Kan i hÞjeste grad anbefale et forlÞb hos Anja! Har vÊret med pÃ¥ hendes hold i et Ã¥r og er kun blevet stÊrkere mentalt og fÃ¥et en masse brugbare vÊrktÞjer med i rygsÊkken! ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Anja kommet rundt om hele mennesket - fÃ¥r bygget hele ens personlighed op - der er plads til bÃ¥de sorg - omsorg - glÊde - vrede mm og vigtigst af alt fÞler man sig set og hÞrt nÃ¥r man mest har brug fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret i forlÞb med Anja i 6 mÃ¥neder, og det har vÊret helt fantastisk og meget givende. Anja er altid klar pÃ¥ hjÊlpe en bedst muligt bÃ¥de over besked og nÃ¥r man har samtaler med hende, hun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har vÊret i forlÞb med Anja i 4-5 mÃ¥neder, og jeg har lÊrt sÃ¥ meget og udviklet mig helt vildt - bÃ¥de pÃ¥ arbejde, i mine relationer og i mig selv, som gÞr at jeg har mere ro og overskud til at ride. P... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sportspsykologi og mental performance trÊning for kvindelige stÊvneryttere. Velkommen til Danmarks nok mest efterspurgte online mentale trÊningscenter, hvor du lÊrer at: ⢠Skabe de vildeste resultater på og udenfor banen ⢠PrÊstere med ro i maven ⢠Holde laser skarpt fokus på dig selv og opgaven ⢠Blive ligeglad med, hvad andre synes og tÊnker om dig Kort sagt: Jeg lÊrer dig at vÊre bedst når det gÊlder, vinde mere og have en fest undervejs!
Liljevej 17, Stevnstrup, 8870, Stevnstrup , ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg kan i den grad anbefale powermind academy hos Anja!ð
Jeg er lige startet hos hende, og har allerede rykket mig!ð«¶ Jeg skal blive mere bevidst pÃ¥ mig selv, mine styrker og svagheder, som alt sammen skal vÊre med til at jeg bliver den bedste version af mig selv, den bedste leder for min hest, have ro og overblik til stÊvner/trÊninger, samt vÊre ligeglad med hvad andre tÊnker om mig, og det gÃ¥r allerede fremad!â¥ïž
Anja er med hele vejen, og man kan altid kontakte hende ved spÞrgsmÃ¥l, opture og nedture, hvor hun altid stÃ¥r klar med uddybende svar, og/eller pÃ¥ at heppe pÃ¥ enð¥°
Jeg glÊder mig sÃ¥ meget til det nÊste Ã¥rs tid som powerminder, er sikker pÃ¥ det bliver sÃ¥ godt, sÃ¥ jeg kan komme ud til stÊvner, og vise hvad min hest og jeg kan, hvad vi trÊner sÃ¥ hÃ¥rdt for hver dag og have nogle gode ture uden mine nerver overtager det heleðð€

Powermind Academy ããã®åç
Anja har hjulpet mig fast gennem 3 år. Jeg er gået fra at vÊre usikker på mig selv, mine drÞmme på ridebanen og på mine vÊrdier til at stå brÞl-stÊrkt. Jeg er en ny udgave af mig selv, som er stÊrk når jeg skal vÊre det men har også lÊrt at vÊre sårbar for at holde alting i balance.
Jeg ELSKER mine power hour!!

Powermind Academy ããã®åç