We zijn zeer tevreden over de prettige manier waarop medewerkster Anja (en haar collega's) ons hielp in de vestiging in Groningen. Aardig, kundig, meedenkend, veel tijd nemend, geduldig. En bij later... もっと見る
企業が回答しました
We zijn op een zeer prettige en meedenkende manier geholpen door uw medewerkster ( Melissa). Het contact ( ook via email) is uitermate leuk, vriendelijk en fijn verlopen. Onze complimenten. Vr. Groet... もっと見る
企業が回答しました
Zowel gister en vandaag door beide verkopers met alle geduld geholpen. Zeer rustig en vriendelijk. Gister volgens mij Emma,de verkoper van vanmorgen heel collegiaal om de order op haar naam te ze... もっと見る
企業が回答しました
We waren op zoek naar een bank en zijn zo bij Profijt Meubel Groningen terechtgekomen. Hier zijn we zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Rick. Hij luisterde goed naar onze wensen en kon zo een... もっと見る
当該企業による記述
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.
Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies. Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie. Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkelsVolg ons op social media voor inspiratie:
当該企業による記述
Hoendiep 99a, 9718 TE, Groningen, Groningen, オランダ

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Die bedrijf kan goed contact maken met klanten en ze is vriendelijk

Profijt Meubel - Groningen からの回答
We werden snel geholpen, medewerker was vriendelijk en behulpzaam, hebben wat grapjes gemaakt. Koffie was heerlijk! Alles was duidelijk en snel geregeld en da kwaliteit van het meubilair was geweldig!

Profijt Meubel - Groningen からの回答
Vandaag contact gehad met profijtmeubel
Zij blijven bij het standpunt dat de 50% die zij rekenen bij omruil goed is.
Vroeg: hoe verhoud dit met online aankoop ? Hier krijg je 100 %
Dit toch de wereld op zijn kop!!!

Profijt Meubel - Groningen からの回答
Prettig geholpen. Er werd meegedacht in mogelijkheden. Geen opdringerigheid o.i.d.
Toen we even moesten wachten werd er nog koffie aan geboden.

Vandaag 3 zits bank en salontafeltje gekocht bij Profijt meubelen Groningen
Heel goed geadviseerd door Anja

Profijt Meubel - Groningen からの回答
Zeer goede service! Ruime keuze en mogelijkheden mbt banken. Zeer fijn geholpen! Stofstalen even thuis mogen bekijken, zeer waardevol!

Profijt Meubel - Groningen からの回答
Bestelling gedaan in de winkel in Groningen. Super service. Nu levering afwachten. Tot nu toe zeer tevreden

Profijt Meubel - Groningen からの回答
Het personeel is erg behulpzaam en helpt je met het kiezen van verschillende soorten stof en kleur.
Zal zeker vaker hierheen gaan!

Profijt Meubel - Groningen からの回答
Op 9 augustus langs geweest. Buiten op de gevel aangegeven in hoofdletters SALE, SALE. OP IS OP.
TOT 50% Korting. Korting is er maar alleen op kussens, vazen, schilderen en op showroommodellen met gele label. Geef het duidelijk aan waarop. Dit is vooraf valse info richting de eventuele klant. Bij aankoop van 10 eetkamerstoelen en een tafel, geen Korting mogelijk. Schaam je.

Profijt Meubel - Groningen からの回答
We komen en kopen al jaren bij profijt meubel. Meestal tevreden en bij klachten wordt er met je mee gedacht en wordt er voor een oplossing gezocht. Het is een gezellige winkel. Met aandacht voor de klant. Uitstekend personeel en zeer deskundig

Profijt Meubel - Groningen からの回答
Prachtige meubels voor een goede prijs. Daarnaast ben ik zeer te spreken over het management.

Profijt Meubel - Groningen からの回答
Super leuke en vakkundige jongens!! Heel tevreden!!

Profijt Meubel - Groningen からの回答
Goede en zeer vriendelijke en kundige service van Peter. Hij hoorde onze wensen en heeft hele mooie stoelen voor ons geregeld. Precies wat we zochten. Ook bij de keukentafel was hij heel service gericht. Hij plaatste de gekozen stoelen bij de tafel om zo het totaalplaatje te laten zien. Ook goede onderhoudstips gekregen.

Profijt Meubel - Groningen からの回答
Wij kopen al jaren bij profijt meubel
we zijn zeer tevreden

Profijt Meubel - Groningen からの回答
In de winkel werden we prima geholpen.
De levering verliep anders
Te laat en verkeerd / niet volledig
Van ons word verwacht dat we na de verkeerde levering opnieuw moeten wachten op onze bank die al op 23 jan is besteld

Profijt Meubel - Groningen からの回答
Prettig contact met de verkopers, die met je meedenken en je niet met onnodige uitgaven opzadelen.
Duidelijk uitleg over de diverse materialen en de voor- en nadelen van een bepaalde keuze.

Profijt Meubel - Groningen からの回答
Zeer goed advies gekregen en goed geholpen. Nu afwachten of de levering net zo goed gaat !

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。