Profijt Meubel - Roermond レビュー 44

4.5

Schaarbroekerweg 20, 6042 EJ Roermond, Limburg, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mooie winkel, zeer vriendelijk personeel, werd tijdens de verkoop een kopje koffie aangeboden, vakkundige uitleg van het product. Prijzen zijn ok. Zeker de moeite waard.

企業情報

1. 日用品店
  2. インテリア デザイン店
  3. 家具店
  4. ソファー専門店

当該企業による記述

Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Personeel was vriendelijk

Personeel was vriendelijk, meedenkend en vooral goed op de hoogte van het product.

2026年4月30日

Beste Marcel,

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie .

5つ星のうち5の評価

Fijn en deskundig geholpen bij Profijt…

Fijn en deskundig geholpen bij Profijt meubel. Zelfs nog naar Heerlen geweest om te zoeken naar een bankstel maar uiteindelijk toch een super mooie bank gekocht in Roermond! Ook de afhaal service wat ze aanbieden is perfect!! Vanaf vandaag gaan we er lekker van genieten!! Zeker aan te bevelen!!

2026年5月19日

Beste Mat,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Super fijn om te horen dat het bankstel naar wens is, veel plezier ervan! We zien u graag nog eens terug in onze winkel.

^Bregje
Profijt meubel Roermond

5つ星のうち5の評価

Onze verkoopster Wendy (Roermond) heeft…

Onze verkoopster Wendy (Roermond) heeft ons super geholpen en alles goed uitgelegd we zijn zeer tevreden

2026年5月11日

Beste Joze,

hartelijk bedankt voor uw positieve reactie.

Profijt Meubel Tilburg

Mooie winkel

2026年5月15日

Beste meneer Tinnemans,

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie.

profdijt meubel Roermond

5つ星のうち5の評価

Flinke wat winkels bezocht tijdens onze…

Flinke wat winkels bezocht tijdens onze zoektocht. Als laatste winkel naar Profijt Meubel in Roermond gegaan. Veel keus en hadden exact wat we zochten. Personeel goed de tijd genomen om een mooie tafel en bank samen te stellen met ons. Zeer goed geholpen door Judith.

2026年5月9日

Beste meneer Geerlings,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Fijn dat u zo goed geholpen bent door Judith.

Profijt Meybel Roermond

5つ星のうち5の評価

Goede ervaring bij onze aankoop

Prima en vriendelijk geholpen door Guus bij de aankoop van een nieuwe bank.
Nam alle tijd voor ons en gaf de benodigde informatie.
Ook de andere medewerkers kwamen vriendelijk en niet opdringerig over.
Fijne winkel!

2026年3月29日

Beste mevrouw Meeuwissen,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
wij zien u grraag nog eens terug in onze winkel.

Super goed geholpen

Super goed geholpen door Cecile. Ze nam alle tijd, luisterde en gaf advies. Nieta was teveel! Ook haar collegas maakte een vriendelijke indruk en maakte een praatje. En wat voor ons ook niet onbelangrijk is: je bent er zeer welkom met de hond. Ze kregen zelfs water aangeboden.

2026年3月28日

Beaste mevrouw Aerts,

5つ星のうち1の評価

Nooit iets kopen!

In augustus meubels (2 salontafels, 2 bijzettafels, eettafel en kast) besteld. In oktober ontvangen. 3/6 meubels (op meerdere plekken) beschadigd. Slecht! Direct een service aanvraag aangemaakt en dit zou zo snel mogelijk in orde gemaakt worden. Uiteindelijk hebben we maar liefst 2 maanden moeten wachten tot de nieuwe meubels er waren. We moesten er zelf steeds achteraan en er werden de hele tijd valse beloftes gedaan. We komen er nooit meer!

