レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte barnedÃ¥bsinvitationer mandag aften og kunne afhente dem onsdag i pakkeshop. Dejlig hurtig levering og SÅ flotte invitationer. 😍 Der kommer helt sikkert en ordre mere pÃ¥ ting til barnedÃ¥b... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte dÃ¥bsinvitationer + andre ting relateret til dÃ¥ben. Det er simpelthen sÃ¥ smukke designs de har hos Prikogstreg.dk - jeg er vild med det, sÃ¥ valgte ogsÃ¥ dÃ¥bsinvitationer herfra og trÊ til fin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har handlet hos prik og streg MANGE gange.. Og hver gang bliver jeg overrasket over den vildt hurtige leveringstid, det er virkelig fedt, nÃ¥r man som jeg bare gerne vil igang med sine projekter. Og... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店

PRIK & STREG に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Vores hjem er noget af det mest personlige vi har. Der bruges lang tid på at sammensÊtte en stil, der er Êstetisk og på samme tid kendetegner hvem vi er. Netop derfor er det PRIK & STREGs mantra, at de billeder, vi hÊnger på vÊggen, skal vÊre i overensstemmelse med dette. Ikke blot skal de have det personlige prÊg, men de skal også vÊre af en god designkvalitet. Sidst, men ikke mindst skal de pynte - og ikke rode.

PRIK & STREG er en ny webshop, der designer og leverer personliggjorte plakater. Vi tilbyder, at man ud fra sin helt egen smag kan sammensÊtte den plakat, der skal pynte i ens hjem, ud fra et vÊld af variationer. Vi sÊtter en Êre i at levere plakater af hÞj designmÊssig kvalitet, som finpudses ned til mindste detalje. Desuden samarbejder vi med trykkerier, der besidder noget af landets bedste trykudsyr, hvorved du altid kan vÊre sikret et eksklusivt resultat. De bestilte plakater fremsendes i sikrede plakatrÞr, så plakaterne kommer sikkert frem. Alle PRIK & STREGs plakater er designet og trykt i Danmark.

KONTAKT PRIK & STREG kan kontaktes på mail på adressen: kundeservice@prikogstreg.dk - Vi bestrÊber os på at svare alle kundehenvendelser inden for 24 timer.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

584件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Hurtig levering og flotte invitationer

Jeg bestilte barnedåbsinvitationer mandag aften og kunne afhente dem onsdag i pakkeshop. Dejlig hurtig levering og SÅ flotte invitationer. 😍 Der kommer helt sikkert en ordre mere på ting til barnedåben!

2026幎4月1日

KÊre Janne,
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det gÞr mig simpelthen så glad at lÊse :) Vi byder hjerteligt velkommen igen snart.
Ewa,

Inspirerende hjemmeside

Inspirerende hjemmeside. Nemt at overskue. Nemt at bestille. Hurtig levering. Fint og flot produkt. Handler gerne her igen.

2026幎3月9日

KÊre Jeanette,
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse :) Den gjorde os bare super glade at lÊse!

Designer og indehaver

Jeg har kÞbt bÃ¥de barnets bog og flere

Jeg har kÞbt både barnets bog og flere gange sider til at sÊtte ind i bogen. Altid sÞde flotte tegninger og god kvalitet.

2026幎3月6日

KÊre Rikke,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og mange stjerner! Jeg er rigtig glad for at hÞre at du synes om bogen :) Håber den vil vÊre med til at samle en masse skÞnne minder hos jer.

Bare fantastisk

Har handlet hos prik og streg MANGE gange.. Og hver gang bliver jeg overrasket over den vildt hurtige leveringstid, det er virkelig fedt, når man som jeg bare gerne vil igang med sine projekter.
Og selve produkterne er bare så sÞde, flotte og lÊkker kvalitet.
Vi ELSKER prik og streg her hjemme..

KÊre Simone
TAK for de skÞnne ord og den flotte anmeldelse, det kan du tro jeg/vi sÊtter pris på :)
Jeg har delt den med hele teamet, og du kan tro alle blev glade.

Designer og indehaver

Endnu en fornÞjelige oplevelse !

Bestilte dåbsinvitationer + andre ting relateret til dåben. Det er simpelthen så smukke designs de har hos Prikogstreg.dk - jeg er vild med det, så valgte også dåbsinvitationer herfra og trÊ til fingeraftryk som gÊstebog. I pakken var der en sÞd lille besked og gode fif og instruktioner til brug af plakaten med fingeraftrykstrÊet. Så fint! Alt var pakket godt ind og kvaliteten er i top!

Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos dem!

KÊre Maj-Brit,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de mange fine stjerner. Det sÊtter vi kÊmpe stor pris på! :)

Super service!

Jeg havde bestilt invitationer til barnedÃ¥b hos Prik og Streg, men havde ved en fejl, og uden selv at opdage det, valgt en forkert stÞrrelse kuverter. Jeg modtager derfor en SMS fra Prik og Streg hvor de spÞrger om det ikke er en fejl og siger, at de vil sÞrge for at sende den rigtige stÞrrelse kuverter, hvis jeg blot overfÞrer prisdifferencen pÃ¥ 20 kr. pÃ¥ mobilepay. Det er virkelig god service! Bestemt ikke sidste gang jeg handler der ☺👏🏻

KÊre Trine.
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, og det gÞr mig rigtig glad at lÊse :) Må I få en fantastisk barnedåb når I kommer dertil.

