レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Den japanske hair spa behandling er for mig ikke bare en behandling, men en Êgte oplevelse af fornyelse. Hver gang slapper jeg fuldstÊndigt af, og bagefter fÞler jeg mig bogstaveligt talt som genf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Indtil videre har jeg kun kÞbt en gavekort, men med hÞjt serviceniveau, da der var usikkerhed omkring min bestilling. Fedt de ringer og spÞrger i stedet for bare at antage noget. GlÊder mig til at o... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Dansk webshop samt Head og Hair Spa salon i rolige omgivelser og med nordiske, Þkologiske produkter. Vi er både en online webshop og med fysisk salon i Aabenraa gågade og Aarhus C.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

181件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Det var virkelig en dejlig hair spa

Det var virkelig en dejlig hair spa behandling i meget afslappende omgivelser og super sÞd personale, hele oplevelsen med massage og hÃ¥rvask i rolige omgivelser og til sidst en lÊkker bevÊrtning med te og chokolade. Deres produkter er fantastiske jeg var i den syvende himmel den time jeg var der😍

2026幎4月10日
自発的なレビュヌ

Scam! You won’t receive your goods

I never received the order. It took them weeks to respond and when they did they blamed the post office and said they would shop again and provide a tracking number. No number was supplied and I did not receive the items. Chased again and their response was that they’ve shipped the item twice. I highlighted that they have not provided any tracking and I would like to see this and they have not responded since. I have since had to raise a dispute with my bank

2026幎2月14日

Prettycute からの回答

Hello Abbie. We do not ship to the UK. We can't regocnize you as a customer. Please remove your review, as we are convinced it's regarding another company. This is Prettycute.dk and we ship hairproducts.

Thanks.

Dejlig afslappende oplevelse

Det hele spillede godt sammen, fra hovedbundsundersÞgelse til massage til hårspa

2026幎1月15日

Prettycute からの回答

Tak for din anmeldelse! Det sÊtter vi stor pris på. :-)

Jeg skulle have mine Þjenbryn farvet.

Jeg skulle have mine Þjenbryn farvet.
Jeg synes betjening var meget venlig og imÞdekommende, var gode til at fortÊlle hvad hun gjorde, og hvad jeg skulle gÞre.
Jeg kan varmt anbefale Aarhus.

2026幎2月25日

Prettycute からの回答

Mange tak for din sÞde anmeldelse. Det sÊtter vi pris på :-)

Jeg fik en hårbundsmassage i salonen

Jeg fik en hårbundsmassage i salonen, og det var en virkelig behagelig oplevelse. Personalet var venligt og professionelt, og jeg kunne virkelig mÊrke forskel bagefter min hovedbund fÞltes afslappet og frisk. Kan klart anbefales

2025幎12月15日

Prettycute からの回答

Tak for dine sÞde ord, det betyder meget for os!

Den japanske hair spa behandling er for

Hver gang slapper jeg fuldstÊndigt af, og bagefter fÞler jeg mig bogstaveligt talt som genfÞdt.

Jeg er en fast tilbagevendende kunde, og det vil jeg blive ved med at vÊre, fordi jeg altid fÞler mig tryg og i de bedste hÊnder her.
Det er et sted, man ikke bare kommer til – men et sted, man lÊnges efter at vende tilbage til.

2025幎12月9日

Prettycute からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 🀍
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at behandlingen fÞles som en oplevelse af fornyelse for dig – og at du fÞler dig tryg og godt tilpas hos os hver gang.

At du vender tilbage igen og igen, er den stÞrste tillid vi kan få. Vi glÊder os altid til at byde dig velkommen tilbage til dit head spa ritual

HÞjt serviceniveau

GlÊder mig til at opleve en af deres behandlinger også

2026幎3月12日

Prettycute からの回答

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det💫
Vi sÊtter stor pris på din feedback

Ren SelvforkÊlelse!

Ren SelvforkÊlelse!
Fik den helt store deluxe Hair Growth spa.
Det var så fantastisk. Hovedbundsmassage og massagestol- ren lykke.
Og så sÞde personalet var!
KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎1月24日

Prettycute からの回答

Hvor dejligt du er tilfreds, tak!
Mange tak for din anbefaling 🀍

Super god oplevelse

Det var en super god oplevelse. God atmosfÊre og virkelig god behandling. Hyggeligt sted og sÞdt personale

2026幎3月25日

Prettycute からの回答

Tak for dine sÞde ord, det betyder meget for os 🀍

KÞbte en shampoo og en balsam

KÞbte en shampoo og en balsam. Det gÞr jeg ikke igen. Aldrig har jeg set så små flasker, det lugter grimt og det er virkelig ikke pengene vÊrd.

