レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Inget att klaga pÃ¥ hÀr! Bra kvalitet och leverens! Bl a deras retur policy Àr vÀldigt tolerant, om du dvs Àr snÀll mot dina inhandlade produkter.. nu köpte jag iof tvÃ¥ lurar jag kÀnde inte passade mi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Byte av batteri till iPhone. Gick pÃ¥ ett par timmar. Fick tipset att Ã¥terstÀlla mobilen sÃ¥ att batterihÀlsan skulle visa 100 % igen. Gjorde en backup och Ã¥terkom nÀsta dag. KrÀvdes lite tid för Ã¥terst... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jag var lite tveksam med tanke pÃ¥ att butikens "om"-sida var fylld av lorum ipsum. Blev vÀldigt positivt överraskad. Köpte en iphone SE och en ipad pro till bra pris. Fick leveransen inom nÃ¥gon dag. K... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞭叀パ゜コン店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

PrimeMobile Àr Premium återförsÀljare av Mobiltelefoner, Mobilreservdelar och Mobilreparation.

4.5

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

LÀmnade in en IPhone 11 Pro för

LÀmnade in en IPhone 11 Pro för batteribyte. Blev inte bra! Först programmerade de inte om luren sÃ¥ att batterihÀlsa och kapacitet visas korrekt. LÀmnade in igen. Nu Àr kapaciteten 100 men batterihÀlsan sÀger ”significantly degraded”. TyvÀrr laddar den ur vÀldigt snabbt ocksÃ¥. SÃ¥ frÃ¥gan Àr
 bytte dom verkligen batteri eller satte dom in ett defekt???

2025幎12月18日
primemobile.se ロゎ

primemobile.se からの回答

Hej Jan,

tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension.

Vi vill gÀrna förtydliga att telefonen Àr utrustad med ett originalbatteri. Endast nÀr ett originalbatteri anvÀnds kan Apples iOS-system visa batterihÀlsa i procent. Om ett icke-originalbatteri anvÀnds visas istÀllet ett meddelande om att Apple inte kan verifiera batteriets Àkthet, och då visas ingen batterihÀlsa. Informationen som visas i iOS-systemet Àr tillförlitlig.

I ditt fall gÀller det en iPhone 11 Pro från 2019, vilket innebÀr att telefonen har några år på nacken. På Àldre enheter kan det ibland förekomma fel såsom kortslutning i moderkortet eller andra komponenter. Ett sådant fel kan leda till att batteriet laddas ur Àven nÀr telefonen inte anvÀnds, vilket lÀtt kan uppfattas som ett batteriproblem trots att batteriet i sig Àr fungerande.

Om problemet beror på en kortslutning kan vi undersöka detta och vid behov åtgÀrda felet. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss eller besöka vår butik, så hjÀlper vi dig gÀrna vidare. NÀr felet Àr åtgÀrdat brukar skillnaden mÀrkas direkt.

Vi erbjuder 6 månaders garanti på våra reparationer och har hjÀlpt många nöjda kunder genom åren.

Med vÀnliga hÀlsningar,
Team Prime Mobile

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte en telefon på CDON leveret af prime mobile

Bestilte en telefon på CDON leveret af prime mobile, beskrevet som: batteri 100% og stand som ny. Da den endelig kom efter 14 dage viste den sig at vÊre meget slidt og der var monteret et panserglas som viste sig at skjule en meget ridset og uoriginal billig skÊrm.
Alle mine penge spildt 😢

2025幎12月18日
5぀星のうち5の評䟡

DÃ¥lig batteri kommer att bytas ut.

Telefonen ser helt ny ut. Ser mycket bra ut men batteriet höll inte laddningen som utlovat.
Ett mobilskal kom också bort under leveransen och det tog lite tid att få svar på varför.

Jag mailade butiken.
Det tog lite lång tid att få svar via epost men PrimeMobile har nu svara. De vlll åtgÀrda problemen och byta ut batteriet utan extra kostnad och kostnaden för skalet kommer att återbetalas. De skickar Àven ett nytt skal utan kostnad.

Förutom att det tog lite lång tid att få svar så Àr de fullt villiga att åtgÀrda problemet och göra sina kunder nöjda nÀr problem uppstår.

Den tidigare mobilen jag bestÀllde Àr fortfarande problemfri och håller batteriet vÀldigt bra så detta var förmodligen bara en miss.

DÀrför kan jag absolut rekommendera PrimeMobile
för om någonting går snett vill de hjÀlpa sina kunder.

2025幎12月12日

Superproffsig service

Superproffsig service, kunnig personal, trevlig butik. Jag brukar inte skriva recar men gör det gÀrna för detta gÀng. Fått hjÀlp med två olika Samsung S-serie mobiler, snabbt och noggrant utfört!

2025幎11月21日

En seriös återförsÀljare

Inget att klaga på hÀr! Bra kvalitet och leverens! Bl a deras retur policy Àr vÀldigt tolerant, om du dvs Àr snÀll mot dina inhandlade produkter.. nu köpte jag iof två lurar jag kÀnde inte passade min profil, men kommer verkligen bli kund dÀr igen en vacker dag! :)
Ps. VÀldig bussigt av dem att Àven om man inte bestÀllt med ngt skal, skicka med det Àndå!

2025幎11月4日

Great

Så bra service , ordning och reda, allt till belåtenhet
Kartong hade allt den lova ,
så nu Àr min nya Samsung S Ultra klar att anvÀnda
Ingen nÀmnd , ingen glömde
Stor Eloge

Mvh Gunilla i Helsingborg

2025幎10月13日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥liga batteri

Jag lÀmnade in min iPhone till Prime Mobil för att byta batteri och valde ett originalbatteri. Trots detta Àr batteriets prestanda fortfarande lika dÃ¥lig som innan bytet – telefonen laddar ur snabbt och uppför sig som om inget har Ã¥tgÀrdats. Dessutom visar batterihÀlsan inte 100 %, vilket den normalt ska göra efter ett korrekt utfört batteribyte med originaldel.

Redan några dagar efter bytet tvingades jag dessutom gå tillbaka till butiken eftersom skÀrmen inte var korrekt isatt efter reparationen. Detta visar på slarvigt och oprofessionellt arbete.

NÀr jag senare Ã¥tervÀnde för att pÃ¥peka att batteriet fortfarande inte fungerar som det ska, hÀvdade personalen att “inget Àr Àndrat”, och att de mÃ¥ste öppna upp telefonen igen – men denna gÃ¥ng ville de att jag skulle betala ytterligare för att de skulle kunna anvÀnda ett verktyg och kontrollera installationen. Detta trots att problemet borde tÀckas av garanti pÃ¥ reparationen.

Detta kÀnns både oseriöst och oacceptabelt. Som kund förvÀntar man sig att en reparation ska utföras korrekt och att eventuella misstag rÀttas till utan extra kostnad.

Jag rekommenderar starkt att man undviker Prime Mobil och istÀllet vÀnder sig till en auktoriserad servicepartner eller återförsÀljare som följer Apples riktlinjer och hanterar kunder professionellt.

2025幎9月30日
primemobile.se ロゎ

primemobile.se からの回答

Hej Henrik,

TrÃ¥kigt att höra om din upplevelse. Vi byter runt 50 originalbatterier varje dag Ã¥t olika kunder. Nuförtiden Àr det enkelt att se om ett batteri Àr original eller inte – om batteriet inte Àr original visar iOS-systemet en popup som sÀger "Apple kan inte verifiera att detta Àr ett originalbatteri". och det gÀller för att delar skÀrm och kamera ocksÃ¥. NÀr man byter till ett originalbatteri behöver man dessutom Ã¥terstÀlla telefonen sÃ¥ att iOS-systemet kan lÀsa in den nya batteri hÀlsan.

I ditt fall, om du inte mÀrker nÃ¥gon större skillnad efter bytet, kan det bero pÃ¥ att din telefon har en kortslutning – ett ganska vanligt problem – vilket gör att batteriet laddas ur snabbare.

Nu nÀr du har kommit tillbaka till oss efter några månader har vi öppnat ett Àrende för ditt fall. Vi kommer att kontrollera om det finns en kortslutning och byta ut batteriet igen, denna gång med 100 % batterihÀlsa.

Auktoriserade Apple-verkstÀder Àr ofta tre gÃ¥nger dyrare och har mycket lÀngre vÀntetider för samma tjÀnst. Hos oss Àr du vÀlkommen in i butiken eller att ringa och boka en tid – vi Ã¥tgÀrdar problemet utan kostnad och inom cirka en timme.

Tack!

Med vÀnliga hÀlsningar,