Jeg kÞbte d. 22.11.25 en Louis Vuitton Keepall 50 til 5.995,- DKK Efter at have brugt tasken under 5 gange, gÃ¥r selve stroppen gÃ¥et op i syningen, knapperne falder af og derfor ubrugelig. J... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Et fint tÞrklÊde kun fÃ¥ brugsspor. Logoet har en syning, der er gÃ¥et og boksen har lidt utydelige pletter/mÊrker. Ellers er varen stort set som beskrevet. DesvÊrre var butikken lÊnge om at sende varen... ãã£ãšèŠã
KÞbte en LV keepall 50 bandouliere, og fik en taske, der var langt finere, end forventet. KÞbte en LV padlock til, og begge items blev leveret i fine dustbags fra Preloved. Leveringstiden var ogsÃ¥ god... ãã£ãšèŠã
Virkelig dÃ¥rlig kommunikation og tilbagemelding pÃ¥ henvendelser rettet pÃ¥ mail, da man ikke kan komme i kontakt med jer pr. tlf. KÞber et armbÃ¥nd, som slet ikke lever op til det forventet, sÃ¥ vil sen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Preloved.dk en en dansk webshop, specialiseret i salget af hÞjkvalitets secondhand designervarer. Vores omhyggeligt kuraterede sortiment omfatter et bredt udvalg af luksusvarer fra nogle af verdens mest prestigefyldte mÊrker, såsom Louis Vuitton, Prada, Chanel, Hermes, Balenciaga, Burberry, Christian Dior, Fendi og mange flere. Hos Preloved.dk forstår vi vÊrdien af kvalitet og tidlÞs elegance, hvilket afspejler sig i hvert eneste produkt, vi tilbyder. Vores mission er at tilbyde en bÊredygtig lÞsning til modebevidste kunder, der Þnsker at eje luksusprodukter med en historie, uden at gå på kompromis med kvalitet og design. Vi tror på at give nyt liv til forhåndsejede designerartikler, hvilket ikke alene understÞtter en mere bÊredygtig modeindustri, men også tilbyder vores kunder muligheden for at erhverve unikke og eksklusive varer til en brÞkdel af originalprisen. Hos Preloved.dk vÊgter vi autenticitet og gennemsigtighed hÞjt. Alle vores varer gennemgår en grundig verifikationsproces for at sikre Êgtheden, og vi tilbyder detaljeret produktinformation og billeder for at give vores kunder en fuldstÊndig tryghed ved kÞb. Vi er stolte over at kunne tilbyde en personlig kundeservice, hvor vi står klar til at assistere og rådgive vores kunder i deres sÞgen efter det perfekte designerstykke.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Louis Vuitton Keepall 50 i stykker
Jeg kÞbte d. 22.11.25 en Louis Vuitton Keepall 50 til 5.995,- DKK
Efter at have brugt tasken under 5 gange, går selve stroppen gået op i syningen, knapperne falder af og derfor ubrugelig.
Jeg har henvendt mig 3 gange til Preloved på mail, men modtager ikke noget svar.
Jeg vil på det kraftigste anbefale alle at undgå at handle med Preloved, da du ikke vil modtage svar hvis du har reklamationer.
Simpelthen de smukkeste Þreringe fraâŠ
Simpelthen de smukkeste Þreringe fra ChanelâºïžRigtig hurtig levering. Og et Êgthed certifikat medfÞlger.
I order bag which was stated to beâŠ
I order bag which was stated to be delivered in 1-2 days, I received it in more in a week and I no longer needed the bag.
Now when I try to contact someone to send it back I donât have any response
SeriÞst underligt.
SeriÞst underligt.
KÞber en varer på siden. Den kommer ikke helt som lovet efter de 1-2 dage, men på 3 dagen. Det er helt fint. Den lever som sådan op til forventningerne, men jeg har lidt spÞrgsmål og mangler en faktura på mit kÞb. Skriver en mail - Intet svar. Venter et par dage og sender en ny - Intet svar. Sender dem en besked via deres egen beskedplatform på hjemmesiden - INTET svar..
Som sådan egentligt synd, for jeg ville ikke turde handle der igen, når man ikke kan få svar eller fat på nogen bag siden. Havde andre ting jeg godt ville kÞbe, men tÞr simpelthen ikke, hvis det nu evt skal sendes retur eller der er andet galt.
Lodsedlen - Man ikke skal kÞbe...
Hjemmesiden er ikke til at få kontakt til. De svarer ikke på henvendelser og man har ikke mulighed for at returnere tingene selvom det er kÞbt som gave og derfor aldrig har vÊret brugt. Hvis du Þnsker service i dit kÞb, så er det ikke stedet at handle - 0 stjerner herfra....
Man kan ikke stole på preloved!
Man kan ikke stole på Preloved.
Preloved fremstår utrovÊrdig og uprofessionel.
PÃ¥ deres hjemmeside skriver de:
Hvor lang er leveringstiden?
