レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

De bestelling kwam snel maar ik vind er niet zoveel smaak aan zitten. Verschillende smaken geprobeerd maar er zit weinig verschil in. Had van mij ook wel iets zoeter gemogen. Het vult redelijk Al me... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tijdens Traildays op de Hoge Veluwe kennis gemaakt met het merk. Thuis gelijk 15 stuks expeditie ontbijt maaltijden besteld. Ondertussen heb ik 2 smaken geprobeerd, ontzettend tevreden. Erg goede smaa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tijdens onze reizen en excursies is goede voeding essentieel. We zijn hele dagen buiten en we bewegen veel. De expeditiemaaltijden van proats zijn daarbij een uitkomst. Er zit een goede portie eiwit... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Proats is an excellent product for people who are looking for a well balanced pre workout meal/ to add more protein to their routine. You can always add a fruit (apple/blueberry/kiwi/banana) and a sp... もっと見る

企業情報

1. スポーツ栄養食品店

当該企業による記述

PROATS geeft om jou en je gezondheid. Het is erg belangrijk om gezond te eten, en er van te genieten. Volgens ons gaat dat perfect samen. Daarom introduceren wij een gezonde, makkelijke en vooral lekkere oatmeal. Inclusief verschillende 'functional ingredients' die bijdragen aan super veel voordelen voor jou en je lichaam. Boordenvol eiwit en vezels!

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Aanrader

Ik gebruik deze proats als overnight oats, heb op dit moment nog maar 1 smaak geprobeerd en deze valt enorm in de smaak. Heb nu proef pakket besteld om de andere smaken te ontdekken dus ik kijk er naar uit om ze uit te proberen. Voor mij alvast een aanrader!

2026年3月19日

Heerlijke producten, aanrader!

Top producten, snelle levering en fijn contact met klantenservice!

2025年11月17日

Beste Aron,

Bedankt voor deze geweldige feedback! Ons doel is om niet alleen een voedzaam ontbijt te leveren, maar ook de hele ervaring eromheen vlekkeloos te laten verlopen. Fijn om te horen dat zowel de producten, de levering, als het contact met ons team zo goed bevallen zijn.

Veel plezier met je producten!

Met vriendelijke groet, PROATS

Dankjewel

Dankjewel voor jullie superfijn en lekker product.

2025年11月10日

Hi Saskia,

Wat een superleuk compliment om te krijgen! Dankjewel. Heel fijn om te horen dat het product zo goed in de smaak valt. Geniet ervan!

Groetjes, Team PROATS

5つ星のうち2の評価

Ik had het niet in de gaten dat het is…

Ik had het niet in de gaten dat het is niet non lactose . Helaas is het niet vegan en niet van soya oftewel amandel melk.

Ook de smaak is afschuwelijk vanwege het lactose gedeelte .

2025年10月27日

PROATS からの回答

Hey Huma, bedankt voor je review en dat je de moeite neemt om feedback te geven 🙌 Jammer om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldeed. Onze PROATS bevatten inderdaad whey-eiwit (melkeiwit) en zijn daardoor niet lactosevrij of vegan — dat staat ook vermeld bij de ingrediënten op de productpagina.

Je kunt de PROATS natuurlijk wel gewoon bereiden met amandelmelk of een andere plantaardige variant, maar we claimen nergens dat het product zelf vegan is. We gebruiken wel de beste kwaliteit whey eiwit voor hoogwaardige voedingsstoffen.

In de toekomst werken we ook toe naar vegan maaltijden, dus wellicht tot dan!

Groetjes,
Koen van PROATS

5つ星のうち2の評価

Heb het proefpakket gehad

Heb het proefpakket gehad, maar het is niets voor mij.
Ik vind het te zoet en bepaalde smaken die erin verwerkt zijn te overheersend (o.a. pindakaas).
Ook de meelbasis kan mij niet bekoren.

Smaken verschillen. Maar ik ga voor iets anders.

2025年10月27日

Beste Rita,

Dankjewel voor je review! Fijn dat je het proefpakket een kans hebt gegeven, al is het natuurlijk jammer dat het geen match was.

We begrijpen dat smaak heel persoonlijk is. Onze havermout is ontwikkeld om een volle, duidelijke smaak te hebben (voor de liefhebbers van bijvoorbeeld pindakaas), maar we snappen dat dit voor sommigen te zoet of te overheersend kan zijn. Ook de textuur van de basis is inderdaad iets waar je van moet houden.

Veel succes met het vinden van een ontbijtje dat goed bij je past!

Groetjes,
Team PROATS

Tevreden!

Snelle verzending! De oats zijn lekker en makkelijk klaar te maken. Niet te zoet. Ik doe ze wel nog even in de magnetron, dan vind ik de structuur wat lekkerder. De prijs is in vergelijking met andere merken relatief laag (had ze met de 3+1 actie besteld), maar als je het zelf maakt met havermout, eiwitpoeder, lijnzaad en chiazaad ben je natuurlijk wel een stuk goedkoper uit. Maar goed, je betaalt voor de verschillende lekkere smaakjes en het gebruiksgemak, dus ik klaag niet ;)

2025年10月3日

Hi Anouk!

Wat een fijne, uitgebreide en eerlijke review! Dankjewel.

Goed om te horen dat de snelle verzending en de smaak (niet te zoet) bevallen. En een goeie tip over de magnetron; veel klanten vinden het warm inderdaad nog lekkerder, de structuur verandert dan net even.

Je raakt een heel terecht punt over de prijs. Als je alle ingrediënten los koopt en zelf gaat mengen, ben je inderdaad goedkoper uit. Dat ontkennen we zeker niet. Maar zoals je zelf al perfect samenvat: bij PROATS betaal je voor het ultieme gemak, de uitgebalanceerde voedingswaarden én de unieke smaken zonder gedoe in de ochtend. Fijn dat je die meerwaarde ziet!

Geniet van je voorraad en bedankt voor je feedback!

Groetjes, Team PROATS

Trustpilot エクスペリエンス