Modtaget seng er ridset og fuld af skrammer - en bærende del er delvist knækket. Kontakter kundeservice og de vil sende en ny seng. Jeg havde en forventning om at sengen ville blive sendt snarest -... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg bestilte et brændestativ, som blev leveret indenfor rimelig tid. Dog manglede der næsten alle skruer, da pakken så ud til at være skadet under transport. De var nok faldet ud der. Jeg skrev en mai... もっと見る
Emballeringen var helt gået i stykker: store huller, skruer mv. var faldet ud og vores bordben var heller ikke pakket ordentligt, eller slet ikke pakket så flere steder er malingen skrabet af. Har sen... もっと見る
Jeg var, modsat mange andre anmeldelser, meget tilfreds med leveringstiden, blev forsinket én dag (som sikkert skyldes snevejret) og reolen kom uskadt frem. Et tip til firmaet, bedre embal... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Stemmer fuldstændig overens med lovet
Stemmer fuldstændig overens med lovet.
Super hurtig levering
Har bestilt et garderobespejl 2-i-1…
Har bestilt et garderobespejl 2-i-1 Klilbojle. Selve spejlet er meget skævt og forvrænger billedet. Derudover er de netformede hylder deformerede og blev leveret i beskadiget stand. Har skrevet reklamation men de svarer ikke. Glædede mig meget for at samle den og konstaterede omfattende fejl ved varen.Ordre 28258
UPD: pengene blev refunderet. Men står alligevel uden normalt spejl. Og turde ikke få et andet skævt spejl som erstatning. Derfor kun 4 stjerner
I have found the product is very low…
I have found the product is very low quality. I would not buy 2nd time here.
Thanks.
Mangler bøjlestang, kaotisk betaling
Jeg måtte to gange afbryde køb, da jeres mobile-pay løsning bare ikke spiller.
Nu har jeg endelig modtaget min pakke, men her mangler bøjlestang.
Håber på en hurtig løsning.
Modtog en pakke som var beskadiget
Modtog en pakke som var beskadiget. Sendte en mail med billeder af pakken og fik svar tilbage om at de ville sende en ny pakke. Herligt når reklamationer ikke er en langvarig proces.
Super gode service jeg modtog et…
Super gode service jeg modtog et spisebord med en transportskade på bordpladen der var knækket et stykke af jeg kontakte kundeservice og de sendte mig straks et nyt bord uden beregning så nu har jeg et flot nyt spisebord God kundeservice og God Service
Mvh Karsten
Perfekt
Hurtig levering til døren, meget let at samle, perfekt funktion og smuk og fin polstring.
Broken item and bad quality in general
Kom hurtig meget let at samle jeg var…
Kom hurtig meget let at samle jeg var alene det to 1 dag super fint
Spejlet er af virkelig dårlig kvalitet
Spejlet er af virkelig dårlig kvalitet. Det er som at se sig selv i et tivoli spejl, så det kan ikke bruges
Alt gik let og problemfrit
Godt tilfreds med mine køb
Virkelig god betjening
Virkelig god betjening. Bestilte et spejl som desværre var i stykker når det ankom, men der gik ikke mange dage til jeg fik et nyt. Køber gerne igen på denne her side.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。