For the money it's just about ok... But it's unstable. I have a standard setup and I have to keep reinstalling plugins. When you login to go to your download centre I have to relink my account EVERY t... ãã£ãšèŠã
Jeg fandt hurtigt de varer jeg Þnskede og foretog en bestilling. Delle af ordren var udsolgt, hvorfor jeg dagen efter blev ringet op og fik aftalt hvad der skulle ske. Dele af ordren blev modtaget hur... ãã£ãšèŠã
Pro Tools is a nightmare!!! Thank goodness for AUDACITY
Bestiller d. 29. april, får straks en ordrebekrÊftigelse, derefter intet. D. 9. maj trÊkkes pengene fra min konto D. 10. maj modtager jeg endelig varen
varen er betalt men pro tools glemmer âŠ
varen er betalt men pro tools glemmer alt om levering
alt ok intet at bemÊrke
Hurtig levering og fin vare
Hurtig ekspedition og top kvalitet
Hurtig leverance...
Forventninger til hurtig levering blev indfriet!
Super hurtig
Super go og hurtig behandling de har alt hvad man skal bruge
Hurtig levering, alt helt ok
Som sagt hurtig levering, vare som beskrevet, er helt tilfreds.
God pris og hurtig levering.
Fri fragt og billigst på nettet når det gÊlder t-greb Bondehus umbraco nÞgler .
Meget hurtig levering
Fik pakken et par dage efter den var bestilt.
Hurtig response
Sendt som lovet, Bring kluntrede i pakke numret, fik prompte svar fra Pro Tools, så helstÞbt professional oplevelse.
1-2 dages levering?
Varen blev leveret, men der er plads til forbedring, i det at man under leveringsforlÞbet ikke rigtig ved hvornår ens varer kommer, eller hvor i systemet ens bestilling egentlig er henne.
Nemt at bestille og hurtig levering
Hjemmesiden er yderst brugervenlig. Nemt at betale - ogsÃ¥ for mig som fÞrstegangskÞber ( OG ikke sidste ð) . Og superhurtig levering. Tak. Mvh IL Jensen
Varen er iorden og hurtig levering
Lidt langsom
Bestiller d. 29. april, får straks en ordrebekrÊftigelse, derefter intet.
D. 9. maj trÊkkes pengene fra min konto
D. 10. maj modtager jeg endelig varen
Meget imÞdekommende og hurtig ekspedition
En enkelt misforståelse blev klaretr og Êndret uden problemer
Hurtig levering
Bestilte sÞndag aften og pakken stod der da jeg kom fra arbejde tirsdag..