Super sÞd betjening
Tak for super sÞd betjening i jeres lille hyggelige butik!
Hos Prikken over i ét, finder du et bredt udvalg indenfor boligindretning, brugskunst, smykker, egen billede kunst og gaveartikler. FÊlles for alle vores varer er, at de har lidt ekstra, altså at de lige prÊcis er "Prikken over i ét". Vi er et kreativt univers, med masser af inspiration, et skiftende varerlager, og en kundeservice der også er lidt ekstra. Virksomheden består af en lille skÞn butik i hjertet af BrÞnshÞj, samt en ligeså personlig og skÞn webshop.
ãã³ããŒã¯
Tak for super sÞd betjening i jeres lille hyggelige butik!
Jeg har desvÊrre aldrig besÞgt butikken, men har handlet to gange online.
Hjemmesiden samt profil pÃ¥ sociale medier er overskuelig og fremviser de smukke ting pÃ¥ retfÊrdig vis. Der findes kunst, brugskunst og mange andre smukke ting, som jeg ikke ser forhandles andre steder. Nogen designs er deciderede unika. Priserne er yderst fair sammenlignet med kvalitet. SÊlger yder god service og kommunikation over mail og sociale medier. De ting jeg har bestilt kan let tage skade i fragten, men var pakket (meget) grundigt og forsvarligt ind. Jeg mÊrker tydeligt en professionel erhvervsdrivende, hvor det ikke bare handler om at tjene penge, men i hÞj grad ogsÃ¥ at jeg, som kunde, fÃ¥r en god behandling og oplevelse og mÃ¥ske har lyst til at vende tilbage (og det gÞr jeg) â€ïž

Prikkenoveriet ããã®åç
Helt igennem unik og fantastisk butik. Farverige og kreative ting - enten til vÊrtsgaver, fÞdselsdagsgaver eller til en selv! Så sÞd og passioneret betjening. Topklasse. Hvis du bor langt vÊk, så tÞv ikke, kom alligevel! Og du vender sikkert tilbage. Tak for prikkenoveriet.
Vildt hyggelig butik med sÞde og hjÊlpsomme ansatte. God stemning og skÞnne, sjove og overraskende ting.
Kan varmt anbefales.
Rigtig skÞn butik med et hav af ting man ikke vidste man manglede. God service. Fik en gang erstattet en kop som var gået i stykker derhjemme selvom det slet ikke var butikkens skyld.
Prikken over i'et er en fantastisk butik. Her kan man altid finde den helt rigtige gave lige fra vÊrtindegave til bryllupsgave.....også finder man helt sikkert også noget man selv Þnsker sig.
I butikken finder man oftest skÞnne Stine eller hendes sÞde medarbejdere.
Der er altid flotte, sjove og smukke ting på hylderne (og gulvet). Mit foretrukne go-to-sted når jeg skal kÞbe gaver. Og så bliver man altid mÞdt med et smil
Virkelig dejlig lille butik, som oplagt kan besÞges, hvis du mangler lidt pynt til hjemmet eller en gave til en du holder af. Jeg besÞger ofte butikken, hvis jeg skal kÞbe vÊrtindegaver; her er det nemlig let at finde smukke og unikke ting til en overkommelig prisð¥°
I Þvrigt skal ejeren have ros for sit store engagement og hÞje serviceniveau.
Jeg skrev en gang til hende i hÃ¥bet om at kunne kÞbe et keramikophÊng, jeg havde set et halvt Ã¥r tidligere i butikken. Hun ledte og fandt de to absolut sidste i gemmerne, lagde dem til side til mig og pakkede dem derefter pÊnt ind. Det til trods for, at den samlede kÞbssum var 50 kr. (Jeg fik helt dÃ¥rlig samvittighed over den tid hun mÃ¥ have brugt.) Det var virkelig pÊnt gjort, og det er netop en af grundende til man fÃ¥r lyst til at handle lokalt og stÞtte de smÃ¥ forretninger! âïž
Hvis du ikke har besÞgt Stine, er du gÃ¥et glip! Man bliver altid hjerteligt modtaget, hylderne bugner af sjove, finurlige og top cutting edge varer, for enhver smag og pengepung. BesÞg Prikkenoveriet, men sÊt tid af. Der er meget at se pÃ¥ ð
SkÞn lille butik hele tiden med små nye finurlige ting som bare trÊkker i en. IsÊr glad for de hjemmefarvede kunstige stearinlys. SkÞnne mennesker der arbejder i butikken og Stine er god til at komme med indretnings tips
Den skÞnneste butik med unikke produkter og en helt sÊrlig service. Jeg kan altid finde en gave til enhver lejlighed.
Smukke, farverige produkter, der vil pynte ethvert hjem. Det kan vÊre svÊrt at beslutte sig med så mange fine og forskellige varer på hylderne. Hurtig og god service samt levering. Har ikke en finger at sÊtte på butikken. Den sÊtter kun prikken over i'et.
Den skÞnneste butik med de mest finurlige ting. Altid et besÞg vÊrd. Servicen er i top og går altid derfra med et smil på lÊben og 10 lys i tasken.
Farverig og smuk univers med de smukkeste kreative ting
Malerier der kunstvÊrk med hver sin eget personlig historie.
En butik man hellere tiden opdager ting man ikke kan leve uden
Servicen er helt fantastisk og personligt man fÞler sig altid velkommen.
Websiden er også nem at gå til.
Finurlig, sjov og unik lille butik med nÞje udvalgte varer, der er drevet med passion. Der findes kun én butik som Prikken over i'et!
Den skÞnneste butik bÃ¥de fysisk og pÃ¥ nettet!! ð€© Indehaver er helt fantastisk og yder den allerbedste service!! â€ïžâšïž Bestemt et besÞg vÊrd, hvis du skal forkÊle dig selv eller nogle du holder af - Kan klart anbefales!!! ð

Prikkenoveriet ããã®åç