Reddede ferien ved at mÞde op på virksomheden uden for åbningstid, for at udleverer varer, da det ikke kunne nå at blive sendt inden ferien. Absurd god service!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har som aktiv idrÊts- og svÞmmelÊrer for voksne, som har vÊret ikke-svÞmmere af mange forskellige Ã¥rsager, handlet i Presenco Sport i mange Ã¥r og kÞbt svÞmmerekvisitter af bedste kvalitet og natur... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Produkterna motsvarade absolut vÃ¥r förvÀntan och leveransen kom fort. Det var tvÃ¥ leveranser vilket inte var helt tydligt men det beror nog pÃ¥ fraktleverantören. Fint att ha rabatt baserat pÃ¥ volym... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bedre beskrivelser pÃ¥ hjemmesiden ville vÊre en fordel. Talte i stedet med en venlig person - men desvÊrre kunne han ikke svare pÃ¥ nogle af mine spÞrgsmÃ¥l omkring produkterne - det forventer jeg bedr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Presenco Sport A/S har siden 1977 vÊret dedikeret til salg og vejledning i indkÞbet af rekvisitter til idrÊt, sport, bevÊgelse og leg til foreninger, sportshaller, institutioner, klubber og virksomheder. Vi er en stribe erfarne medarbejdere, som arbejder meget tÊt sammen med en lang rÊkke eksterne leverandÞrer, herunder producenter, grossister, freelancere samt service- og IT-virksomheder.
Jernet 7, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Absurd god service!

Presencosport.dk ããã®åç
Yderst tilfreds med startsblok min sÞn blev virkelig glad for sin fÞdselsdags gave også selv om den var forsinket i 5uger.

Presencosport.dk ããã®åç
Pakken var fremme dagen efter bestilling. PÊnt indpakket, forsendelse inkluderet og i det hele taget en super god oplevelse. Kan anbefales

Presencosport.dk ããã®åç
Fin oplevelse, nem og god hjemmeside. Forsendelse var lidt dyr til privat adresse, men jeg fandt ud af man kunne spare lidt ved at få sendt til mit arbejde.

Presencosport.dk ããã®åç
Nem og overskuelig hjemmeside.

Presencosport.dk ããã®åç
Nem hjemmeside. God kundeservice og hjÊlp. Hurtig levering og efterlevering. Rigtig god pris.

Presencosport.dk ããã®åç
Kompetent produkt kendskab, venlig betjening og hurtig levering.

Presencosport.dk ããã®åç
God service, jeg fik af personale og virksomheden

Presencosport.dk ããã®åç
God, kvalificeret vejledning. EfterfÞlgende fin skriftlig komunikation i forbindelse med handlen.

Presencosport.dk ããã®åç
Hurtig levering og hurtig reaktion på henvendelse.
Efter modtagelse af ordrebekrÊftelse opdagede jeg, at jeg har indtastet forkert antal. Det blev straks rettet efter henvendelse :)

Presencosport.dk ããã®åç
Stort udvalg af varer/produkter i god kvalitet, hurtig forsendelse selv den fra langdistance og super kundeservice

Presencosport.dk ããã®åç
Dejligt med god kundeservice - og gode produkter som kommer til tiden :)