Braun baardtrimmer besteld. Betaalwijze via Ideal. Voor 23.59 besteld, vandaag verzonden geeft bedrijf aan. Maar geen bevestiging ontvangen, bedrag wel afgeschreven. Dan maar mail gestuurd. Product is... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tevreden, bestelde Oral-B iO opzetborstels had ik de volgende dag al in huis. Voor herhaling vatbaar.
Ik heb bij Preps24 een Philips scheerapparaat gekocht omdat deze de beste (laagste) prijs boden. Vooraf eerst even via mail een vraag gesteld over het opladen. Per omgaande kreeg ik een kundige reacti... ãã£ãšèŠã
Goed op tijd geleverd in 1 dag geleverd met post .nl, Goede kwaliteit voor goede prijs, Duidelijke foto, echt geleverd wat belooft is, goed verpakt. Wat wil er nog meer?(Stofzuigen maar met AEG sile... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wat Preps24 te bieden heeft: âEen ruime keuze aan A-merken âGratis bezorging voor al je aankopen âPersoonlijk advies âAltijd 30 dagen de tijd om te bedenken âBestel vandaag en ontvang het morgen in huis
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering en tijdige emailâŠ
Snelle levering en tijdige email updates. Ook de enige plek waar ik de product combo/bundel kon vinden die ik zocht. Alles kwam aan zoals het hoort.
Quality products
Quality products, fantastic service and quick delivery
Tijdens de drukke periode mijnâŠ
Tijdens de drukke periode mijn bestelling wat vertraging opgelopen, maar met spoed toch nog geleverd
Toppertjes die tandenborstel.nl
Oi.9.orab
Oi.9.orab. tandenborstel gekocht bij preps.24. snel geleverd
Io5 oral-b tandenborstels gekocht snelâŠ
Io5 oral-b tandenborstels gekocht snel geleverd bij preps24 Philips 3100 gekocht betrouwbare site op tijd geleverd
Befald zwer goed lekker abel binne
Befald zwer goed lekker abel binne
De goedkoopste leverancier inâŠ
De goedkoopste leverancier in tandenborstels
Oo een tevreden klant heb een oral-bâŠ
Ook een tevreden klant heb een oral-b tandenborstel gekocht.
Super snelle levering en vertrouw bareâŠ
Super snelle levering en vertrouw bare site en je krijgt wat je koopt
De website ziet er prachtig uit
De website ziet er prachtig uit, ge weg t goed overzicht van de producten weer. Mijn bestelling was binnen 2 dagen binnen.
TandenborstelâŠ
Vandaag is onze tandenborstel bezorgd,super blij mee
Goede site
Leuke aanbiedingen voor herhaling vatbaar om bij preps 24 te bestellen.
Vandaag is onze tandenborstel bezorgdâŠ
Vandaag is onze tandenborstel bezorgd super blij mee
Goede prijs
Beste webshop vanNederland.Vaak producten gekocht en service was altijd goed.
Altijd snelle levering ik koop hier vaker mijn spullen mij
Zeer goede service ook is de klantservice bereikbaar voor al je vragen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã