Ik kwam met mijn lease auto met een storingsmelding dat de turbo stuk was. Mijn leasemaatschappij deed verschrikkelijk moeilijk over kosten en reparatie-tijd. De medewerksters van profile hebben met v... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Nadat de officiële BMW dealer verzuimd had mij een APK waarschuwing te sturen kon ik bij hen pas ruim na de APK verloopdatum terecht. Bij Profile daarentegen kon ik de volgende dag terecht. De nieuw... もっと見る
Vlotte service waarbij rekening wordt gehouden met persoonlijke wensen. Ik kon bijvoorbeeld wachten op airco onderhoud en reparatie zodat ik niet 2x op één dag op en neer hoefde naar lokatie Haarlem,... もっと見る
I visited Profile Haarlem twice, in June and July, to have my tires checked. Both times the staff were friendly, professional, and very helpful. They inspected and fixed the issue without charging me... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
連絡先
Hendrik Figeeweg 1A-0001, 2031BJ, Haarlem, Noord-Holland, オランダ
- 023-5282454

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zoals altijd is Profile Merks goed…
Zoals altijd is Profile Merks goed voorbereid. Snel en geven ook advies. Met name voor sensoren in winterbanden. De door mij aangeleverde winterbanden op velg bevatten deze niet. Wel
Kostbaar dus even over nadenken. Nu staan de alarmlampjes aan. Verder voeren ze niet meer te gebruiken banden voor je af. Als met prima en ik kom er al jaren.
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Wanhopige service
Mijn ervaring met Profile Haarlem was helaas zeer teleurstellend. De reparatie liep aanzienlijk uit en resulteerde in additionele, onverwachte kosten. Het feit dat er kort na de reparatie nieuwe problemen ontstonden, die volgens de garage geen verband hielden met de uitgevoerde werkzaamheden, wekt twijfel over de kwaliteit van de geleverde dienstverlening. Na het oplossen van deze nieuwe reparaties tegen forse betaling, ontstonden er wederom nieuwe problemen. Ik ben dus tot 2x toe opgezadeld met nieuwe problemen én de gepaarde kosten (1100€ per reparatie). Ik heb de laatste reparatie dus ook maar elders uit laten voeren.
Voor complexere reparaties zou ik deze garage niet aanbevelen.

Profile - Haarlem, Merks からの回答
Priima service
Priima service, vooraf weet je de kosten van de reparatie.
Kan altijd terecht voor een banden reparatie.
Kom er al jaren!
Goede communicatie en snelle service tegen een eerlijke prijs
Super communicatie, goed/snel geholpen en nette afhandeling.
Gewoon weer prima
Gewoon weer prima. Vlotte afspraak (was ook nodig); bij uitvoering geen extra wachttijd en goede communicatie.
Snelle en goede service
Snelle en goede service, duidelijke communicatie vooraf en makkelijk te plannen via de website.
Een geweldig team van mensen die met…
Een geweldig team van mensen die met aandacht, oprechte zorg én professionaliteit, mijn auto weer veilig hebben gemaakt. Daarnaast is het team zeer servicegericht!
Goede service en duidelijkheid bij het aangeven van de prijs en werkzaamheden
Goede service en duidelijkheid bij het aangeven wat de prijs is en de werkzaamheden
Altijd kan ik terecht
Altijd kan ik terecht
Snelle diagnose en offerte
Daarna snel gerepareerd
Topbedrijf!!
Aankomen rijden met een schroef in je…
Aankomen rijden met een schroef in je band, naar de wachtkamer, Quest lezen, de monteur gaat aan de slag en ruim een half uur later rij je weer weg. Top!
Afspraak snel gemaakt en de…
Afspraak snel gemaakt en de bandenwissel in 30 min uitgevoerd.
Eenvoudig afspraak maken
Eenvoudig afspraak maken, prima behandeling en keurig op tijd klaar.
Goede service zonder lange wachttijd
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。