Vi er så tilfreds med vores kÞb

Vi er så tilfreds med vores kÞb
Og vender tilbage
Rigtig god service og kvalitet er i top.
Hurtig levering 🥰

2026幎2月14日

KÊre Rechnahel.
Tusind tak for rosen og de mange stjerner, det er vi enormt glade for!

Designer og indehaver

Det var nemt at finde rundt

Det var nemt at finde rundt, nemt at bedtille og varerne kom efter ganske kort tid. Og I lige den kvalitet vi havde håbet 😃

2026幎2月9日

PRIK & STREG からの回答

Tusind tak for anmeldelsen Charlotte :) Den sÊtter vi kÊmpe stor pris på!

Designer og indehaver

Har lige modtaget de bryllup

Har lige modtaget de bryllup invitationer som jeg havde bestilte, super tilfreds og hurtigt leveringstid

2026幎2月15日

KÊre Kathrine
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de mange stjerner! :) Den blev vi super glade for at lÊse her på kontoret.
Må I få et fantastisk, mindevÊrdigt bryllup når I kommer dertil <3

Super tilfreds 🥰

2026幎2月11日

KÊre Elin,
Tusind tak! Det gÞr mig rigtig glad at hÞre :) Tak for at tage dig tiden til at sende en anmeldelse afsted.

Super tilfreds

Super tilfreds! Produktet blev helt som vi bestilte og de kom hurtigt også.

2026幎2月7日

KÊre Anne.

Mange tak for din anmeldelse! :) Den gjorde mig rigtig glad at lÊse

Helt igennem positiv oplevelse

Kan kun tale positivt om prik og streg. Virkelig flot udvalg og superb kundeservice. Giver mine varmeste anbefalinger.

2026幎1月31日

KÊre Benjamin,

Tusind tak for de flotte ord og stjerner! Jeg blev så glad over at lÊse den og har også delt rosen med kollegerne her :)

SkÞnt, professionelt

Flot, hurtigt, professionelt

Det blev det flotteste print og sÞde beskeder vedlagt pakken, det var en rigtig dejlig oplevelse at handle her!!

2026幎1月21日

PRIK & STREG からの回答

Hvor er vi bare glade for din super sÞde anmeldelse! :) Tusind tak for den og de mange stjerner!

Fanatiske service

Enestående service, og gennemfÞrt kvalitet hele vejen.
Prik & Streg fortjener virkelig stor ros.

Jeg har handlet hos dem flere gange, og oplevelsen har hver gang vÊret helt i top. Senest ringede jeg til kundeservice den 14. januar for at fÃ¥ hjÊlp til at finde, en quiz med egen overskrift, og jeg blev mÞdt af den mest imÞdekommende, tÃ¥lmodige og hjÊlpsomme medarbejder. Servicen var langt over forventning – man fÞlte sig virkelig set og prioriteret som kunde.🌞

Det er tydeligt, at Prik & Streg gÃ¥r op i kvalitet og detaljer. Alt fra deres flotte, og gennemfÞrte ordremails til selve produktet oser af omtanke, og hÞj standard. Produkterne er lÊkre, veludfÞrte og lever fuldt op til – og overgÃ¥r – forventningerne.

Det er sjÊldent, man oplever sÃ¥ god kundeservice, kombineret med sÃ¥ hÞj kvalitet. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger og vil uden tvivl handle hos dem igen og igen.🌞😊

2026幎1月14日

KÊre Janni.
Tusind tusind tak for den meget varme anmeldelse :) Jeg bliver simpelthen så glad og rÞrt. Og selvom beskrivelsen kunne passe på alle mine kolleger i både pakkeriet og bag kundeservicetelefonen var det den dag os to, der talte sammen, og det var også en dejlig fornÞjelse at have dig i rÞret.
Endnu engang kÊmpe tak for både bestillingen, de rosende ord og mange stjerner!

Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde

Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det. Hurtig levering, fantastisk kundeservice m.m.
klart et stedet jeg handler igen ✚🌌

2026幎1月18日

KÊre Katrine.
TUSIND tak for de flotte ord og mange stjerner :) Hvor blev vi bare glade for at lÊse din skÞnne anmeldelse og glÊder os til at byde dig velkommen igen.

Designer og indehaver.

Virkelig god og hurtig service

Virkelig god og hurtig service. Overskuelig hjemmeside. Flotte produkter. En varm anbefaling til Prik og Streg herfra

2026幎1月14日

KÊre Jonna,
Mange tak for besÞget på webshoppen og den meget flotte anmeldelse :) Du kan tro, vi blev glade over at lÊse den på kontoret!

Designer og indehaver.

Hvis jeg kunne give jer 1000 stjerner, sÃ¥ havde jeg gjort det! God kundeservice, hurtig levering og et fantastisk produkt. Tak for jer (inkl GLS som leverede min pakke mega hurtigt👌🏌)

2026幎1月16日

KÊre Hind.
Tusind mange tak for de flotte ord og de mange stjerner! Hvor blev vi rÞrte allesammen på kontoret <3
Så tusind tak, både for den skÞnneste anmeldelse og for tilliden.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。