レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har fÃ¥et coating af min nye Toyota bZ4X hos Magnus og er dybt imponeret over resultatet. Bilen stod funklende og coatingen har fungere perfekt. Magnus selv er dybt engageret, hjÊlpsom, og be... もっず芋る

Jeg var i dialog med flere forskellige professionelle coating firmaer og efter en snak med Magnus, endte det med procoating.dk.. Han talte ikke de andre coating firmaer ned, tvÊrtimod, han... もっず芋る

Det er lÊnge siden jeg har haft sÃ¥ god en kundeoplevelse som jeg fik hos Magnus. Han er utrolig dygtig og man kan mÊrke at han brÊnder for sit arbejde. Det er rigtig fedt at se! Jeg kan kun... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌコヌティング店

圓該䌁業による蚘述

Vi er specialister på lakkorrektion og keramisk coating

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

51件のレビュヌ

Coating på Toyota bZ4X

Jeg har fået coating af min nye Toyota bZ4X hos Magnus og er dybt imponeret over resultatet. Bilen stod funklende og coatingen har fungere perfekt.

Magnus selv er dybt engageret, hjÊlpsom, og besvare spÞrgsmål yderst fyldestgÞrende. Man mÊrker virkelig hans passion fra fÞrste fÊrd.

Jeg har kun rosende ord overfor Magnus og ProCoating. Man fÞler virkelig at man er i gode hÊnder og kan kun anbefale enhver der overvejer at få lavet en coating, at hive fat i Magnus.

2026幎1月28日
自発的なレビュヌ

Igen fik vi Coated vores nye bil hos

Igen fik vi Coated vores nye bil hos Magnus. Vi var sÊrdeles tilfreds med behandlingen fÞrste gang og Magnus er jo bare dedikeret til sit arbejde, foruden at han gÞr alt for at den personlige relation er super. Man får al den vejledning man Þnsker til pleje af bilen fremadrettet. Også bil nummer 2 står bare knivskarpt og vi er meget tilfredse. Kommer gerne igen og Magnus understreger at vi altid er velkommen ved spÞrgsmål og lignende fremover. Så fem ud af fem stjerner herfra!

2026幎3月16日

Fantastisk resultat..

Han talte ikke de andre coating firmaer ned, tvÊrtimod, han fortalte helt reelt hvad han kunne tilbyde mod de andre typer af professionelle coatings der findes.

Jeg fik den flotteste og mest skinnende bil tilbage, virkelig lÊkkert resultat og Magnus bliver helt sikkert også mit valg nÊste gang..

Magnus har vÊret utrolig behjÊlpelig med alle de spÞrgsmål jeg har haft, både fÞr og efter behandlingen og bare et venligt gemyt.

Han kan varmt anbefales!

2026幎1月23日

Super oplevelse hos ProCoating i Karlslunde

Hele processen med at få Keramisk coatet vores nye Bil (Tesla Y Juniper) har vÊret fantastisk. Magnus har givet bilen den store behandling incl. PPF og det er simpelthen foregået yderst professionelt og kompetent. Derudover er Magnus meget imÞdekommende, servicemindet og fleksibel. Vi er meget tilfredse med resultatet og vi vil til en hver tid anbefale ProCoating.

2026幎1月18日
自発的なレビュヌ

Stor anbefaling. God og professionel behandling

Har i dag hentet vores bil (ny tesla Y) efter den har fået den store omgang hos Magnus.
Hold nu op den er flot og så den tilmed godt beskyttet. 👍
God, venlig og professionel behandling og yderst servicemindet.
Giver grundig vejledning i vask og efterpleje.
Vi er meget tilfredse med hele forlÞbet og resultatet. En stor anbefaling herfra!

2026幎1月28日

Verdensklasse!

Det er nu min 3. bil som jeg har fået behandlet hos ProCoating, og Magnus forsÊtter med at imponere mig.

Hver en overflade, kant og kurve på bilen er blevet behandlet med en grundighed, der vidner om stor faglig stolthed og passion for faget. Lakken fremstår glansfuld og er beskyttet mange år fremover. Finishen er spejlblank, og det er tydeligt, at intet er overladt til tilfÊldighederne - prÊcis som jeg Þnsker at tingene skal vÊre!

EfterfÞlgende råd og vaske/pleje vejledning er som altid også i top.

Hvis du leder efter nogen, der tager din bil lige sÃ¥ seriÞst som du selv gÞr – sÃ¥ er ProCoating det rette sted. Kan (igen) kun give mine varmeste anbefalinger!

