycker hela erat koncept Àr super bra. Ni Àr tydliga och det Àr tydligt att följa med kost och trÀnings upplÀgget. Jag Àr så glad att jag hoppade på. Ni har gett mig massa inspiration
Jobbet fÃ¥r man göra sjÀlv men coachernaâŠ
Jobbet får man göra sjÀlv men coacherna fanns dÀr för support och stöttning!
Hade en bra dialog med coacherna i den privata chatten nÀr man hade frÃ¥gor eller funderingar ððŒ
Fantastiskt trÀning & kost upplÀgg
Fantastiskt trÀning & kost upplÀgg. PrisvÀrt, Kunniga & Peppande coacher, Bra på alla sÀtt & vis
VÀldigt nöjd
Jag Àr sÃ¥ glad över att jag hittade Powerbylisa och att jag vÃ¥gade hoppa pÃ¥ Power Tona, det Àr helt fantastiskt. Det Àr vÀldigt bra mat och rolig trÀning, sedan fÃ¥r sÃ¥ bra stöttning av alla. Jag kommer att fortsÀtta sÃ¥ lÀnge det finns möjlighet ð
Powertona
Lisa och hennes team Àr fantastiska på att peppa och stötta en till att göra sitt allra bÀsta i sin resa mot att bli starkare och mer tonad. Johannas mat Àr så god och lÀttlagad och man behöver inte gå hungrig.
BÀsta kost och trÀningsupplÀgget ð€©
Jag har nu gÃ¥tt med i Power tona 2 gÃ¥nger och helst skulle man vilja stanna kvar dÀr resten av livet ðªðŒ LÀttvindig, och vÀldigt god mat som ger resultat om man sköter kosten! Lisa vet verkligen hur man fÃ¥r trÀningen till bÃ¥de rolig och helt slutkörd men resultat ger den ð€© Tveka inte att gÃ¥ med i Tona, det har gett mig en livstilsförÀndring dÀr jag lÀrt mig att Àga mina val och det Àr du sjÀlv som pÃ¥verkar dina resultat ðªðŒð Snabba svar av coacherna och vÀrdefull feedback!
Jag gav kritik som inte togs emot
Jag gav kritik som inte togs emot! Man har en gemensam chatt med fler som deltar. Frågan från annnan deltagarna var om man tÀnkte förlÀnga efter dessa tre månader. Svarade hur jag upplevde och varför jag inte tÀnkte förlÀnga. Att jag tyckte de varit dålig med pepp ifrån coacher. Dåligt med feedback. Har Àven stÀllt frågor i chat ang recepten som inte varit rÀtt, utan att få svar. Få mini förelÀsningar. Köp hellre ett program från någon som vill hjÀlpa och stötta. Inte någon som bara vill sÀlja sina program som inte Àr individuella, utan alla får samma. Det utlovas mer Àn vad man får.
Tacksamhet
Tacksam för allt stöd och hjÀlp frÃ¥n erâ€ïž
Denna resa har verkligen hjÀlpt mitt mindset och att det gÃ¥r sakta har bara varit bra för att huvudet inte ska balla ur och tas över av Àtstörningsspökena. Det kÀnns tryggt och stabilt pÃ¥ nÃ¥t sÀtt Àven att jag har vissa utmaningar att hantera fortfarande. Men ett steg i taget och en dag i tagetðâ€ïž
Tittar jag pÃ¥ bilder frÃ¥n augusti och jÀmför med nu ser jag ju att det Àr en enorm skillnad ð
Ãr glad och tacksam över att jag har nÃ¥gra mÃ¥nader kvar med detta fantastiska gÀng - rekommenderar alla att testa, ni kommer inte bli besviknað
Superbra upplevelse att av powertona
Superbra upplevelse att av powertona!
Toppen mat och smart upplÀgg med inte så många recept i början nÀr man redan har massa annat som man ska hålla koll på.
Familjen har kunnat Àta samma mat som mig.
TrÀningen har vart superrolig och jag har trÀnat en del innan detta och tycker Àndå passen Àr roliga och utmanande, perfekt med upplÀgg så man kan trÀna hemma eller på gym.
Superfin feedback och pepp i återkopplingen och nÀr man har frågor.
Också förmånen att trÀffa tjejerna IRL under ett event, riktiga solstrålar med fantastisk energi
Det finns bara nÃ¥gra fÃ¥ ord med PowerâŠ
Det finns bara några få ord med Power tona,
Magi och wow, jag Àr sÃ¥ himla glad av att jag hoppa pÃ¥ det hÀr för snart 6 mÃ¥nader sen, mitt mÃ¥l med vikten uppnÃ¥dde jag efter bara 3 mÃ¥nader, idag har jag mist 18 cm runt midjan och jag kÀnner mig stark och sÃ¥ pigg, sÃ¥ ni som fundera pÃ¥ att hoppa pÃ¥, kör sÀger jag bara. ðªð€©
Jag var ganska besviken pÃ¥ helaâŠ
Jag var ganska besviken på hela upplevelsen. Jag hade personlig coachning för 1500kr/månad i sex månader och jag upplevde inte att jag fick valuta för pengarna.
