Super flotte billeder, hurtig service og svar. Jeg bestilte et lÊrred tryk med ramme. Meget flot stykke arbejde. Vi er sÃ¥ glade for vores nye billede som passer perfekt til vores hjem. ð€©
Bestilte et maleri som skulle laves helt efter mine tanker og input. Processen har vÊret helt igennem fremragende fra start til slut. Fra 1. konsultation fangede Morten mine ideer og fik dem pÃ¥ lÊrred... ãã£ãšèŠã
Kvaliteten er i top, og man kan tydeligt mÊrke den tid, passion og detaljegrad, der ligger bag hvert penselstrÞg. Kundeservicen var varm og personlig, og jeg fÞlte mig virkelig taget hÃ¥nd om gennem... ãã£ãšèŠã
Primdahl laver fantastiske malerier der alle fortÊller en historie og kommer med et lille unik twist der er bÃ¥de flotte og sjove at fordybe sig i. Vi har flere af hans malerier hÊngende, bl.a. et komm... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Primdahl Art er en dansk kunstvirksomhed, der skaber og sÊlger originale malerier samt eksklusive plakater og lÊrredsprint. Bag webshoppen står kunstneren selv, som maler alle vÊrker i hånden med akryl på lÊrred med en unik stil, der kombinerer abstrakt og fine art. På PrimdahlArt.dk kan du kÞbe både originale malerier og hÞjkvalitets print i flere stÞrrelser. Alle plakater og lÊrredsprint er baseret på kunstnerens egne vÊrker og produceres i professionel kvalitet, velegnet til moderne boligindretning. Jeg fokuserer på Êstetik, autenticitet og personlig service. Uanset om du Þnsker at dekorere dit hjem, finde en kunstgave eller investere i original dansk kunst, er Primdahl Art et sikkert valg. Primdahl Art tilbyder nem og sikker online bestilling, hurtig levering og hÞj kundetilfredshed. Vi sender til hele Danmark og udvalgte lande i Europa. Oplev kunst, der taler til dig, skabt med passion og sans for detaljer.
2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- contact@primdahlart.dk
- primdahlart.dk
Flot kunst og arbejde. God og personlig service.
Super flotte billeder, hurtig service og svar.
Rigtig fede plakater i lÊkker kvalitet!
Hurtig og problemfri levering og rigtig gode produkter.
Meget smukke plakater!
Vi har kÞbt to meget smukke plakater âfishing for luckâ og âjust keep swimming.â. Plakaterne er af rigtig god kvalitet! Derudover her der vÊret god service og hurtig levering.
God service og flotte originaler
Hurtig levering og flotte originale malerier/plakater! - kan varmt anbefale Primdahl Art hvis man vil have noget flot kunst, som ikke findes i alles hjem.
God kvalitet
Jeg havde i lÊngere tid overvejet et vÊrk fra Primdahlart, og jeg mÃ¥ sige, at det lever op til alle mine forventninger! Hurtig levering, og alt spillede bare â tusind tak for det smukke vÊrk!
Fantatiske malerier med fortÊllinger og sjÊl
Primdahl laver fantastiske malerier der alle fortÊller en historie og kommer med et lille unik twist der er både flotte og sjove at fordybe sig i. Vi har flere af hans malerier hÊngende, bl.a. et kommisions bestilt maleri, hvor han var god til at lytte til vores Þnsker og bidrage med ideer.
Top kvalitet
KÞbte nogle plakater, og kvaliteten var helt i top. Farverne og detaljerne er endnu flottere i virkeligheden, end billederne viser.
Fantastiske malerier og plakater
Fantastiske malerier og plakater. Stort talent. UdsÞgt service. Helt sikkert ikke sidste gang vi har kÞbt malerier eller plakater hos PrimdahlArt.
Morten maler de smukkeste malerier ogâŠ
Morten maler de smukkeste malerier og går ikke ned på service. Jeg har kÞbt både et maleri samt to plakater, og jeg er Sà tilfreds med alle tre ting. Virkelig en god måde at få billigere kunst i hjemmet, når man kan få plakater samt lÊrredstryk.
Vi er ovenud lykkelige over vores kÞbâŠ
Vi er ovenud lykkelige over vores kÞb af et maleri hos Primdahlart. Både maleriet, levering og service har vÊret i sÊrklasse. Det bliver ikke sidste gang, at vi kÞber kunst her!
Virkelig flotte malerier
Smukke malerier. Vil til enhver tid kÞbe igen
Virkelig dygtig kunstner
Virkelig dygtig kunstner, der laver de smukkeste malerier. Kan kun anbefale!
Kvaliteten er i top
Kvaliteten er i top, og man kan tydeligt mÊrke den tid, passion og detaljegrad, der ligger bag hvert penselstrÞg. Kundeservicen var varm og personlig, og jeg fÞlte mig virkelig taget hånd om gennem hele processen.
Jeg kan kun anbefale Primdahl Art til alle, der Þnsker at investere i smuk, unik kunst
En vÀldigt god upplevelse!
Planschen var exakt som jag förvÀntade mig! Leveransen till Finland var snabb och helt problemfri! En vÀldigt god upplevelse!ðððœ
Jeg modtog i gÃ¥r to plakater fraâŠ
Jeg modtog i gÃ¥r to plakater fra Primdahl Art (Keep dancing og Ripples), og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der er pÃ¥ udkig efter noget unikt og stilfuldt. Kvaliteten er super, og hele oplevelsen fra bestilling til levering var tiptop. ð
Hurtig forsendelse og smukke plakater
Alt var godt
Smuk plakat, god kommunikation og hurtig levering ð
Smukke malerier og god oplevelse
Jeg har kÞbt to malerier fra Primdahl Art, og jeg er meget glad for dem begge. Det ene vÊrk blev skabt personligt til mig, hvor Morten kom med gode og kreative forslag til både motiv og udtryk. Under begge kÞb har Morten vÊret venlig, hurtig og hjÊlpsom, hvilket gjorde processen enkel og behagelig. Jeg kan derfor varmt anbefale Primdahl Art til alle, der Þnsker flot og personlig kunst.
God oplevelse hele vejen igennem - Fantastiske produkter
Jeg kÞbte en plakat og et maleri hos Primdahlart, og det var en forrygende proces hele vejen igennem. Begge produkter er i fineste kvalitet, kunderservicen er upåklagelig og generelt bare en positiv oplevelse hele vejen igennem. Derudover er maleriet bare hamrende flot. Klar anbefaling herfra.
Unikke malerier og fremragende håndtering
Mortens malerier kombinerer det abstrakte med det detaljerede, hvilket giver plads til beskuerens egen fortolkning på den allerfineste måde. Jeg har lÊnge Þnsket mig et vÊrk af Morten, og nu har jeg endelig fundet det helt rigtige maleri, som jeg glÊder mig til at pryde vores hjem med. Super behagelig service og oplevelse fra start til slut.