2.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Jeg henvender mig til jer for at give

Jeg henvender mig til jer for at give jer en meget vigtig tilbagemelding på en oplevelse, jeg havde hos jer sÞndag den 14.6.26
Jeg har gennem mange år vÊret en glad og loyal kunde hos jer, og jeg har altid vÊret tilfreds med jeres mad. Men den seneste oplevelse har desvÊrre rystet mig.Jeg bestilte 3 pizzaer hos jer. Da jeg kom hjem og åbnede Êskerne, var der sÞlvfisk i de to af dem. Da jeg efterfÞlgende henvendte mig personligt i butikken for at gÞre jer opmÊrksom på dette, blev jeg mÞdt med stor undren over, hvad en sÞlvfisk var, og jeg blev spurgt, om jeg havde taget billeder af det.Når man står med sådan en klam oplevelse, er det sidste man tÊnker på at tage billeder. Jeg havde blot en forventning om, at I ville tage det alvorligt og beklage fejlen. I stedet fÞlte jeg mig ikke mÞdt med bare den mindste smule positivitet eller forståelse.Det er dybt kritisabelt, at der kan vÊre insekter i jeres papkasser, og endnu mere skuffende at blive afvist på den måde i butikken, når man blot Þnsker at give jer besked.Jeg sender jer denne besked, så I kan få rettet op på jeres hygiejne og kundeservice.

2026幎6月14日

Bestilte to stk durum.

Bestilte to stk durum.. og ved i hvad.. Det er godt nok ikke hver dag jeg bliver mÊt af en durum i århus, fordi de er så små. Den her var frisk og fyldig! og var så varm, da vi fik maden, var det som om det lige var lavet for 2 sekunder siden.
Klart anbefale dette sted.

2025幎12月2日
自発的なレビュヌ

Beskidte forhold og dårlig service

Stedet er meget beskidt som der også bliver beskrevet af andre, ingen vasker hÊnder eller overholder sÊrlige krav mht madvare som andre restauranter ville gÞre. FÞdevarestyrelsen skulle ikke komme en tur forbi uanmeldt en travel aften så ville de blive chokeret. Kommer aldrig igen.

2024幎9月28日

2,5 times ventetid uden man hÞrer fra

2,5 times ventetid uden man hÞrer fra restauranten. Da vi aflyser ordren direkte i telefonen bliver det bekrÊftet, men restauranten fortÊller efterfÞlgende til Just Eats kundeservice at de HAR lavet maden, hvorfor vi ikke kan få vores penge tilbage. Absolut elendig kundeservice og mangel på respekt for kunderne.

2022幎11月29日

AMAZING

AMAZING. Best pizza ever. Delivered in time with a friendly, polite driver. Seriously I cannot put in words how great this pizza was. You are in my speed dial. Thank you for an excellent service

2022幎6月11日

FÞj....

FÞj..... skinken på den bÞrnepizza vi kÞbte var så gammel, at den smagte jordslået og der var mug på enkelte strimler... fÞj...

2021幎1月24日

Uacceptabel opfÞrsel!

Normalt elsker jeg deres pizza men har lige fået den vÊrste oplevelse nogensinde hos jer!!
Pizzaen var DYPPET i vand og da jeg ringede ind for at snakke med dem om det var vedkommende jeg snakkede med SUPER flabet!!! Ingen grund til det!!! Der var virkelig dÃ¥rlig forbindelse og vedkommende mumlede! SÃ¥ jeg sagde jeg ikke kunne hÞre vedkommende og de svare sÃ¥ “er det mit problem??” Og “hvad skal jeg gÞre ved det” absolut unÞdvendig opfÞrsel!
Jeg Beder så om pengene tilbage for noget der ikke er spiseligt og det finder de sig åbenbart ikke i!
Giver skylden til at pizzaen var varm! Jeg har spist mange pizzaer efterhånden og har ALDRIG oplevet dette fÞr!!!
Spurgte efter chefens nummer og det nÊgtede de så at give mig!!!

Simpelthen uacceptabelt!

2020幎7月26日
自発的なレビュヌ

Velbagt pizza med god bund!

Leveringstiden var helt udemÊrket, ca 40 minutter. Der var ikke sparet på fyldet på min familiepizza. Bunden var bagt ordentligt fÊrdig, så de enkelte "pizzatrekanter" godt kunne spises med en hånd uden af sådan bÞje helt ned og tabe fyldet. Med andre ord: den var ikke slasket!

Hvis jeg lige skal finde en kritik, så var chilien meget i underkanten for min smag. Så hvis du godt kan lide stÊrk chili, vil jeg anbefale at få den i bÊger i stedet for at bestille den på pizzaen som jeg gjorde. Så kan man altid fyre rigeligt på :)

2015幎9月28日

Grov behandling

Jeg har lige prÞvet på at betale pizza og manden i telefonen snakkede helt normalt. Efter kort tid ringer han og siger til mig at jeg ikke skal tage pis på ham og at jeg ikke bor hvor jeg bor. Nederen behandling og efter det ringede jeg igen og spurgte hvorfor jeg skulle behandles sådan hvortil han sagde at der var mange der tog pis på dem, men helt Êrligt synes jeg ikke at det skal gå ud over mig at andre er trÊlse. Så her kÞber jeg ikke noget

2013幎6月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