Productpine レビュー 3,161

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Product was als omschreven, als ik meer vertrouwen had gesteld in hun omschrijvingen over de producten had ik nog een heel stuk goedkoper uitgeweest. Vanaf nu 100 percent vertrouwen in de omschrij... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het product was zoals beschreven, her en der wat kleine beschadigingen, niet noemenswaardig. Alles werkt top zoals het hoort, netjes volgeladen en verpakt. Werd ook goed op de hoogte gehouden... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prachtige Horloge kunnen aankopen tegen een zeer mooie prijs, horloge was NIEUW! Er stond geadverteerd dat dit een retourkansje was want dat de doos beschadigd was.. niets van gemerkt doosje was in pe... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Super in een woord. Bestelling volgende dag binnen. Geweldige Airfryer De Philips Dual Basket met stoomfunctie. zal hier zeker vaker Bestellen scheelt enorm in de prijs en apparaat is nieuw aleen... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 電子機器店
  2. 家具の付属品
  3. 家具店

当該企業による記述

Productpine is dé plek voor retour- en refurbished elektronica. Shoppen met een beter gevoel begint hier. Tweede kans, eerste keus: zorgvuldig gecontroleerd door specialisten en altijd met garantie. Minder verspilling, meer voordeel voor je portemonnee én de planeet.🌱

Fast and free shipping above € 20

Shipping within 1 business day.

Service with a personal touch.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

De aangekochte koffiemachine was zo…

De aangekochte koffiemachine was zo goed als nieuw, doet het perfect, en dus slim hergebruik aan een zeer voordelige prijs. Goeie service! Doe zo verder.

Beste Dimitri,

Bedankt voor je fijne review!

Geweldig om te horen dat de koffiemachine zo goed als nieuw was en perfect werkt. Mooi dat je daarnaast ook het slimme hergebruik en de voordelige prijs weet te waarderen.

Ook je compliment over onze service doet ons erg goed. Dank je wel daarvoor!

We wensen je heel veel plezier met je koffiemachine.

Super net product ontvangen

Super net product ontvangen, eigenlijk veel beter dan hoe deze beschreven stond. Heel snel geleverd ook, dus al met al heel tevreden.

2026年3月10日

Beste Linda,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat het product zelfs nog beter was dan beschreven en dat alles snel is geleverd. Dat is natuurlijk precies waar we het voor doen.

Heel leuk om te lezen dat je al met al zo tevreden bent over je ervaring met Productpine. Dat waarderen we enorm!

Correcte afhandeling :

Correcte afhandeling :
- aangegeven gebruikssporen verwaarloosbaar ;
- alle functionaliteiten ok ;
- interessante prijsvoorwaarden ;
- snelle levering ;
- geen verborgen agenda’s.
Wij gaven hen een 5sterren - beoordeling maar wat ons betreft mag procedure opgestart om een 6de ster of een “plus” te creëren ; ze krijgen ze !

2026年3月24日

Beste,

Bedankt voor je geweldige review!

Wat mooi om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent over de staat van het product, de goede werking, de prijs en de snelle levering. Ook je opmerking over de transparante afhandeling zonder verborgen agenda’s waarderen we enorm.

Een 5-sterrenbeoordeling is natuurlijk al fantastisch, maar jouw voorstel voor een 6de ster of een plus tovert echt een glimlach op ons gezicht. Dank je wel voor dat mooie compliment!

Helemaal tevreden

Duidelijke omschrijving van het product, goede kwaliteit, levering zoals afgesproken. Kortom helemaal tevreden.

2026年3月24日

Beste Frank,

Bedankt voor je fijne review!

Wat goed om te horen dat de omschrijving van het product duidelijk was en dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldeed. Ook fijn dat de levering is verlopen zoals afgesproken.

Heel mooi om te lezen dat je kortom helemaal tevreden bent. Daar doen we het voor!

5つ星のうち5の評価

Ik heb een airfryer gekocht

Ik heb een airfryer gekocht, alles snel geregeld en netjes in de doos bezorgd. Duidelijke website en voorwaarde

Beste Clau,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles rondom je aankoop van de airfryer snel geregeld was en dat deze netjes in de doos is bezorgd. Ook goed om te lezen dat je onze website en voorwaarden als duidelijk hebt ervaren.

Dat soort feedback waarderen we enorm!

We wensen je veel plezier met je airfryer.

Afzuigkap van Etna besteld

Ik heb een afzuigkap van Etna besteld. Een nieuwe die retour is gekomen met mogelijk lichte schade of doosschade.
De doos was inderdaad beschadigd, maar de afzuigkap is nieuw en een stuk goedkoper dan nieuw nieuw.
Ik ben blij!
Bestelling was snel in huis trouwens.

Beste Arjen,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling. Goed om te lezen dat de afzuigkap, ondanks de beschadigde doos, gewoon nieuw was en dat je zo voordelig uit was.

Ook leuk dat je nog benoemt dat de bestelling snel in huis was. Dat waarderen we enorm!

We wensen je veel plezier met je afzuigkap.

Levert zoals afgesproken!

2026年3月19日

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat alles is geleverd zoals afgesproken. Betrouwbaarheid en duidelijke afspraken vinden we erg belangrijk, dus het is mooi dat je dat zo hebt ervaren.

We waarderen je feedback enorm en wensen je veel plezier met je aankoop.

Geweldige service

Snelle levering. Goed product en een geweldige service.

2026年3月13日

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, het goede product en onze service. Zulke positieve woorden doen ons echt goed.

Heel erg bedankt voor je vertrouwen in Productpine!

Top product!

Super snelle verzending en goed product!
Er stond bij verpakking enkel beschadigd, dit was ook het geval! Product was verder nieuw! Super! Ik ben helemaal tevreden!

