Zeer onheus te woord gestaan. Ik word dagelijks lastiggevallen en meld steeds geen interesse te hebben en geef steeds al maanden aan dat ik niet meer gebeld wens te worden. Zeer brutaal en opdringeri... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Via deze site ben ik overgestapt van Ziggo naar KPN televisie en internet. Naast de overzichtelijke informatie (wat krijg ik voor hoeveel per maand én de besparing in het eerste jaar) om te vergelijke... ãã£ãšèŠã
De site gaf een overzichtelijk overzicht van mijn wensen, waardoor ik al snel bij een keuze uitkwam. Toen ik nog een korte vraag had, heb ik hierover contact kunnen opnemen met de klantenservice en we... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Internetabonnementen vergelijken: Alles-in-1 internet - Internet - Internet en tv - Internet en bellen - Glasvezelinternet - Zakelijk internet Mobiel: Smartphones met abonnementen - Sim Only abonnementen - Losse smartphone toestellen Energieaanbieders vergelijken Verzekeringen vergelijken: Aansprakelijkheid - Auto - Inboedel - Opstal - Rechtsbijstand - Reis- en Zorgverzekeringen Offertes op maat opvragen: Makelaars - Notarissen - Verhuisbedrijven
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goed en vriendelijk geholpen om het juiste internetpakket te selecteren dat perfect aansluit bij mijn situatie
Zeer slechte site op Cashback actie
Zeer slechte site op Cashback actie. Kpn abonnement genomen na 3 maanden zou ik 50 euro terug krijgen. Maar na 3 maanden contact opgenomen zeggen ze je moest een formulier invullen en dat ze je er niet meer kunnen achterhalen of je abonnement hebt via kpn. Wat een l*l verhaal zeg !

Fijn geholpen
Waardeloos misleiding prijsvergelijken.nl
Waardeloos
Ze beloven je cash back korting maar er wordt niet duidelijk aangegeven dat je dit wel moet Aanvragen
Met het officiële contract.
Dit wordt ook niet door kpn aangegeven
Ze vragen je banknummer dus je denkt dat daar de korting wordt overgemaakt
Het is pure misleiding.
Of een verdien model van PRIJSVERGELIJKEN.NL

Prijsvergelijken.nl ããã®åç
Bij onze aanmelding bij kpn zouden wijâŠ
Bij onze aanmelding bij kpn zouden wij een cashback ontvangen, in eerste instantie ging daar iets mis mee. Door tussenkomst van prijsvergelijken werd dit keurig netjes opgelost.
Super fijne en duidelijke website
Super fijne en duidelijke website! Als extraatje van prijsvergelijken kreeg ik ook nog eens â¬75,- cash back
Waar voor je geld
Goede deal. Aanvankelijk ging er iets mis tijdens het afsluiten, maar dit is goed opgepakt en opgelost. Kortom zeer tevreden.
Ik kon makkelijk het beste vinden enâŠ
Ik kon makkelijk het beste vinden en vergelijken. Het kan niet beter dan dit, tenminste bij mijn geval.
very good service
Goede service, snel en duidelijk verschillende opties gekregen en de keuze werd daardoor zeer makkelijk gemaakt.
Prima vergelijkingssite
Prima opzich
Prima opzich, er was wat onduidelijkheid over de cashback maar dat was na 3 telefoontjes wel opgelost.
Goede vergelijking
Prima vergelijkingssite die ons heeftâŠ
Prima vergelijkingssite die ons heeft geholpen om het beste abonnement te selecteren. Gratis kaartjes voor attractiepark was een leuke bonus.
Prima service
Ik ben redelijk tevreden.

Prijsvergelijken.nl ããã®åç
Goede website om de goedkoopsteâŠ
Goede website om de goedkoopste energieprijs te vinden!
Onlangs overgestapt
Onlangs overgestapt via prijsvergelijken.nl
Alles verliep soepel en simpel. Ook zeer tevreden met mijn nieuwe provider.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã