レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

I ordered a Ralph Lauren jumper. I got a cheap fleece. So far I have sent 7 emails and no response. DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY!! Shocking!! I paid £34 for a piece of rubbish.

䌁業情報

1. T シャツ店
  2. アりトレット店

圓該䌁業による蚘述

Hos Prime Outlet finder du mÊrkevare til overraskende lave priser. Vi har over 8.000 Hummel T-shirts til Danmarks bedste pris. Vi gÞr os umage for at vores produkter kommer frem til kundeninden for 2 dage.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Has anyone heard anything back from

Has anyone heard anything back from this company yet about these cheap fleeces sent to us ? I got a reply saying they’ll send the correct order, but nothing since. Looks like it’s a scam. Not sure what else to do. I want to take this further just on principle more than anything

2026幎2月4日

Ordered 2 tops from prime outlet

Ordered 2 tops from prime outlet. The items are not what I was expecting and the quality of the items was poor. This is not an issue it happens, however I have tried to return the items and the returns method is just a email address and I haven't had a response. The returns policy states that you can only receive store credit after 7 days of delivery which is now fast approaching. As of yet no contact and very disappointed.

2026幎1月2日

Bedste kundeservice!

Bedste kundeservice!
Jeg bestilte en HummeltrÞje, efter betaling modtog jeg en sms fra Primeoulet, der forklarede at jeg havde glemt at aktivere levering.
Den tager jeg på min kappe. Jeg bestilte derfor en ekstra hummeltrÞje hvor jeg hertil fik en rabatkode af primeoutlet (igen god kundeservice, eftersom at det var min egen fejl) Samme dag blev begge trÞjer sendt med posten.
Primeoutlet svarede hurtigt og reelt på mine beskeder vedr. levering uden at love mig for meget. Alt de lovede blev overholdt og jeg står nu med to fede, billige og god kvalitets hummeltrÞjer.
Stor fan! Tak for en god oplevelse!

2022幎10月7日

DÃ¥rlig service lang leveringstid

DÃ¥rlig service lang leveringstid
Ingen information vedr levering, men det er som sÊdvanligt med DAO, handler ikke mere så lÊnge de skal levere varen

2022幎9月10日

Primeoutlet からの回答

Hej Jens, vi er kede af at du synes at leveringen har trukket ud. Vi har lige set på din ekspedition.
Den 05.09. klokken 09:16 går din bestilling hos Prime Outlet den.
Klokken 18:32 blev din bestilling pakket
Den 06.09. klokken 10:03 blev pakken afleveret hos en dao shop.
Den 09.09. klokken 06:24 blev pakken afleveret på din adresse.
Vi ved ikke om vi kunne havde bidraget til at din pakke kunne komme hurtigere frem.
Vores oplevelse af din votering her på trustpilot tilfalder måske i virkeligheden dao?
Normalt får vores kunder en mail eller en sms, hver gang der sker noget nyt i forhold til pakning og levering af bestillinger. Dog har vi erfaring med at vores mails til tider lander i et spamfilter, eller sms'er ikke kommer frem pga. en trykfejl. Kunne det evt. vÊre tilfÊldet?
Vi har lige tjekket op på vores system, og pt. fungerer det. Men måske har der vÊret en knude i systemet lige den dag.

Alt fungerede fint

Alt fungerede fint. Varerne var fine og de kom hurtigt.

2022幎8月11日

Primeoutlet からの回答

tusinde tak for den din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har en god oplevelse med os og vores trÞjer.
Dit team Prime Outlet

Hummel trÊningstrÞjer

Bestilte 4 hummel trÞjer. De kom som planlagt. Fine trÞjer som jeg i fÞrste omgang skal bruge pÃ¥ ferie i tyrkiet. TrÊningstrÞjer er behagelige at have pÃ¥ i varmen. EfterfÞlgende bruges til trÊning. Tak for god service😊 vender helt sikkert tilbage til jeres webshop👍

2022幎7月27日

Primeoutlet からの回答

Tak for din anmeldelse af vores service og produkter. Super god idé at bruge hummel sportstrÞjer til varme dage. God ferie i Tyrkiet.
Vi ses hos Prime Outlet

Super tilfreds

Pakken kom hurtigt og super tilfreds med t-shirten
Vil helt klart vende tilbage til shoppen:)

2022幎7月23日

Primeoutlet からの回答

Tusind tak for dine 5 stjerne Emma. Det betyder meget for os at du er glad for dine trÞjer.
Vi glÊder os til at se dig hos Prime Outlet igen.
De bedste hilsner
Team Prime Outlet

Super god kundeservice

Super god kundeservice, meget fin kvalitet,
Handler gerne hos jer igen

2022幎7月7日

Primeoutlet からの回答

Tusind tak for dine positive anmeldelse af os og vores trÞjer. Det betyder meget for os, at du har en god oplevelse.
Vi ser frem til at se dig igen hos Prime Outlet.

5぀星のうち5の評䟡

🀗 Meget hurtigt modtog jeg ordren

🀗 Meget hurtigt modtog jeg ordren, og mine bÞrn er meget glade for sportstrÞjen.Jeg kan godt lide, at de er kvalitativt syet og ikke hÊnger trÃ¥de. SÃ¥ de er perfekte, 100 procent god kvalitet.💚💚💚

2022幎7月1日

Primeoutlet からの回答

Tusind tak fordi du deler din oplevelse på Trustpilot. Det betyder meget for os.
HummeltrÞjer ER af top kvalitet, så vi accepterer ikke lÞse tråde eller i det hele taget dårlig kvalitet. :)
Dejligt at dine bÞrn er glade for deres nye trÞjer.
Vi ser frem se jer igen hos Prime Outlet

Super hurtig levering

Super hurtig levering - kvalitetsprodukt.

2022幎6月21日

Primeoutlet からの回答

Vi er glade for at du har en god oplevelse med Prime Outlet. Tak fordi du deler din oplevelse med andre. Det betyder utroligt meget for os.
De bedste hilsner dit Prime Outlet Team

5぀星のうち5の評䟡

Nem og bestille og hurtig levering

Nem og bestille og hurtig levering, og lille hilsen med i pakken super service

2022幎6月8日

Hej Lis,
tusind tak for din positive anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er glad for glad for vores service og ikke mindst for vores produkt.
Vi ser frem til at se dig på vores shop igen.
De bedste hilsner
Dit team Prime Outlet