2025幎5月31日

Coating af ny bil

Jeg har fået coated min nye bil med et fantastisk flot resultat. Udover at Magnus er en yderst behagelig fyr, går han op i sit håndvÊrk og sådanne mennesker og firmaer, er der desvÊrre ikke mange af lÊngere. Jeg kan kun give min stÞrste anbefaling til ProCoating og Magnus.

2025幎3月26日

Fantastisk stykke arbejde

Endnu engang har min bil vÊret forbi Magnus og det har igen igen vÊret en sand fornÞjelse. Denne gang skulle jeg have monteret noget ekstra udstyr, og Magnus har gjort det til UG. Han går den ekstra mil og har virkelig sans for detaljerne. Man er helt tryg ved at overlade sin bil til ham.

KÊmpe anbefaling her fra!

2025幎3月14日

Verdensklasse Finish!

Verdensklasse finish!
Jeg har efterhånden fået lavet en del ting hos Magnus, og aldrig blevet skuffet eller utilfreds. Magnus lover ikke guld og grÞnne skove, han forklare meget deltaljeret, hvad han fag-professionelt kan tilbyde af ydelser, og giver altid en rigtig god, men også en individuel pris, så det passer kunden, bedst mulig efter behov!

Jeg oplever at virksomheden er meget pålidelig, og lever det der bliver aftalt. Til perfektion!
Endnu engang tak Magnus.
Jeg vender glÊdeligt tilbage.
Mvh Meck Tonika.

2025幎3月2日
自発的なレビュヌ

Bedste service jeg nogensinde har fået

Bedste service jeg nogensinde har fået, og det er helt oprigtigt. Om man har brug for et råd til nogle bilpleje produkter, tips til vask af bilen eller få lavet en professionel coating så er Magnus altid klar til at give den bedste service. Kan kun anbefale at kÞrer til ProCoating, isÊr hvis du går op i din bil. Jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne.

2024幎12月4日
自発的なレビュヌ

Endnu en flot coating leveret af

Endnu en flot coating leveret af Magnus. FÞrste klasses service og man fÞler sig i gode hÊnder og kan trygt overlade sin bil til Magnus.

Han har virkelig styr pÃ¥ det han laver og gÃ¥r hÞjt op i at levere et fagligt godt resultat 👍

De varmeste anbefalinger og 5 store stjerner

Hilsen Thomas

2024幎10月27日
自発的なレビュヌ

Fantastisk holdbarhed og kvalitet fra Procoating.dk!

For tre år siden fik min mand bilen coatet hos Procoating.dk, og det har vist sig at vÊre en af de bedste beslutninger, vi har truffet! Jeg har normalt ikke den store interesse for lakpleje, coating eller bilvask, men bilen står stadig lige så ren og skinnende, som da vi fik den leveret fra forhandleren.

Til et servicebesÞg bemÊrkede mekanikeren, at der stort set ingen stenslag var at se på fronten. Han spurgte endda, om vi mon altid holder god afstand til andre biler! Sandheden er dog, at det er Procoatings arbejde, der gÞr hele forskellen. Coatingen har beskyttet lakken effektivt og sikret, at bilens udseende er bevaret på en måde, vi slet ikke havde forventet.

Vi har lige kÞbt en ny bil her i oktober, og med de imponerende resultater fra fÞrste omgang er den allerede sendt til Procoating.dk – selvfÞlgelig skal den nye bil ogsÃ¥ have den samme slidstÊrke coating! Hvis du overvejer at fÃ¥ din bil coatet, kan vi varmt anbefale Procoating.dk – de leverer kvalitet, der virkelig holder i lÊngden!

2023幎10月25日

5 🌟oplevelse

5 🌟oplevelse

Jeg fik behandlet min BMW i5 Touring med pakke 2, hos Magnus. det har fra start til slut vÊret den bedste oplevelse og fantastisk udfÞrt arbejde og jeg kan på det varmeste anbefale Magnus og hans firma. Ud over at Magnus er en virkelig behagelig fyr så er han meget professionel og detaljeorienteret. Det er rart at vide at min bil er godt beskyttet når vi går efteråret i mÞde. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer til at gÞre brug af Magnus og Pro Coating.
Mvh en maga tilfreds kunde💪🏻