2026幎2月11日

Hej

Vi er altid meget tydelige omkring stÞrrelserne på vores produkter, da det står i selve produktnavnet, og i dette tilfÊlde har du kÞbt vores rejsestÞrrelser, som netop er lavet i et mindre format des 100 ml (rejsestÞrrelse)

Vores shampoo og conditioner har en frisk duft af fersken og mango, som faktisk er noget af det, mange af vores kunder fremhÊver og roser, isÊr under vores hårspa-behandlinger. Duft er dog meget individuelt, og vi har fuld forståelse for, at smag kan vÊre forskellig.

Vi er Êrgerlige over at du ikke har kontaktet os for at finde en lÞsning og et produkt, der passer bedre til dig.

KÊrlig hilsen
Prettycute

HÃ¥rspa oplevelse

Min sÞn og jeg havde kÞbt 1 1/2 times hårspa til 2 gennem truestory 1799kr ( normalpris 2598kr)
Det levede desvÊrre ikke op til forventningerne 😕
De flotte billeder af lokaler og behandlinger, er hvert fald ikke taget i salonen i Århus

Beskidte omslag og morgenkåber bestemt ikke rart, de var overflÞdige, tÊnker det var påtÊnkt at gi spa oplevelse, men nej
Vi havde kÞbt extra “nusning” 149kr pr person 15 min. Min sÞns behandling sluttede efter 1 time, skulle varer 1 time og 45 minutter,det fandt jeg desvÊrre fÞrst ud af efterfÞlgende.

Min tid blev brugt, lå 5 kvarter i massage stol og med hovedet på/i vasken, der er ikke rart i baghovedet, påpegede det, hvilket også gÞr man ikke bliver masseret i nakke og baghovedet, havde en forventning om om at massage/ nusning ligeledes forgik siddende.

Ingen kritik af Helene, behageligt menneske, men hele oplevelsen var en skuffelse og desvÊrre overhovedet ikke pengene vÊrd.
Vi kommer ikke igen

2026幎2月11日

Prettycute からの回答

Vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at forlÞbet ikke levede op til jeres forventninger, og vi vil gerne forholde os til de punkter, du nÊvner.

Kåber og omslag er en ekstra service, vi tilbyder for at give en mere gennemfÞrt og behagelig spaoplevelse. De bliver vasket ved 60° efter hver eneste brug. Vi går enormt meget op i hygiejne og overholder hÞje standarder. Derfor er det Êrgerligt for os at blive bedÞmt på netop dette, når intentionen udelukkende er at skabe ekstra komfort. Vores kåber samt omslag er af mikrofiber og de bliver tÞrretumblet efter 60* vask.

I forhold til behandlingstiden kan vi se, at den tid, der er betalt for, ogsÃ¥ er den tid, der er givet i behandling. Hvis der har vÊret uklarhed omkring varighed eller tilkÞb, beklager vi naturligvis, hvis det ikke har vÊret tydeligt kommunikeret – men selve den bookede behandlingstid er overholdt.

Alle vores behandlinger – bÃ¥de hÃ¥rspa og massage – foregÃ¥r i stol. Det fremgÃ¥r ogsÃ¥ meget tydeligt pÃ¥ vores billeder, markedsfÞring samt vores Instagram, Facebook og TikTok.

I forhold til billederne af klinikken er maskiner, analyseapparat m.m. nÞjagtigt de samme som vist. Det, der eventuelt kan variere, er eksempelvis sofaen i loungeområdet, hvilket ikke har relevans for selve behandlingen.

Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at vÊre sÃ¥ gennemsigtige som muligt og skabe en god og professionel oplevelse for alle vores gÊster. Samtidig tager vi naturligvis al feedback med videre – ogsÃ¥ nÃ¥r den er kritisk.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Meget mere end en ansigtsbehandling

Havde bestilt Japansk Facelifting, men det viste sig det ikke "bare" var en ansigtsbehandling, men også hovedmassage i en massage stol. Uhh hvor lÊkkert. Det var en skÞn oplevelse og jeg kommer helt klart igen.

2025幎12月16日

Prettycute からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Hvor er det skÞnt at hÞre, at Japansk Facelifting blev en endnu bedre oplevelse end forventet. Det er nemlig meget mere end “bare” en ansigtsbehandling, kombinationen med hovedmassage og massagestolen gÞr, at hele kroppen fÃ¥r lov til at slappe af.
Vi er sÃ¥ glade for, at du nÞd det – og vi glÊder os allerede til at forkÊle dig igen

Prettycute からの回答

Tusind tak for de flotte ord.
Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du oplevede os som hjÊlpsomme og imÞdekommende. Vi gÞr os umage for, at alle fÞler sig set, hÞrt og godt taget imod sÃ¥ din feedback varmer virkelig 💛
Vi håber at byde dig velkommen igen snart

Afstressende moonlight scalp massage

Jeg fik en moonlight scalp massage i Aarhus. Det var en dejlig og afstressende behandling som inkluderede hovedbundsmassage med forskellige redskaber og en let nakke/skulder massage - alt imens man fik helkropsmassage i deres massagestol.