2025年12月23日
5つ星のうち5の評価

We zijn geholpen door Celine en ik wil…

We zijn geholpen door Celine en ik wil graag laten weten hoe fijn haar hulp was. Ze was ontzettend aandachtig, dacht echt met ons mee en was bovendien heel aardig. Dankzij haar voelde we ons goed geholpen en gehoord. Echt een hele prettige ervaring!

2026年2月16日

Zijn netjes geholpen

Zijn netjes geholpen, en erg blij met onze kast en salontafeltjes.
Alleen erg jammer dat er gratis een busje geleend kan worden en we dit pas hoorden toen we de meubels op kwamen halen met een door ons gehuurde bus.
Zou ons € 100 gescheeld hebben.

2026年1月26日
5つ星のうち5の評価

Goed geholpen en geadviseerd door Guus

Goed geholpen en geadviseerd door Guus. Hij had ook een goede tip voor stoelopstelling.

2026年2月5日

Beste meneer Rutjens,

Hartelijk bedankt voor uw 5-sterren review.
Wie zien u graag terug in onze winkel.

^Bente

5つ星のうち5の評価

Vriendelijke verkoopster Wendy met veel…

Vriendelijke verkoopster Wendy met veel aandacht en tijd voor de klant, een duidelijke uitleg over de vele mogelijkheden en voorwaarden.

2026年2月4日

Beste meneer Ploegman,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
We zien u graag terug in de winkel.

^Bente

Goede service fijn geholpen

Goede service fijn geholpen met het uitzoeken van de kleur wat bij mijn interieur past en nemen alle tijd voor jou en zeer vriendelijk verkoper Judith Celine Wendy

2026年1月29日

Beste meneer Schaefer,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Wij zien u graan terug in onze winkel.

profijt Meubel Tilburg

Bankstel gekocht bij Profijt

Bankstel gekocht bij Profijt. Geweldig geholpen door Wendy. Wat een kennis en professionaliteit.
Dacht mee en adviseerde. Echt top

2026年1月22日

Beste meneer Hendricks,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Fijn dat u zo goed geholpen bent door Wendy.

5つ星のうち5の評価

Fijne ervaring in de winkel erg trage levering

Wij zijn afgelopen zaterdag, 29 november, gaan kijken voor een eetkamerbank en 3 stoelen. We hadden al eens zo links en rechts gekeken en wisten dus wat we ongeveer wilden. We werden hartelijk ontvangen door Wendy, ze nam uitgebreid de tijd om ons te adviseren in onze wensen. We hebben diverse opties besproken, tijdens een lekker kopje koffie, en zijn tot een voor ons zeer tevreden besluit gekomen. Hoop dat als we alles geleverd krijgen we jaren kunnen genieten van onze keuze. Wendy bedankt voor je fijne en eerlijke advies. Vervolgd op 28 febr. 2026...Ik ben denk ik wat voorbarig geweest met mijn beoordeling.... over de behulpzaamheid van Wendy klopt mijn verhaal maar de levering is een drama, erg jammer.... we zijn al van begin februari aan het wachten op onze bestelde meubels.... elke keer als we bellen krijgen we te horen volgende week....zitten nu al ruim 4 weken zonder eetkamerstoelen.... nogmaals erg jammer.... ... Vervolgd op 7 maart 2026.... ja vandaag eindelijk alles kunnen ophalen en wat denk ja alles klopt en is compleet

2025年11月29日

Beste mevrouw Henstra,

Fijn geholpen in Roermond

Fijn geholpen in Roermond. Met rust gelaten toen het nodig was, daarna aandacht en tijd wat tot aanschaf van bank en eetkamerstoelen heeft geleid.
Geen 5 sterren omdat de aankoop nog geleverd moet worden.

Diana Plantenga

2025年9月27日

Beste mevrouw Plantenga,

Zeer goed geholpen

Judith heeft ons geduldig en zeer vriendelijk onder het genot van een lekker bakje koffie geholpen bij onze aankoop

2025年8月8日

Beste mevrouw Schmitz,