2026年3月23日

Beste,

Bedankt voor je enthousiaste review!

Wat leuk om te horen dat de verzending super snel was en dat het product helemaal naar wens is. Fijn ook dat de beschrijving klopte en dat het inderdaad alleen om verpakkingsschade ging, terwijl het product zelf gewoon nieuw was.

Geweldig om te lezen dat je helemaal tevreden bent. Daar doen we het voor!

5つ星のうち5の評価

Ontzettend mooie prijs voor deze…

Ontzettend mooie prijs voor deze laptop.
Nieuw maar lader miste, geen probleem voor mij.
Zeer snelle levering.
Ik hou hen zeker in de gaten !

2026年3月18日

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de prijs van de laptop en de snelle levering. Goed om te lezen dat het ontbreken van de lader voor jou geen probleem was en dat het product verder naar wens is.

Leuk ook dat je aangeeft ons zeker in de gaten te houden. Dat waarderen we enorm!

We wensen je veel plezier met je laptop.

Zeer tevreden!

Op 14 maart een vivoactive 6 besteld voor n mooi prijsje! Een paar dagen later kwam het pakketje binnen en precies zoals beschreven. Duidelijk was vermeld dat er geen oplader bij zat en de verpakking zou beschadigd zijn. Dat laatste viel trouwens erg mee.Erg tevreden ook over communicatie met Productpine...Aan te bevelen

Beste Agnes,

Bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je Vivoactive 6 en dat alles precies was zoals beschreven. Fijn ook dat de informatie over het ontbreken van de oplader en de staat van de verpakking duidelijk was vermeld, en mooi meegenomen dat de verpakkingsschade uiteindelijk erg meeviel.

Ook je compliment over de communicatie met Productpine waarderen we enorm. Dank je wel voor de aanbeveling!

Goede ervaring

Product werd snel geleverd. Omschrijving was heel goed met lichte gebruikssporen. Product was nog nooit gebruikt en had geen sporen dus daar zeer tevreden over.

Beste Havaco,

Bedankt voor je fijne review!

Wat goed om te horen dat het product snel is geleverd en dat de omschrijving duidelijk en correct was. Extra mooi natuurlijk dat het product zelfs nog in ongebruikte staat bleek te zijn, zonder zichtbare sporen.

Heel fijn dat je daar zo tevreden over bent. Dat waarderen we enorm!

5つ星のうち5の評価

Heel erg tevreden mee het product is…

Heel erg tevreden mee het product is als beschreven in goede staat ben er zeer tevreden mee ga nog bestellen bij jullie mvg jens

2026年3月21日

Beste Jens,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat het product helemaal was zoals beschreven en in goede staat is aangekomen. Geweldig dat je er zo tevreden mee bent.

Extra leuk om te lezen dat je in de toekomst nog eens bij ons wilt bestellen. Dat waarderen we enorm!

Goede en correcte omschrijving

Goede en correcte omschrijving. Zeer snelle levering, product 100 % goed.
Erg blij met het artikel en de service 👍🏼

2026年3月17日

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat de omschrijving duidelijk en correct was en dat je bestelling zo snel is geleverd. Ook geweldig dat het product helemaal in orde was en naar wens is aangekomen.

Heel leuk om te lezen dat je zo blij bent met zowel het artikel als de service. Dat waarderen we enorm!

5つ星のうち5の評価

Tweedehandse set LEGO van de notre dame…

Tweedehandse set LEGO van de notre dame gekocht. Kwam de volgende dag helemaal compleet en netjes verpakt aan. Aanrader om hier te kopen.

Bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat de tweedehandse LEGO-set van de Notre Dame al de volgende dag compleet en netjes verpakt bij je is aangekomen. Fijn dat alles naar wens was en dat je ons aanbeveelt als winkel.

Dat waarderen we enorm!

We wensen je veel bouwplezier met je aankoop.

Helemaal top!

Scherpe prijs en het product was echt zo goed als nieuw, met uitzondering van de label van het doosje, maar dat is logisch als deze open is geweest. Levering was erg snel en product werkt top. Kortom: erg blij mee!

Beste,

Bedankt voor je enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Mooi dat het product echt zo goed als nieuw was en dat alleen het label van het doosje wat sporen had van het openen. Fijn ook dat de levering erg snel was en dat het product top werkt.

Geweldig om te lezen dat je er kortom erg blij mee bent. Dat waarderen we enorm!

Erg goede prijs-kwaliteitverhouding

Ik kocht een tweede-kans Solis espressoapparaat bij Productpine. De service was uitstekend, eenvoudig bestelproces, product in zeer goede staat en precies als omschreven, snelle levering. Daarbij ook nog bijdragend aan een gezondere leefomgeving door hergebruik ipv nieuw kopen.
5 sterren van mij.

2026年3月23日

Bedankt voor je mooie review!

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over je tweede-kans Solis espressoapparaat. Fijn dat het bestelproces eenvoudig verliep, de service uitstekend was en dat het product in zeer goede staat was en precies overeenkwam met de omschrijving.

Extra mooi om te lezen dat je ook de duurzame keuze van hergebruik waardeert. Daar zetten wij ons met veel plezier voor in.

Dank je wel voor je 5 sterren, dat waarderen we enorm!

5つ星のうち1の評価

2 powerbanks besteld

2 powerbanks besteld. 1 = goed , bij de andere scheelde er iets aan.
Voor retour bestelnummer ingeven en e-mailadres: bestelling wordt niet gevonden. Dan moet ik hun e-mailadres ingeven wat ook een foutmelding geeft. Na 10 mails geef ik het maar op. Dit is hun service !!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。