Det började med att jag inte fick tillgång till recepten förrÀn samma dag jag skulle börja så det fanns ingen tid för att planera och förbereda, vilket gjorde att det blev off redan vid starten.
Responsen på mina incheckningar var aldrig lÀngre Àn 2 minuter inspelat meddelande dÀr 1 minut gick åt till att lÀsa mina svar. Det kÀndes inte som om de hade lÀst dem innan och tÀnkt ut vad feedbacken skulle vara. Och jag fick aldrig något med substans tillbaka.
NÀr jag fick nya trÀningsprogram fick jag varje gång påminna om att jag inte kunde göra enbensövingar pga mitt bÀcken. Dessutom tyckte jag inte att recepten var så varierande, eller goda.
Det kÀndes som en tjÀnst som hade kunnat vara bra om de lagt ner lite mer tid och engagemang i sina kunder. Jag kÀnde mig enbart som en enkel inkomstkÀlla tyvÀrr.
Fantastiskt nöjd
Fantastiskt nöjd! Bra coacher, mycket bra o personlig feedback. Man kÀnner sig sedd och ens frÃ¥gor besvaras inom den tidsram som man har. Bra pass och mycket pepp. Maten Àr fantastiskt god och âvanligâ. ð€©
Fick min man att gå med också - lika bra för mÀn som kvinnor.
Stort tack Lisa, Johanna o ni andra - mycket bra jobbat! ðªðŒð
Jag har varit vilse ett tag med minâŠ
Jag har varit vilse ett tag med min vikt och ville verkligen förÀndra hela min livsstil. Skrev till Lisa pÃ¥ Instagram och fick chansen att delta i powertona programmet. Det har nu gÃ¥tt tre mÃ¥nader kÀnner mig som en hel ny mÀnniska, fick sÃ¥ mycket hjÀlp och coachning av Lisa och Johanna som Àr fantastiska pÃ¥ att motivera och pusha. Ãr sÃ¥ glad över att jag prioriterat mig sjÀlv och min hÀlsa och fick se resultatet och Àr sÃ¥ glad över det resultatet jag Ã¥stadkommit. Jag rekommenderar verkligen Lisa och gÀnget. Tusen tack för all hjÀlp, ni Àr bÀst ðð»â¥ïž.
Rekommenderas
Var till en början rÀdd för att börja. RÀdd för att misslyckas. Men Lisa och Johanna har skapat ett toppen program som Àr lÀtt att följa, både kost och trÀning.
Möjlighet till chat med coacherna 1 gång i veckan och återkoppling 1 gång/månad. Fungerar hur bra som helst och jag har fått det stöd jag behövt.
Så stolt över mina resultat både inre och yttre.
Rekommenderas starkt
En stor del ligger pÃ¥ dig sjÀlv vilketâŠ
En stor del ligger på dig sjÀlv vilket Àr sjÀlvklart men nÀr jag sluta checka in osv var de ingen respons alls från någon av coacherna för och fråga hur det gick, varför det inte kom några incheckningar så sista 2 månaderna betalade jag bara. Man får bara skriva i chatten en ggn per vecka om man har någon fundering, återkoppling sker 3 ggr under 3 mån dvs 1 ggn per månad.. om du checkar in annars Àr det radiotystnad. Recepten ska vara personligt anpassade.. jag fyllde i att jag inte kan Àta stenfrukter, det var med i mina recept.

Powerbylisa ããã®åç
Nytt tÀnk och få in trÀningen i vardagen
Jag var ute efter att fÃ¥ in en kontinuitet i min trÀning, att trÀningen blir en del av min vardag. Ãven att fÃ¥ in tÀnket kring matrutiner. Jag har fÃ¥tt all hjÀlp man kan tÀnkas sig, jÀttebra peppning och bÀst av allt, inga mÃ¥sten utan allt hÀnger pÃ¥ dig och vad du Àr redo att göra. Det bÀsta jag gjort var att gÃ¥ med i Power tona.
Jag Àr sÃ¥ tacksam att jag testade PowerâŠ
Jag Àr så tacksam att jag testade Power Tona. Det har hjÀlpt mig att skapa hållbara rutiner och gett mig en kÀnsla av kontroll över min vardag. Det bÀsta Àr att det verkligen passar alla , Àven om man Àr kroppsligt sjuk eller har begrÀnsad ork. UpplÀgget Àr så flexibelt att man både kan trÀna hemma eller på gym och enkelt anpassa passen efter hur kroppen mår just då. För mig har det gjort en enorm skillnad. Det kÀnns tryggt, motiverande och framför allt hållbart i lÀngden. Alla rÀtter har varit både goda och enkla , något jag verkligen Àlskar.
Jag gick ner 5,8 kilo och några centimeter runt magen. Jag har fortfarande en lång vÀg kvar, men för mig Àr det viktigt att det hÀr ska fungera långsiktigt.
Jag har kört i tre månader nu och tÀnker fortsÀtta på egen hand ett tag, men jag vet att jag alltid kan återkomma om jag behöver hjÀlp att hitta rutinen igen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