2024幎8月15日
自発的なレビュヌ

NÃ¥r kun det bedste er godt nok

For 2 år siden kÞbte jeg ny bil.
Forhandleren tilbÞd en billig undervognsbehandling, jeg accepterede og besluttede at den også godt måtte få noget til lakken.
Jeg sÞgte lidt og valgte en fuldstÊndig tilfÊldigt “coater” som sÃ¥ fornuftig ud.
Fik en aftale om det billigste tilbud (man ved jo ikke om det virker).
Jeg mÞdte Magnus på pladsen og kunne straks se at han tog sit arbejde seriÞst! Meget seriÞst!
Det var ikke meget han så på mig - det handlede kun om bilen

Selv med den billigste lÞsning fik jeg fuld service for pengene.
Bilen fik en overnatning hos Magnus og stod 24 timer senere mange gange flottere end som ny bil i et showroom.
Magnus har i de forlÞbne 2 år altid stået til rådighed med godt råd om vedligehold og vask. En helt ekseptionel service, hvilket var medvirkende til at jeg besluttede at give bilen den helt store tur, med de nyeste og bedste produkter Magnus har til rådighed.
Ikke fordi bilen havde mistet sin glÞd i de 2 år der var gået, for med kyndig vejledning holdt det stadig godt, men fordi jeg fÞlte jeg var klar til at dedikere mig.
Bilen måtte denne gang overnatte 2 dage i Karlslunde og jeg blev ikke skuffet. Igen viste Magnus at han går all in på kvalitet og ikke går på kompromis.
Jeg plejer at sige, at hvis man vil have det gjort godt, så må man gÞre det selv, så derfor er det ekstra fedt at mÞde et menneske, der sÊtter en Êre i sit håndvÊrk.
Er du i tvivl om du skal bruge pengene på en tur hos ProCoating så tag det billigste han har - du kan altid opgradere, når du opdager, hvor godt det er.
Selvom der er lidt arbejde i at håndvaske din bil (det siger Magnus jeg skal), kommer du til at spare penge i det lange lÞb - og fornÞjelsen af at se vandet pible af bilens lak og ruder i regnvejr er ubeskriveligt.

2024幎4月18日

5 ⭐ vejledning

Jeg skrev til ProCoating tidlig morgen vedr. et tilbud på en lÞsning, til min nye bil. Kort tid efter er der svar.
Magnus vejleder mig og forklarer mig på den bedste måde, hvilke lÞsninger der kunne vÊre og da jeg muligvis sÞger noget andet end hans firma kan tilbyde, sender han mig videre inkl. En ide til et andet firma som evt kan hjÊlpe til en anden lÞsning.
Jeg må indrÞmme at det er tÊt på den bedste service jeg lÊnge har oplevet. Simpelthen fremragende service!

2024幎1月22日
自発的なレビュヌ

Tesla Model Y lakkorrektion, keramisk coating og PPF.

Hentede min fabriksnye Tesla Model Y Performance den 31-12-2023, ja på nytårsdag i Vamdrup, det var en oplevelse i sig selv og sikke en dag😊.
Nu sad jeg med en helt ny Tesla og et par dage efter begyndte det at sne, hvordan er det min bil ser ud, tÊnkte jeg.
Jeg kÞrte forbi vaskehallen og var tÊt på at kÞre derind, men ville ikke udsÊtte lakken for den tur, da jeg har lÊst og hÞrt at Teslas lak er fin, men desvÊrre ikke en Mercedes lak.
LÞrdag morgen sad jeg og lÊste om keramisk coating og faldt over procoating.dk i Karlslunde.
Skrev til dem og blev overrasket over jeg fik svar fra Magnus samme dag, vi skrev lidt frem og tilbage om den rette behandling af bilen og det blev pakken med lakkorrektion, keramisk coating og PPF.
Jeg fik tid allerede den kommende mandag Kl. 9.00 og med lånebil😊.
Kom til Karlslunde mandag morgen Kl. 9 og Magnus gav super god rådgivning om den behandling bilen skulle have, men også hvordan jeg skulle pleje bilen efter behandlingen.
Hentede bilen tirsdag, stod bare knivskarpt og flottere end da jeg hentede den Vamdrup, Magnus har helt sikkert levet op til mine forventninger.
Nu har jeg bestilt tid igen, til fjernelse af forkromet logoer og montering af matsorte logoer, da Magnus fortalte om muligheden, han bestiller nye logoer, fjerner de gamle, polerer og monterer de nye.
Husk at hÞre Magnus om Styling af din Tesla.
KÊmpe anbefaling herfra.

2024幎1月8日