レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Min beställning blev försenad på grund av något strul, men kundservice hanterade situationen på ett bra sätt. Jag fick svar ganska snabbt och de var tydliga med vad som gått snett och när jag kunde fö... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Första gången jag beställde från prepphjälpen nu och jag är väldigt nöjd. Gick smidigt och leveransen var i tid. Nödsovsäcken är jag speciellt nöjd!!

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

企業が回答しました

企業情報

1. アウトドア衣料・用品店
  2. キャンプ用品店
  3. アウトドア スポーツ用品店

当該企業による記述

Hos Prepphälpen hittar du ett brett sortiment av beprövade produkter för hemberedskap, krissituationer och friluftsliv. Alltid med snabba leveranser och säkra betalningar!

4.4

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Missvisande bilder på produkterna

Företaget har dålig information och missvisande bilder. Jag skulle beställa en bok och ett par nödsovsäckar. Boken jag ska köpa ser i kassan istället ut som en broschyr och jag hittar ingen mer information om den, som sidantal eller liknande. Så jag skippar den och köper ett par nödsovsäckar i tron om att detta är Prepphjälpens egna beställda sovsäckar då de har deras logga tryckt på sig på bilden. De är lite dyrare än andra men jag köper i tron om att jag stöttar ett litet företag som vill växa sig större i Sverige. När produkterna kommer hem har de en helt annan logga på sig och jag hade kunnat få dem bra mycket billigare genom att beställa någon annanstans.

2026年1月13日

Prepphjälpen からの回答

Tack för att du hör av dig och för att du tar dig tid att beskriva din upplevelse jag förstår verkligen din besvikelse och vill börja med att be om ursäkt.

Din beställning gjordes under vår lagerrensning med erbjudandet 2-för-1, och under denna period fanns det tyvärr två olika designer av nödsovsäckarna i omlopp. Den nya designen som visades i produktbeskrivningen, tog slut snabbare än beräknat. För att kunna fullfölja alla ordrar skickade vi därför ut de sista exemplaren av den tidigare designen.

Detta borde ha kommunicerats tydligare än i produktbeskrivningen, och här har vi brustit. Jag har full förståelse för att du upplevde bilderna som missvisande, särskilt när du helt rimligt trodde att du köpte vår egen design med Prepphjälpens logotyp. Det är absolut inte den upplevelse vi vill ge, och jag tar ansvar för detta.

Vi väntar nu in vår egna design igen inom kort, och när den finns i lager byter jag gärna ut dina nödsovsäckar utan någon extra kostnad om du önskar. Hör bara av dig så löser vi det på ett sätt som känns bra för dig.

Återigen, jag ber verkligen om ursäkt för den otydliga informationen och tackar för att du uppmärksammar oss på detta, det hjälper oss att bli bättre.

Vänliga hälsningar
Emil
Prepphjälpen

Hjälpsamma

Hjälpsamma, lösningsorienterade, kundvänliga. Utlovad leveranstid hölls trots lite PostNord strul.

2025年12月19日

Snabbaste leveransen ever

Snabbaste leveransen ever! Beställde 2 nödsovsäckar. De kom efter 1 dag. Perfekta julklappar.

2025年11月21日

Prepphjälpen からの回答

Tack för din fantastiska recension! 🙏
Jag gör alltid mitt bästa för att få iväg beställningarna så snabbt jag kan, så det gläder mig verkligen att de kom fram redan dagen efter. Hoppas sovsäckarna blir uppskattade julklappar! 🎄
Emil

Fantastiskt

Mylarpåsar är nu fyllda med det vi kan behöva i kris. Fungerade utmärkt med strykjärnet!

2025年10月1日

Hej Christina!
Tack snälla för din fina recension, det betyder jättemycket för oss! 🙏🏻
Vad härligt att höra att mylarpåsarna nu är fyllda och redo om det skulle behövas. Och toppen att förseglingen med strykjärnet fungerade så bra!
Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller behöver tips framöver.
Emil från Prepphjälpen

Vilka kanon påsar

Vilka kanon påsar . Kan varmt rekommendera dessa att ha till torrvarorna i krislådan

2025年9月9日

Prepphjälpen からの回答

Stort tack för din fina återkoppling! 🙏
Vi blir jätteglada att höra att våra påsar gör nytta i din krislåda och hjälper till att hålla torrvarorna fräscha. Din rekommendation betyder mycket för oss och tack för att du tog dig tiden att skriva en recension!
Emil, Prepphjälpen

5つ星のうち3の評価

Saknar beskrivning o skötsel av…

Saknar beskrivning o skötsel av produkten fanns inget medskickat, tog ganska lång tid att pupa upp (om jag gjorde rätt?)lite för prassligt materiell. Sköna att ligga på formade sig bra och lagom tjocka. Lätt att tömma på luft o rulla ihop.

2025年4月15日

Trustpilot エクスペリエンス