Kom hier voornamelijk voor de APK. Steeds een controleerbaar oordeel van de auto gekregen. Opmerkingen of afkeur punten waren altijd terecht. Dat geeft vertrouwen en daarom ga ik ook weer terug.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Afhandeling was snel en goed. Enige opmerking is dat ik om, 08:00 uur een afspraak had, echter pas om 08:30 uur werd geholpen. Waarom spreek je dan een tijd af. Begrijp dat er mensen binnenkomen met... もっと見る
Voor 2 auto's nieuwe banden besteld en laten omleggen. In beide gevallen snel en netjes geholpen, banden zijn op de juiste druk gebracht en er staat koffie klaar terwijl je wacht. Ook heeft men de lag... もっと見る
Ondanks de enorme drukte die ontstaan was door een zieke monteur ben ik uitstekend geholpen met de keuring van de auto. Er werd rustig de tijd genomen om mij te woord te staan. Goede samenwerking t... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
連絡先
Boyleweg 14i, 3208 KA, Spijkenisse, Zuid-Holland, オランダ
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Extra service verleend door…
Extra service verleend door navigatiesysteem te updaten.
Nette behandeling door service bali medewerkster.
Kom hier voornamelijk voor de APK
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Tot mijn grote teleurstelling heb ik onlangs twee keer pech gehad met mijn auto door een lekke band, en beide keren ben ik niet geholpen. De eerste keer betrof het een lekke winterband die nog geen vier maanden oud was. Ondanks deze situatie heeft u mij weer de weg op gestuurd, omdat er geen personeel beschikbaar was om mij te helpen.
De tweede keer had ik een lekke zomerband en ook toen kon ik, vanwege personeelsgebrek, niet worden geholpen. Aangezien ik al meer dan tien jaar mijn banden bij u koop, vind ik dit zeer opmerkelijk en teleurstellend.
Ik verzoek u vriendelijk om een verklaring voor deze gang van zaken en hoor graag welke oplossing u kunt bieden.
Mark Hempel

Profile Nederland - Spijkenisse からの回答
Goede service, band niet op voorraad, kraag een andere maat voor 1 dag om toch thuis te kunnen komen. Volgende dag netjes nieuwe band geplaatst.
Top geregeld
Omdat ze mij ruim vanteboren een e-mail…
Omdat ze mij ruim vanteboren een e-mail stuurde dat mijn auto gekeurd moest worden en ik op tijd een afspraak kon maken
Prima service
Slechte service
Slechte service, slechte communicatie.
Iedere keer is er weer wat anders aan de hand. Onzin storing ( rembalans handrem zou niet in orde zijn.)

Profile Nederland - Spijkenisse からの回答
Onnodige vertraging
Op het moment dat er oud ijzer opgehaald werd, ging alle aandacht en mankracht daar naar uit en werd de uitrit geblokkeerd terwijl er nog 1 wiel verwisseld moest worden. Dit had handiger aangepakt kunnen worden.
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk. Ondanks dat er online alles vol zat en ik op vakantie zou gaan hebben zij mij toch geholpen om een moment in te plannen
Vlotte APK keuring
De APK keuring werd vlot uitgevoerd. Tijd van de afspraak is ook de tijd waarop ze meteen beginnen, ondertussen kun je rustig wachten in de goede wachtruimte en de kosten vallen mee. Kortom een garage zoals het hoort.
Vriendelijke medewerkster.
Snel en goede service.
goed geholpen
heel goed geholpen met camper bus om deze te repareren .
ook bedrijfs bus is in onderhoud bij profile spijkenisse .
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。