レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zeer vriendelijke medewerkers en de artikelen die ik tot nu toe heb aangeschaft, 2 loopplanken en een autostoeltje, voldoen geheel aan de verwachtingen. Het ziet er top uit en de kwaliteit is echt sup... もっと見る

企業情報

1. ペットショップ

当該企業による記述

Bij Priorpet geloven we dat huisdieren net zoveel comfort en veiligheid verdienen als mensen – en dat producten voor honden en katten zowel functioneel als mooi mogen zijn. Wat begon met één hondenloopplank voor onze eigen hond, groeide uit tot een volledig assortiment voor zowel honden als katten. Voor honden ontwikkelen we onder andere hondenramps speciaal ontworpen voor oudere dieren en viervoeters met mobiliteits- of gezondheidsproblemen. Daarnaast maken we ook producten voor katten, zoals stijlvolle kattenbomen en duurzame RVS kattenbakken die perfect passen in moderne interieurs. Wij staan voor producten die jarenlang meegaan én gezien mogen worden. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen zoals berkenhout, aluminium en RVS, omdat we vinden dat huisdierenproducten net zo degelijk en strak afgewerkt mogen zijn als meubels in huis. Functionaliteit staat bij ons op één, maar design is een close second. Priorpet levert aan klanten in heel Europa én de Verenigde Staten en telt inmiddels meer dan 100.000 tevreden huisdiereigenaren.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super

Zeer vriendelijke medewerkers en de artikelen die ik tot nu toe heb aangeschaft, 2 loopplanken en een autostoeltje, voldoen geheel aan de verwachtingen. Het ziet er top uit en de kwaliteit is echt super

2026年4月20日
5つ星のうち5の評価

Heel tevreden over dit product

Heel tevreden over dit product. Ik kwam ‘m tegen op bol.com en ik vond het gelijk een mooie kattenbak voor het oog. Vervolgens verder gelezen en overgegaan tot de koop. Alles netjes ontvangen binnen de aangegeven levertijd en de kattenbak is erg mooi, ruim en makkelijk schoon te maken. De rvs onderbak is ideaal. Kortom, erg tevreden over zowel het product als de service er omheen.

2026年4月2日

Tevreden klant

Ik heb nu meerdere producten besteld. Levering is snel, goed verpakt en voor vragen reageren ze snel en klantvriendelijk.
Ben zeer tevreden over de producten, goede kwaliteit.

2026年4月14日

Telescoop ladder voor de Dierenambulance

Wij gebruiken de telescoop ladder bij Dierenambulance West-Branbant. Hij is erg stevig en enorm gebruiksvriendelijk. Zo is hij gemakkelijk alleen uit te schuiven en ook weer compact op te bergen, precies wat wij nodig hebben bij de Dierenambulance.

Zeker een aanrader dus!

2026年4月10日

Kattebak

Zeer kwaliteitsvol product, gemakkelijk in onderhoud. Maar waar alles omdraait, is wat de katten ervan vinden. En als ik zie dat ze met een brede glimlach uit het toilet komen. Dan ben ik ook tevreden.
Een dankbare klant
Hans
vzw IOFPA poezenboot GENT

2026年3月29日

Rvs kattenbak

Ik heb 3 britse korthaar katten en gebruikte kunststof kattenbakken. Alleen door het krabben komen er dan beschadigingen in de bak wat zorgt voor bacteriën. Toen ik zag dat Priorpet rvs kattenbakken verkocht deze gelijk gekocht.
Bevalt zeer goed. krast niet en makkelijk schoon te maken en bovendien erg licht.
De rand aan de voorzijde is verhoogd waardoor ze het grit er niet uit spitten.
Binnenkort wordt de 2de kunststof dan ook vervangen.
Zeer snelle levering ook en ze reageren vrijwel direct op vragen. Aanrader dus.
Je krijgt er ook direct een uitloopmat bij en een schepje.
Ze zaten er na het uitpakken al direct in🤣.

2026年3月23日
5つ星のうち5の評価

Tiragraffi gatto con foglie…

Tiragraffi gatto con foglie intercambiabili. Arrivato puntuale, prodotto di buona qualità, fa anche arredamento. Lo consiglio

2026年3月4日

Priorpet からの回答

Grazie per il tuo fantastico feedback, lo apprezziamo molto e siamo felici di aver fatto la cosa giusta.

5つ星のうち1の評価

Nunca llego mi pedido

2026年2月20日

Priorpet からの回答

Lamentamos que su pedido nunca haya llegado. Se envió por DPD con el número de seguimiento 01497098871556 y tuvieron problemas con la entrega, como vemos en el historial de seguimiento, por lo que el paquete fue devuelto. Hemos procesado un reembolso completo y se abonará en un plazo de 2 días hábiles. Agradecemos sus comentarios y esperamos que nos brinde otra oportunidad para brindarle un mejor servicio.

5つ星のうち4の評価

Honden loopplank

Levering goed ontvangen tussentijds regelmatig updates over de levering.

2026年3月2日

Priorpet からの回答

Bedankt voor je fantastische feedback, we stellen het erg op prijs en we zijn blij dat we het hebben kunnen oplossen.

5つ星のうち1の評価

Service de 💩

Service de 💩

2026年3月4日

Priorpet からの回答

Lamentamos que su pedido nunca haya llegado. Se envió a través de DPD con el número de seguimiento 05227889573979 y tuvieron problemas con la entrega, como vemos en el historial de seguimiento, por lo que el paquete fue devuelto. Nuestro equipo de atención al cliente ya le reembolsó el importe total, según lo informado el 20 de febrero. Agradecemos sus comentarios y esperamos que nos brinde otra oportunidad para brindarle un mejor servicio.

Perfecte service …

Keurig op tijd geleverd en van een degelijke kwaliteit. Product was alleen helaas niet geschikt voor onze hond. Ook de retour zending is zeer netjes en goed verzorgd. Ik ga in de toekomst zeker voor hulpmiddelen voor onze hond bij dit bedrijf een product kopen

2026年3月3日

Trustpilot エクスペリエンス