premiumXL Danmark レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Modtaget seng er ridset og fuld af skrammer - en bærende del er delvist knækket. Kontakter kundeservice og de vil sende en ny seng. Jeg havde en forventning om at sengen ville blive sendt snarest -... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte et brændestativ, som blev leveret indenfor rimelig tid. Dog manglede der næsten alle skruer, da pakken så ud til at være skadet under transport. De var nok faldet ud der. Jeg skrev en mai... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Emballeringen var helt gået i stykker: store huller, skruer mv. var faldet ud og vores bordben var heller ikke pakket ordentligt, eller slet ikke pakket så flere steder er malingen skrabet af. Har sen... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg var, modsat mange andre anmeldelser, meget tilfreds med leveringstiden, blev forsinket én dag (som sikkert skyldes snevejret) og reolen kom uskadt frem. Et tip til firmaet, bedre embal... もっと見る

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 103件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg var skeptisk, grundet de mange delte meninger i sporet, men jeg bestilte alligevel en Husseng til min datter.
Servicen var fremragende på mail og modtog hurtigt sengen - som var nem at samle.
Jeg kan varmt anbefale dem.

2025年7月23日
5つ星のうち3の評価

Jeg købte et partytelt

Jeg købte et partytelt, som jeg satte op. Knap et døgn efter var det gået i stykker.

Jeg skrev selvfølgelig ind til dem. De var hurtige til og svare tilbage dog på svensk .og jeg fik pengene retur

2025年7月2日
5つ星のうち1の評価

Skoreolerne var ikke som forventet

Skoreolerne var ikke som forventet. Var meget beskidte/støvet og havde brug for vand og klud inden de kunne samles. De "forstøbte" huller passede ikke sammen. Så der måtte improviseres.
Tænker ikke der bliver handlet der igen.

2025年5月30日
5つ星のうち2の評価

Den var til start rigtig god og fik min…

Den var til start rigtig god og fik min vare leveret
samlet bestod af 2 pakker, og er igang med at samle den og så i dag den 2.6.2025 modtager jeg så den
ene af de 2 pakker, som jeg har fået leveret en gang. Til min skræk ser jeg at jeg vil få leveret den anden den 3.6.2025. Jeg har skrevet 2 mails til jer om dette, så I eventuelt kunne få stoppet den 2. pakke, da jeg
ikke er interesseret i at have de store pakker ståen de. Den der er leveret skal naturligvis afhentes hos mig.

2025年5月26日
5つ星のうち2の評価

TilfredsFørst god oplevelse købte en…reolen

Først god oplevelse købte en badeværelse reol
Ville bare købe en til
Ingen ordrebekræftelse
Prøvede igen
Ingen ordrebekræftelse
Så kommer meddelelse om de begge er på vej
Beløbet er trukket for begge reoler
På mit kort
Den ene reol ankommer
Men ikke den anden
Da der er trukket pengene fra alle 3 reoler
Er det rigtigt ubehageligt kun at have modtaget 2 reoler
Skriver til jer mange gange
Ingen tilbagemelding overhovedet
Er glad for de 2 reoler Jeg har modtaget
Men mangler den 3 i har trukket pengene 3 gange for alle 3 reoler
Med venlig hilsen Birthe Frølich Frøgræsvej 3 Føllenslev
Nu kommer min sidste pakke
Reol
Er meget glad og tilfreds
Det hele lykkes til sidst
I dag modtog jeg min sidste reol
Er rigtig glad for de 3 badeværelse reoler
Hilsen Birthe Frølich

2025年5月20日

Ovenud tilfreds

Først og fremmest lad mig sige, at jeg har været ovenud tilfreds med mit køb og processen her!

Jeg var en smule skeptisk over at bestille her, for jeg kunne ikke se ret mange anmeldelser, men jeg havde simpelthen forelsket mig i en husseng til min søn, så jeg tog chancen. Havde spurgt andre om de havde bestilt derfra, og en enkelt vendte tilbage og sagde, at de kendte nogen, men samlevejledningen havde været den rene jungle.

MEN jeg vil bare lige sige, at det slet ikke er oplevelsen, vi havde. Den blev bestilt, sendt og modtaget inden for de 7 hverdage - ingen klager. Samlevejledningen var idiotsikker, numre på enderne af pindene, numre på poserne og en overskuelig samlevejledning.

Ud fra min oplevelse vil jeg kun varmt anbefale at købe herfra!👍🏻

2025年5月3日

Manglende monteringssæt

Jeg modtaget alle 3 varer inden for den forventet leveringstid. Alt er godt og får pakket tingene ud og er klar til montering. Men der er kun blevet vedlagt et monteringssæt (skruer og andet). Så nu står jeg med et møbel og to andre der ikke kan samles

2025年1月31日

Ikke tilfreds

Har købt 4 kryds bordben. Der er huller der ikke kan sættes skruer i da de sidder helt inde under benet. De er skæve, og ustabile. Og har ridser. De var ikke pakket korrekt ind.
Det har krævet stort arbejde at få dem til at sidde bare nogenlunde.

2024年5月31日

Trustpilot エクスペリエンス