Profijt Meubel - Assen レビュー 79

4.4

Borgstee 16, 9403 TV Assen, Drenthe, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk goed geholpen . Geven je meerdere opties . Mooie meubels . Prettig om daar te winkelen . Zijn niet opdringerig . Hulp vaardig .

5つ星のうち5の評価

We hebben ervaren dat hier vriendelijke mensen werken die je vrij laten en ook heel goed mee denken en adviseren.

5つ星のうち5の評価

Een goeie verkoper die alle kennis in huis heeft, met alle wensen die er waren ivm lichamelijk ongemak. Was het een pittige opdracht met waar hij mee kon werken. Toch heeft deze man de kennis en kun... もっと見る

企業情報

1. 日用品店
  2. インテリア デザイン店
  3. 家具店
  4. ソファー専門店

当該企業による記述

Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Vriendelijk goed geholpen

Vriendelijk goed geholpen . Geven je meerdere opties . Mooie meubels .
Prettig om daar te winkelen . Zijn niet opdringerig .
Hulp vaardig .

2026年4月9日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Patricia! Wat fijn om te horen dat je onze vriendelijke hulp, het meedenken in opties en de ontspannen sfeer zo hebt gewaardeerd. Veel plezier gewenst met je aankoop! Mvg, team Profijt Meubel Assen

5つ星のうち5の評価

We hebben ervaren dat hier vriendelijke…

2026年4月9日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je onze vriendelijke benadering en het meedenken zo hebt ervaren. We wensen je veel plezier met je aankoop! Mvg, team Profijt Meubel Assen

5つ星のうち4の評価

Goed begeleid bij ons bezoek

Goed begeleid bij ons bezoek, bovendien vriendelijk en een inspiratie voor ons.

2026年2月21日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Henny! Wat fijn om te horen dat je goed bent begeleid tijdens jullie bezoek en dat je onze collega’s als vriendelijk en inspirerend hebt ervaren. Mvg, team Profijt Meubel Assen

5つ星のうち1の評価

Vriendelijke personeel, maar geen service bij klachten

Begin dit jaar is onze nieuwe bank geleverd. Na één week gebruik ontstonden er al kuilen in de zitting en rugleuning. De vulling in de rugleuning is zo slap dat het frame in de rug voelbaar is. Daarnaast zijn de naden niet netjes afgewerkt, en zitten er grote plooien in de stof op de leuning.

Wij hebben onze klacht gemeld bij Profijt Meubel Assen, maar tot op heden is er geen passende oplossing geboden. In eerste instantie is ons schriftelijk toegezegd dat wij gebruik konden maken van de zitgarantie. Deze toezegging is later door het hoofdkantoor ingetrokken. Onze klacht wordt niet inhoudelijk behandeld. Volgens Profijt Meubel is de bank geleverd zoals het showroommodel, maar dit herkennen wij absoluut niet.

Wij hebben € 1.800 betaald voor een 2,5-zitsbank waar wij momenteel geen normaal gebruik van kunnen maken. De bank is geleverd met productiefouten, maar Profijt Meubel weigert deze op te lossen. Je kunt als klant bij profijt meubel geen gebruik maken van de toegezegde zitgarantie als fabrieksgarantie. Naar mijn mening is hier sprake van misleiding en oplichting van klanten.

Hoewel de medewerkers van Profijt Meubel Assen vriendelijk zijn, laat de service ernstig te wensen over.

2026年1月14日

Duidelijk advies

Wederom goed geadviseerd bij het uitzoeken van nieuwe meubelen. Duidelijk advies bij de kleuren en uiteindelijk er vlot een klap op kunnen geven, de bestelling, doordat Henriette tegemoet kwam ten aanzien van de aanvullende kosten.
Dus top geregeld.

2026年2月13日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Jan! Wat fijn om te horen dat je wederom goed en duidelijk advies hebt gekregen bij het uitzoeken van je nieuwe meubelen en dat Henriette met je heeft meegedacht over de aanvullende kosten. Mvg, team Profijt Meubel Assen

Filiaal Assen

We zijn erg goed geholpen in Assen. Goede uitleg, alle stof opties goed kunnen bekijken en goed advies. We hebben 2 mooie fauteuils gekocht en deze week geleverd gekregen. Alles is netjes neergezet en staat erg mooi. Wij komen zeker terug!

2025年11月11日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review HJ! Wat fijn om te lezen dat jullie in Assen zo goed zijn geholpen met duidelijke uitleg, uitgebreid stoffen bekijken en passend advies, en dat de levering van de fauteuils netjes is verlopen en alles mooi staat, we zien jullie graag weer terug! Mvg, team Profijt Meubel Assen

Laten je rustig rond kijken

Laten je rustig rond kijken
Niet opdringerig

Daarna zeer goed geholpen
Vrolijke mensen

2025年11月6日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Chantal! Fijn om te horen dat je de ruimte kreeg om rustig rond te kijken en daarna goed geholpen bent door ons vrolijke team. Mvg, team Profijt Meubel Assen

5つ星のうち5の評価

We werden prettig en goed geholpen

We werden prettig en goed geholpen, de winkel zag er mooi uit, en we kregen goed advies

2025年11月1日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Harm! Fijn om te horen dat jullie prettig geholpen zijn en tevreden zijn over het advies en de uitstraling van de winkel. Mvg, team Profijt Meubel Assen

Goeie service

Ik werd vriendelijk ontvangen. De vrouwelijke verkoopster was erg vriendelijk. Ze gaf alle opties door aan mij. Ze was erg persoonlijk tegenover mij, dat maakte het makkelijk om mijn wensen door te geven.

