Super. Zocht een gepersonaliseerd cadeautje en wilde zeker weten dat het op tijd geleverd werd. Kreeg snel via email een bevestiging en product werd dan ook netjes op tijd geleverd.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisch cadeau! Het doosjes is geheel van plastic, ander materiaal zou mooier zijn. Ik vind het stoffen hoesje leuker. De service en levering prima!
De verjaardagskalender besteld, super leuk en mooi! En ook snel geleverd! Extra leuk het bedank kaartje met een houten hartje eraan. Ga er zeker een volgende keer wat bestellen! Zeer tevreden!
Ik had een klacht en vond dat daar niet adequaat genoeg op gereageerd werd. Ik heb dat aangegeven, en vanaf dat moment werd het goed opgepakt en opgelost. Inmiddels heb ik nog een tweede artikel beste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Presents2give is de webshop voor leuke en handgemaakte cadeautjes. Wij ontwerpen en maken alle producten met de hand. Hierdoor krijg je unieke en persoonlijke cadeautjes. Ben je dus opzoek naar een kraamcadeautje, of juist voor een andere gelegenheid? Neem gerust een kijkje op onze website. We hebben voor iedere gelegenheid wel een geschikt cadeautje. Ben je opzoek naar iets anders maar staat het niet op onze site, neem contact met ons op en wij kijken wat er mogelijk is.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Very quick and nice
Product is goed en super leuk ingepakt
Product is goed en super leuk ingepakt! Dank! ððŒ
Mooi kado om te geven
De krantpagina bevat leuke weetjes en ziet er met de lijst mooi een compleet uit. Leuk kado om te geven!
Fantastisch cadeau
Fantastisch cadeau!
Het doosjes is geheel van plastic, ander materiaal zou mooier zijn.
Ik vind het stoffen hoesje leuker.
De service en levering prima!
Super
good communication and fast delivery
Prachtig product
Heel mooi product waar ik heel blij van werd, een blij ei om zo maar te zeggen. Snel geleverd, net als op het plaatje!
Tevreden en snel bezorgd!
Originele producten
Orgineel cadeau
Ik zocht een orgineel huwelijkscadeau en dat heb ik gevonden bij presents2give!
Het cadeau zag er erg mooi uit en goed ingepakt. Het bruidspaar was er blij mee!
Leuke producten goede service en snelâŠ
Leuke producten goede service en snel verzonden! Mijn ouders waren blij met hun historische krant van hun trouwdag hangt trots aan de muur
Verjaardagskrant
Bestellen ging gemakkelijk snelle bezorging en zag er top uit perfect verpakt
Good and quick
Onderzetters
Onderzetters besteld met naam, ontzettend netjes gedaan en snel geleverd. Een superleuk kadootje, iedereen zijn eigen onderzetter met kerst.
Niks ontvangen wel betaald vooraf
Niks ontvangen wel betaald vooraf.
Binnen 24 uur nog bericht om te kijken of t opgelost kan worden.

Presents2give ããã®åç
Mijn bestelling werd super snelâŠ
Mijn bestelling werd super snel verstuurd en het was erg leuk ingepakt. Echt een cadeautje. En het was heel erg leuk geworden. Top service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã