レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer professioneel bedrijf denkt mee in oplossingen, doet spullen eerst testen of het product er uitkomt zoals klant het wilt, bedrijf is ook zeer meedenkend Top bedrijf!!!

5぀星のうち5の評䟡

De mensen bij Print Your Gift zijn toppers! Bij een onlineshop is persoonlijke bereikbaarheid em flexibiliteit vaak een issue, maar niet bij Print Your Gift. Plezierig contact gehad met Eefje, er word... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Erg goed geholpen door Eefje: snel en kundig advies over een cadeautje aan het einde van het scoutingjaar. Snelle levering. Heel attent dat kosteloos een misdruk meegestuurd was.

5぀星のうち4の評䟡

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Wij van PrintYourGift B.V. zijn gespecialiseerd in het bedrukken van unieke en persoonlijke cadeauartikelen. Ons assortiment loopt van deurmatten tot hondenhalsbanden en van fleecedekens tot slaapmaskers. Wat je ook kiest, wij zorgen altijd voor topkwaliteit én een glimlach bij de ontvanger. Alles kan full-colour bedrukt worden met jouw logo, tekst of afbeelding. Haarscherp en helemaal naar wens! Ook werken wij samen met verenigingen en bedrijven om hun merk of clubkleur krachtig neer te zetten. Denk aan handdoeken, mokken en nog veel meer, bedrukt met logo en ontwerp naar keuze. Wil jij ook gepersonaliseerde producten die echt indruk maken? Bezoek dan onze website en snuffel eens door ons assortiment.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Persoonlijk contact gaf vertrouwen

Persoonlijk contact gaf vertrouwen. Ik moest snel een item gedrukt hebben. Vooraf kreeg ik meteen de nodige informatie over de aanleverspecificaties én dezelfde dag was mijn item reeds op de post en 's anderendaags werd het reeds vanuit Nederland geleverd in België, sneller dan de website beloofde. Het artikel zal eruit zoals gevraagd.

2026幎2月5日

Beste Lieven,
Dank je wel voor je uitgebreide review! Het doet ons echt plezier om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat alles naar wens is verlopen 😊 We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

5぀星のうち4の評䟡

Zeer positief

Zeer snelle levering, foto's waren van goede kwaliteit en precies zoals volledig zelf en vrij gedesignd (wat ik ook echt een pré vond want op vele andere sites is dit zeeer beperkt). Goede prijs-kwaliteit verhouding. Schortje was wat aan de dunne kant maar verder prima.

2026幎2月10日

Beste Jeanine,
Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de snelle levering en de kwaliteit 😊 Fijn dat je de vrije ontwerpmogelijkheden zo waardeert! Bedankt voor je mooie review.

Koksmutsen met logo

Koksmutsen met logo, prima product!
Voor een optreden waarbij we koekjes uitdeelden wilde de klant graag hun logo zichtbaar hebben. Het aanleveren van het logo was makkelijk en het voorbeeld heel duidelijk. de mutsen werden super snel geleverd en het zag er prima uit.
Ik ga dit zeker onthouden voor een volgende keer.

2026幎2月4日

PrintYourGift B.V. からの回答

Bedankt voor je review Marieline! Leuk om te horen dat de koksmutsen zo goed zijn bevallen en dat alles duidelijk en snel geregeld was. We staan de volgende keer graag weer voor je klaar 😊

5぀星のうち5の評䟡

Excellent Tea Towel picture gifts by PrintYourGift!

I decided to gift the family tea towels with a collage of personal photos on each. I wasn't too hopeful that they would come out right but they totally beat my expectations! Beautiful colours and sharp pictures! And delivered to my door in 24 hours! Highly recommended!

2026幎2月3日
自発的なレビュヌ

PrintYourGift B.V. からの回答

Bedankt voor je enthousiaste review Clair! Wat leuk om te horen dat de theedoeken zo goed in de smaak zijn gevallen en dat ze je verwachtingen hebben overtroffen. Daar doen we het voor! 😊
Veel plezier met het cadeau en graag tot een volgende keer.

Deurmat

Heb een deurmat van 60x40 cm besteld. Deze kwam erg snel binnen en goed verpakt. Ook ben ik heel tevreden over de kwaliteit van het product en de klantenservice. Ik had nog een paar vragen over de design van de deurmat en ben hier goed mee geholpen! Top service!

2026幎2月3日
自発的なレビュヌ

PrintYourGift B.V. からの回答

Bedankt voor je leuke review Kimberly! Super om te horen dat alles naar wens is en dat we je goed konden helpen met het ontwerp. Veel plezier met je deurmat 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。