Jag har bra upplevelse av produkten. Använd i flera år och hjälper för min mage. Var lite skeptisk från början och visade sig att min mage började fungera mycket bättre. Har ingen problem med beställ... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jag "gissar" att Prodiga gör nytta i mina tarmar. Har hört "andra" berätta att det gör nytta hos dem. Eftersom jag förnärvarande mår hyggligt i tarmar och övrig basfunktion i kroppen så tänker jag f... もっと見る
Sedan jag började använda Prodiga för 1,5 år sedan har jag inte varit sjuk i förkylning eller andra virussjukdomar. Eftersom jag arbetar på förskola, blev jag sjuk i samma sjukdomar som barnen tidiga... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Prodiga är ett tillskott med en unik sammansättning av mjölksyrabakterier, enzymer och kalcium.
ネガティブなレビューの 33%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisk produkt👌🏼👌🏼👌🏼
Fantastisk produkt👌🏼👌🏼👌🏼
Har aldrig haft problemer med maven siden jeg startede på Prodiga.
Det bedste, af det bedste. Kan virkelige anbefale det til alle som har problemer med maven.
Tycker att Prodiga funkar jättebra och…
Tycker att Prodiga funkar jättebra och det enda som drar ner bedömningen är priset och att man måste abonnera, kan inte köpa det i butik t.ex
Snabb verkan av probiotikan
Har ätit probiotika Prodiga i perioder och jag märker när det är dags igen. Magen blir orolig, gasig, gör ont, uppsvälld. Efter bara två dagar med tabletterna så lugnar det ner sig i mage och tarm.
Har fortrudt køb men intet svar fra kundeservice
Da jeg havde udfyldt oplysninger til en bestilling af Prodiga plus får jeg en pop-up om jeg vil supplere med et andet produkt idet de piller jeg har købt måske ikke virker optimalt uden de andre piller. Så er det jo ingen grund til at jeg tager dem jeg har bestilt og jeg udfyldte derfor fortrydelsesformularen med det samme og sendte den samme dag til kundeservice d 3. Aug25. Nu er den første pakke blevet leveret med en faktura, så jeg har skrevet til kundeservice igen da jeg intet har hørt. Jeg betaler naturligvis for min første levering men forventer ikke at få leveret mere fremadrettet.
Jeg har stått på prodiga i noen år nå
Jeg har stått på prodiga i noen år nå. Min ibs har blitt så mye bedre!
Jeg hadde ofte hard mage, var veldig oppblåst hele tiden. Disse kapslene var faktisk redningen og jeg har testet mye før det. Anbefales!!!
Mycket kortvarig hjälp
Jag fick ta Prodiga ett halvår innan jag kände någon skillnad för min mage. Jag fortsatte ta den i ca 3 år men efter 1,5 år fick jag kronisk magkatarr och mot detta har den inte hjälpt alls. Jag mår nu ännu värre i min mage, det kniper och gör ont varje dag och jag är uppblåst. En gastroskopi visade inflammation i mage och övre delen av tunntarmen. Prodiga hjälper inte ett dugg längre så nu har jag sagt upp abonnemanget. Det har inte heller hjälpt någonting mot mina klimakterieproblem som företaget numera går ut med att det skall vara så fantatastiskt mot. Är mycket besviken på denna produkt.

Prodiga からの回答
Efter ett par månaders användning har…
Efter ett par månaders användning har jag ordning på magen och det känns så bra
Prodiga fungerade helt enkelt för mig
Prodiga fungerade helt enkelt för mig. Från att i många år varit hård i magen så börjar nu magen att tömma sig om inte varje dag, så åtminstone varannan. En underbar känsla!
Min mage fungerar mycket bra sedan jag…
Min mage fungerar mycket bra sedan jag började med Prodiga.
Leveranserna kommer när dom ska.
Min mage har aldrig fungerat så bra som…
Min mage har aldrig fungerat så bra som nu! Ständiga diarréer, kamrer och undersökningar som inte visar något, kost som utesluter typ allt!
Men nu kan ja äta nästan allt igen! Såklart något ras ibland men då har jag provocerat mage med mycket!
Så tack snälla för denna produkt 😘
Trodde först inte på att det skulle…
Trodde först inte på att det skulle fungera men min mage har varit kanonbra sen jag började med Prodiga.
Kan inte vara utan dem nu.
Mycket stabilare i magen!
Tycker mig blivit mycket stabilare i magen sedan jag började använda dessa för mer än ett år sedan. Vilket var hela syftet för mig. Och har faktiskt inte varit sjuk på över ett år nu heller. Om det beror på andra omständigheter eller inte, vet jag inte. Men starkare immunförsvar är helt klart nyckeln. :)
Har inte använt det så länge ännu men…
Har inte använt det så länge ännu men fortsätter att äta det, smidig leverans direkt i brevlådan.
Oklar verkan
Jag vet inte om det gör någon nytta överhuvudtaget? Men jag mår inte dåligt av det heller.
Bättre i min IBS mage
Ifrån att ha haft stora problem med min mage och ibs så fick jag en sjukt mycket bättre hälsa efter att ha ätit dessa under några månader. ( Det adderat till att reducerat intaget av laktos/gluten )
Dessutom har det boostat mitt immunförsvar enormt!!
Magen mår bättre!
Trustpilot エクスペリエンス