レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk maling som dÊkker fantastisk både inde og ude under alle forhold. Personalets viden er helt i top.

5぀星のうち5の評䟡

Veldig god og hyggelig betjening hos PP professional paint Frederiksberg i HillerÞdsgade, fikk rask hjelp til Ã¥ velge riktig utstyr av topp kvalitet. De var tÃ¥lmodige og behjelpelige. Bestilt maling v... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Proffessionel service og isÊr viden overfor os malere. Der mangler lidt i bredden af isÊr malervÊrktÞj. Prisniveauet er fair - dejligt at der er kommet nye ansigter i butikken. MalerhjÊlp NordsjÊ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Rigtig god kvalitet pÃ¥ maling (har brugt bÃ¥de almindelig vÊgmaling, maling til fugtige rum samt til trÊvÊrk). Nemt at pÃ¥fÞre og tÞrrer hurtigt! Ligeledes er det 5 stjerner til personale i butikken pÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 塗料店
  2. 工具店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos PP har vi stor respekt for professionelle malere. Vi elsker dygtige mennesker, der kan skabe flotte og holdbare resultater med deres hÊnder. Vi ved, hvad det krÊver at vedligeholde gamle huse og gÞre ny-opfÞrte byggerier flotte og indflytningsklar. Vi er nemlig selv fagfolk til fingerspidserne. Derfor leverer vi gode, professionelle lÞsninger, der matcher den tid og de krÊfter, du selv lÊgger i opgaven.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fantastisk maling.

2025幎10月6日

KÊre Allan

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!

Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de vores maling og den service, du har fÃ¥et. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ kvalitet – bÃ¥de i vores produkter og i vores rÃ¥dgivning – sÃ¥ det betyder meget, nÃ¥r det bliver bemÊrket.

Du er altid velkommen hos os igen, uanset om det gÊlder projekter inde eller ude.

Venlig hilsen
Anja
FlÃŒggers kundeservice

5぀星のうち5の評䟡

NÃ¥r man fÞrst har malet med PP

Når man fÞrst har malet med PP mestermaling så bliver man afhÊngig af deres maling og gider ikke bruge andre produkter, det sådan maling skal vÊre og ikke sådan noget tyndt sjask som der bliver solgt andre steder

2024幎4月23日

Hej Carsten,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at vores maling har gjort sÃ¥dan en positiv forskel for dig. Hos PP Mestermaling strÊber vi altid efter at levere produkter af hÞjeste kvalitet, der lever op til vores kunders forventninger. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din stÞtte og ser frem til at fortsÊtte med at levere fremragende produkter til dig i fremtiden. Tak fordi du valgte PP Mestermaling! 💪🎚

Venlig Hilsen
Sabina
Kundeservice - PP

5぀星のうち5の評䟡

Var i jeres slagelse afd

Var i jeres slagelse afd. Bedre service skal man lede lÊnge efter. Fik den bedste hjÊlp til at finde den helt rigtige farve, hvor andre måtte give op.
Vil fremadrettet kun benytte mig af pp i slagelse.

2019幎8月12日

PP Professional paint からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Vi glÊder os til at se dig igen.

Dbh. Svend og Mette

5぀星のうち5の評䟡

Godt mega godt service..som altid kan

Godt mega godt service..som altid kan stole på og er altid klar med hurtig svar vdr hvilket typ maling og matriale man skal brug til enkelt opgave..Kvalitet bevidst ..PP Mestermaling Godt Sted...chris fra c.s.spartel&malerfirma.

2019幎5月30日

Tusind tak for din anmeldelse Chris. Vi sÊtter pris på din feedback. Mvh. Sune

Malerfirma JZ

Kvalitetsvarer altid god betjening.

2019幎5月8日

Tusind tak for din anmeldelse. Mvh. Sune

Altid hjÊlpsomme

Altid hjÊlpsomme
God service
Også i weekenden

2019幎5月7日

PP Professional paint からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Vi ser frem til at se dig igen.

SÊrdeles glad kunde

Skulle male 80m2 og valgte på opfordring af venner, at anvende PP, hvilket var en enorm positiv oplevelse. DÊkningsgraden på maling var virkelig god, hvilket resulterede i at det var en fornÞjelse at male med. på 2 dage fik vi givet 2 behandlinger til vÊggene, trÊvÊrk og sÊrskilt maling til badevÊrelset. Kan ikke andet end anbefale deres produkter!

2019幎5月3日

PP Professional paint からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt i havde en god oplevelse.

Perfekt kundeservice

Perfekt kundeservice, rigtig god maling og altid sjov at handler hos PP

PP Professional paint からの回答

Tak for anmeldelsen Lukas. Vi håber snart at se dig igen.

Veldig god betjening hos PP

Veldig god og hyggelig betjening hos PP professional paint Frederiksberg i HillerÞdsgade, fikk rask hjelp til å velge riktig utstyr av topp kvalitet. De var tålmodige og behjelpelige. Bestilt maling ventet ferdig pakket på en tralle, parkering ved siden av butikken. Anbefaler på det sterkeste.

PP Professional paint からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Vi glÊder os over din gode oplevelse.

5぀星のうち5の評䟡

Rigtig god kvalitet på maling og super betjening

Rigtig god kvalitet på maling (har brugt både almindelig vÊgmaling, maling til fugtige rum samt til trÊvÊrk). Nemt at påfÞre og tÞrrer hurtigt! Ligeledes er det 5 stjerner til personale i butikken på NÞrrebro, som var meget behjÊlpelig med produkter men også til gode/bedre alternativer for hvad jeg normalt plejer at kÞbe. StÊrkt anbefalet og skal helt sikkert bruges igen!

PP Professional paint からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Vi glÊder os over din gode oplevelse.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。