2025年10月21日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Claudia! Fijn om te horen dat je zo vriendelijk en persoonlijk bent geholpen. Mvg, team Profijt Meubel Assen

5つ星のうち5の評価

Goede service. Bank werd netjes geplaatst, viltjes onder de pootjes. Karton en plastic weer meegenomen

2025年10月14日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Mevrouw Jager! Fijn om te horen dat je onze service waardeert en de aflevering naar wens is geweest. Mvg, team Profijt Meubel Assen

Vakman met kennis

Toch heeft deze man de kennis en kunde om ons in diverse segmenten en prijsklasses te laten zien welke mogelijkheden er waren en wat gezien de lichamelijk situatie eigenlijk het beste zou zijn.
Niet dwingend zijn maar echt een advies geven en de klant ook rustig zijn bedenktijd gunnen.

2025年10月11日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te lezen dat onze adviseur jullie zo goed heeft kunnen helpen met zijn kennis en geduld, en samen met jullie tot de juiste keuze is gekomen. Mvg, team Profijt Meubel Assen

5つ星のうち5の評価

Ga naar profijt en onder het zelf.

We werden goed behandeld en duidelijk uitleg door meneer van de winkel.

2025年10月3日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Dinaspreen! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en duidelijke uitleg hebt gekregen in onze winkel. Mvg, team Profijt Meubel Assen

Vriendelijke verkoper

Vriendelijke verkoper, goed geholpen en meegedacht.
Nu wachten op de stoelen.

2025年10月2日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Saskia! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat onze verkoper met je heeft meegedacht. Mvg, team Profijt Meubel Assen

Staop oplossing.

Zeer goed geholpen door de verkoper in assen.
Alles duidelijk uitgelegd en heel vriendelijk.
We kijken uit naar de levering van de
Staop stoel.

2025年9月30日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Dirk! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en alles duidelijk is uitgelegd. We wensen je alvast veel plezier met de nieuwe sta-op stoel zodra deze geleverd is! Mvg, team Profijt Meubel Assen

5つ星のうち1の評価

Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen gekocht bij profijtmeubel Assen. Nieuw, geen showroommodellen. Na een maand of 3 blijven de zittingen verzakt. Je ziet waar men zit en voelt de harde plank onder de zachte vulling. Ook zie je dit duidelijk. Zo duidelijk dat ik er foto's van heb gemaakt, opgestuurd met deze klacht en na bezoek van de service afdeling kregen we een hele mail vol met "De schuimvulling in zitmeubelen is onderhevig aan natuurlijke compressie en vorming naar het lichaam, zeker bij regelmatig gebruik"

Het zijn eetkamerstoelen.... geen stoelen voor de sier... deze stoelen worden inderdaad regelmatig gebruikt. Gewoon om op te zitten.

Geen compensatie of oplossingen.
Waardeloze stoelen, nog waardeloze service.

2025年5月9日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je review Robert. Volgens onze gegevens heeft u de eetkamerstoelen sinds 18 september 2024 in gebruik (nu ruim 1 jaar). Wij hebben naar aanleiding van een servicemelding de eetkamerstoelen beoordeeld en op 9 mei 2025 onze bevindingen aan u gemeld. Na deze datum hebben wij niets meer van u vernomen en nu lezen wij dat u ca. 5 maanden later ons beoordeeld met 1 ster. Begrijpt u dat wij dat niet fair en/of terecht vinden? Mvg, team Profijt Meubel Assen

Fijne winkelervaring

Behulpzame medewerker die goed met mij heeft meegedacht. Medewerkers zijn klantgericht en vriendelijk. Mijn stoel wordt ook snel geleverd door inzet van medewerkers. Dit heb ik erg gewaardeerd.

2025年8月9日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Hillie! Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen en dat de levering snel geregeld wordt. Mvg, team Profijt Meubel Assen

Duidelijk en netjes

De dame was niet opdringerig en liet ons rustig rondkijken. Op den duur kwam ze bij ons en liet ze ons de opties in de meubelen zien. Toen we er helemaal uit waren kregen we netjes een kopje koffie aangeboden en heeft ze ons alles netjes en duidelijk uitgelegd en hebben we de bestelling geplaatst

2025年8月25日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Berendsen! Wat fijn om te horen dat je rustig kon rondkijken en daarna duidelijk en vriendelijk geholpen bent, met zelfs een kopje koffie erbij. Mvg, team Profijt Meubel Assen

Super snelle levering

Super snelle levering

2025年8月21日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Helen! Fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen. Mvg, team Profijt Meubel Assen

Wordt vriendelijk ontvangen

Wordt vriendelijk ontvangen, je kan op je gemak rond kijken. Krijg goed advies .heb eerder een bankstel gekocht .vriendelijk geholpen door aad

2025年8月8日

Profijt Meubel - Assen からの回答

Bedankt voor je mooie review Berkhof! Wat fijn om te lezen dat je je welkom voelt in onze winkel en dat je goed en vriendelijk bent geholpen, ook bij je eerdere aankoop. Mvg, team Profijt Meubel Assen

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。