Personlig fandt jeg dog ikke den meditative klang i starten og slutningen af behandlingen afslappende.

Professionel og tryg behandling. Kunne godt finde på at gÞre dette igen.

2025幎12月17日

Prettycute からの回答

Tusind tak for din fine og nuancerede anmeldelse.

Hvor er vi glade for at hÞre, at du havde en dejlig og afstressende oplevelse med vores Moonlight Scalp Massage i Aarhus, og at du fÞlte dig tryg og i professionelle hÊnder. Det betyder virkelig meget for os 💛
Vi er også taknemmelige for din Êrlige feedback omkring den meditative klang i starten og slutningen af behandlingen. Vi ved, at afslapning er meget individuelt, og det er vÊrdifuldt for os at hÞre, hvordan det opleves.

Det glÊder os, at du kunne finde på at gÞre det igen, vi vil elske at byde dig velkommen tilbage til endnu en stund med ro og forkÊlelse

Jeg har fÃ¥et den skÞnneste behandling

Jeg har fÃ¥et den skÞnneste behandling hos jer i Århus 🀩 under behandlingen fÞlte jeg mig i rigtig gode hÊnder. Jeg mÊrkede hvordan jeg blev passet pÃ¥ og det var SÅ skÞn en oplevelse! Jeg stÃ¥r tilbage med en fÞlelse af - jeg mÃ¥ have mere. Det er derfor ikke sidste gang jeg besÞger jer 🀩
Jeres produkter er dyre og det synes jeg er lidt Êrgerligt, fordi det fÃ¥r mig til at tÞve pÃ¥ at kÞbe dem. Da jeg kom hjem fandt jeg ud af at mit inderste hÃ¥r var meget fedtet pga shampo der ikke var skyllet ud og jeg kom til at tÊnke pÃ¥, at jeg ikke fik skyllet mit inderste hÃ¥r efter jeg fik produkter i. SÃ¥ det var en lille swipser og derfor de 4 stjerner. MEN det Êndre ikke pÃ¥ den fantastiske oplevelse jeg havde hos jer. I gÞr det skide godt! Tak for en uforglemmelig oplevelse 😍

2025幎12月6日

Prettycute からの回答

Tusind tak for din Êrlige og hjertevarme anmeldelse.
Hvor er vi bare glade for at hÞre, at du havde en skÞn oplevelse hos os i Århus, og at du fÞlte dig tryg og passet godt pÃ¥ under behandlingen. Det betyder virkelig meget for os, at du gik herfra med fÞlelsen af “jeg mÃ¥ have mere” – det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give 💛
Samtidig vil vi også sige tak for din konstruktive feedback. Det er vi oprigtigt taknemmelige for. Det skal selvfÞlgelig ikke ske, at der sidder shampoo eller produktrester tilbage i håret, og det beklager vi virkelig. Vi tog det med videre, så vi har sikret, at det ikke sker igen.
I forhold til vores produkter forstår vi godt, at prisen kan få én til at tÞve. Vi går meget op i danskhed, danske ingredienser, kvalitet og produktion, men vi sÊtter pris på din Êrlighed.

Tak fordi du tog dig tid til at dele både ros og forbedringspunkter. Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen

Lash lift

Jeg har fået det flotteste vipper lavet af Cess. Kan helt klart anbefale hende og oveni i det får man også hovedbundsmassage, snacks og drikkevarer.

2025幎12月3日

Prettycute からの回答

Det betyder meget at hÞre, at du havde en så god og afslappende oplevelse! Vi er glade for, at du nÞd det.
Vi glÊder os allerede til at se dig igen!

En dejlig oplevelse

Jeg fik lavet lash lift, af super dygtige , venlige og professionelle Cess. Kan virkelig godt anbefales. Meget afslappendeᅩog beroligende atmosfÊre. Samt med lidt massage under behandlingen. Til sidst blev det afsluttet med en dejlig varm klud og en lÊkker jordbÊr vand.

2025幎10月29日

Prettycute からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 💕
Det betyder virkelig meget at hÞre, at du havde en så god og afslappende oplevelse hos Cess. Vi er så glade for, at du nÞd både lash lift-behandlingen, den beroligende atmosfÊre og de små ekstra detaljer undervejs.
Vi glÊder os allerede til at forkÊle dig igen

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。