Profile Nederland - Nijkerk レビュー 69

4.3

Edisonstraat 17, 3861 NE Nijkerk, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Prima service, eenvoudig afspraak te maken voor het vervangen van de banden, vooraf een keurige prijsopgave. Ik kom al bijna twintig jaar bij deze vestiging naar volle tevredenheid.

5つ星のうち4の評価

Banden zijn top en waren snel vervangen. Wat ik eigenlijk zou verwachten is een checkup van remmen en blokken aangezien een monteur dit kan beoordelen tijdens de banden wissel.

企業情報

1. 自動車修理店
  2. 車検場
  3. 自動車修理・整備店
  4. ハイヤー サービス
  5. タイヤ専門店
  6. トラック整備工場

当該企業による記述

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

連絡先

• Edisonstraat 17, 3861 NE, Nijkerk, オランダ

• 033-2460424
Promotion box for Profile Nederland - Nijkerk

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4.3

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Prima service

2026年4月18日
5つ星のうち1の評価

Afspraak gemaakt voor APK.

Afspraak gemaakt voor APK.
Word ik gebeld door onbekend bedrijf, blijkt dat daar de apk word uitgevoerd, niet eens in mijn eigen woonplaats.
Niks van te voren gemeld.
Heel slechte Service.
Was jaren klant, nu niet meer.

2026年2月24日

Beste,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring rondom de APK zo is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Soms kan het voorkomen dat een auto voor de APK naar een ander filiaal wordt gebracht, bijvoorbeeld wanneer er door omstandigheden zoals ziekte tijdelijk geen keurmeester beschikbaar is op de betreffende locatie. In dat geval hoort dit echter altijd vooraf duidelijk met de klant gecommuniceerd te worden.

Het spijt ons dat dit in uw geval niet is gebeurd en dat u hierdoor bent verrast door een telefoontje van een ander bedrijf. Onze excuses voor het ongemak en de onduidelijkheid die dit heeft veroorzaakt.

We waarderen het dat u jarenlang klant bij ons bent geweest en vinden het jammer om te lezen dat deze ervaring uw vertrouwen heeft geschaad. We nemen uw feedback mee om onze communicatie in de toekomst te verbeteren.

Team Profile Nijkerk

5つ星のうち2の評価

Ik kwam voor bandenwissel naar…

Ik kwam voor bandenwissel naar winterbanden +
APK, de winterbanden stonden bij deze vestiging opgeslagen, einde dag toen ik de auto kon ophalen, waren de winterbanden niet gemonteerd omdat ze alle vier “glad” waren aan binnenzijde. Tijdens de zomerbanden wissel is hier niets van gemeld, er waren ook geen passende nieuwe banden op voorraad.

2025年12月3日

Profile Nederland - Nijkerk からの回答

Bedankt voor uw review. Er wordt zo spoedig mogelijk door Profile Nijkerk contact met u opgenomen.

5つ星のうち5の評価

Goede service, duidelijke uitleg. Prima (gratis) bakkie koffie tijdens het wachten van de bandenwissel. De koffie was nog niet eens op en de bandenwissel was al klaar.

2025年11月18日

Slecht

Slecht. Ze bedriegen.

2025年5月24日

Topservice, meedenkend bedrijf

We werden verrast dat de APK van onze auto was verlopen, deze was eerder met de jaarlijkse beurt niet uitgevoerd. Ineens ligt er dan de brief van de RWD dat je de weg niet meer op mag. De wachttijden bij veel bedrijven was enkele weken voor de keuring. Dat zorgde voor een enorme uitdaging. Het team van Profile Nijkerk dacht op alle vlakken mee. We konden snel terecht. Toen het verkeer tegen zat toen ik de auto moest ophalen, wachtte een collega geduldig tot ik er was. En dat voor een keurig bedrag EN een cadeaubon van 20 euro. Dat is service die ik in lange tijd niet zo heb meegemaakt. Een dikke, dikke 10!

2025年5月27日
5つ星のうち5の評価

Een dikke 5 sterren voor de service van…

Een dikke 5 sterren voor de service van Profile Nijkerk! De APK van onze auto was verlopen. Brief van de RDW thuis, schrikken, en bij een ander kun je na een paar weken terecht. Profile Nijkerk dacht mee en maakte van mijn probleem ons probleem. Super service!

2025年5月26日
5つ星のうち1の評価

Bedrieger probeert geld te laten…

Bedrieger probeert geld te laten betalen voor iets wat goed is voor de apk!
Ergens anders goed gekeurd en hier alsnog moeten betalen voor apk

Hufter

2024年10月10日

Profile Nederland - Nijkerk からの回答

Bedankt voor uw review. We horen graag van u wat de reden is van uw ontevredenheid, zodat we dit kunnen bespreken met de betreffende vestiging.
U kunt uw toelichting mailen naar: klachten@profile.nl. Alvast hartelijk dank!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。