Bestiller du inden kl 14, bliver pakken afsendt samme dag. Vi sender med PostNord, så du vil have den inden for 1-2 dage.
Jeg kÞbte en taske fredag d.2. Januar inden kl. 14.
Den 3. Januar registrerede de afsendelse hos GLS og Êndrede tasken status til udsolgt på hjemmesiden. MEN de afleverede ikke tasken hos GLS. Siden da har jeg skrevet til dem hver dag uden de har svaret.
Heldigvis har de ikke kunnet trÊkke penge fÞr tasken faktisk var afsendt.
I dag d. 9.januar har jeg modtaget en mail, hvor Preloved skriver fÞlgende:
Jeg er meget ked af den lange svartid og dårlige kÞbsoplevelse. Vi har haft sygdom i vores kundeservice, og derfor tingene er skredet. Der er desvÊrre sket en fejl på vores lager, og tasken var markeret som på lager, selvom den allerede var solgt, derfor vores lagerpersonale ikke kunne få den ud af dÞren. Din ordre er annuleret og pengene er igen tilgÊngelige på din konto.
Igen beklager jeg meget denne oplevelse.
Puha
Puha, en dyr fornÞjelse at kÞbe en taske ved Preloved , de svare ikke på vores henvendelser, så for ikke mine penge retur for en taske vi ikke kan bruge. Men sagen er nu overgået til ForbrugerklagenÊvnet, så må vi se om det hjÊlper.
Hold jer vÊk fra dette såkaldte firma
Varen levede 100% op til det somâŠ
Varen levede 100% op til det som Preloved havde på deres side, jeg er mere end tilfreds. Levering inden for få dage, jeg kigger helt sikkert forbi Preloved igen.. Selvom jeg var lidt i tvivl ift anmeldelser.. Men er overbevidst nu..
Trods en lidt forsinket levering.
Trods en lidt forsinket levering.. så vil jeg stadig give preloved 5 stjerner. Jeg tÊnker at nÊste gang bliver bedre ift. afsendelse.
Virkelig lÊkker taske ð¥°
Forkert vare og ingen kommunikation
Jeg bestilte et tÞrklÊde og modtog et andet end bestilte.
Certifikat udstedt viser billede af det bestilte.
Tog strakt billede og sendte det i mail til Preloved.
Har i over en uge skrevet til Preloved med der er ingen respons!
StÃ¥ nu med et brunt strikket halstÞrklÊde og ikke et grÃ¥tð
Ingen reaktion på mine henvendelser
De reagerer ikke pÃ¥ mine e-mails, efter jeg har opdaget at min taske er falsk. Jeg vil aldrig anbefale preloved til nogen, hold jer LAAAAANGT VÃK fra den side
SÊlger falske varer
Falske varer! Jeg har aldrig vÊret så skuffet over en butik, da jeg fik vurderet min taske som falsk af en authenticator website - og preloved herefter fortsat nÊgter at lade img returnere!
Muggen taske og nÊgtet retur
Tasken var i en elendig stand og lugtede af mug. KÞb jeres vintage et andet sted med bedre kvalitet af varer!
Kundeservice svarer aldrig
Ingen svar fra deres kundeservice efter at have modtaget en forkert vare. Virkelig dårlig shop at kÞbe hos, de tager ik kunderne seriÊst
Ingen lÞsning på fejllevering
Tasken jeg modtog var forkert, og jeg kan ikke få fat i dem for at få en ombytning. Jeg fÞler mig grueligt snydt, og synes i bÞr skamme jer over den forretningspraksis som i driver, det er så etisk forkert af jer !
Ikke en Êgte vare
Jeg kÞbte en Louis Vuitton taske, men den blev afvist som falsk da jeg skulle sÊlge den videre på vestiaire collective. KÊft en dårlig oplevelse
Lugt og skader - ingen hjÊlp
Tasken lugtede så slemt, at jeg ikke kunne bruge den. De nÊgter at tage den retur, hvilket strider mod lovgivningen. Aldrig igen skal jeg kÞbe hos dem
Hold jer vÊk
Hold jer vÊk. Og lad vÊr og bestille derfra, Hvis i vil sende noget retur. De svare ikke når man ber om returlabel. Og som man kan lÊse på andre anmeldelser, så får man ikke sine penge retur, hvis du ikke skal kime dem ned med mails. De har intet telefonnummer, og svare ej heller på de sociale medier. De virker meget uprofessionelle.
Hold jer langt vÊk!
Virksomheden er hurtig til at svare når man beder om returlabel til at sende en vare tilbage, men pengene får man ikke retur og de reagerer ikke på mails. Heller intet telefonnummer man kan ringe på. Hold jer langt fra dem!
Super service og et rigtig lÊkkertâŠ
Super service og et rigtig lÊkkert produkt!
Jeg har handlet hos Preloved et par gange efterhånden, og det har vÊret en succes hver gang! God og hurtig service, og der har endnu ikke vÊret en finger at sÊtte på produktet.
Anbefaling herfra!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