Ja równieÅŒ zostaÅem oszukany.....zablokowali mnie jak chciaÅem wypÅaciÄ Årodki....potem byÅo juÅŒ brak kontaktu .....250$ poszÅo ....nadmieniam ÅŒe akcent mieli trochÄ jakby z Ukrainy lub BiaÅorusi
Witam. A czy jest ktoÅ kto otrzymaÅ wypÅatÄ swoich wpÅaconych Årodków? Å»eby odzyskaÄ swoje pieniÄ dze ÅŒÄ dajÄ wpÅaty Årodków w takiej samej wysokoÅci niby celem sprawdzenia ÅŒe nie jest to pralnia brudny... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ProFinance to innowacyjna platforma, oferujÄ ca handel na CFD i kryptowalutach z dźwigniÄ . Nasza firma rozwija siÄ dynamicznie od pierwszych dni i juÅŒ teraz obsÅugujemy klientów w ponad 55 krajach. Zapewniamy wysokÄ pÅynnoÅÄ oraz szeroki wybór narzÄdzi handlowych, dbajÄ c jednoczeÅnie o najwyÅŒsze standardy bezpieczeÅstwa. DostÄpne sÄ równieÅŒ opcje handlu i stakingu Bitcoin, Ethereum i Ripple.
é£çµ¡å
Badenerstrasse 414 , 8004 , ZÃŒrich , ã¹ã€ã¹
- 41449746611
- support@profinance-group.info
- profinance-group.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Platforma zapewnia solidne moÅŒliwoÅciâŠ
Platforma zapewnia solidne moÅŒliwoÅci analizy technicznej, w tym wiele typów wykresów, wskaÅŒniki techniczne, narzÄdzia. Polecam bez wÄ tpienia.
DziÄki ÅŒe pokazali mi innÄ moÅŒliwoÅÄ doâŠ
DziÄki ÅŒe pokazali mi innÄ moÅŒliwoÅÄ do zarabiania pieniÄdzy od pracy. MyÅlÄ ÅŒe temu powinni uczyÄ w szkole zamiast przedmiotów które nigdy nie wykorzystujemy.
Wszystko wydaje siÄ byÄ w porzÄ dku
Wszystko wydaje siÄ byÄ w porzÄ dku, podoba mi siÄ to. Nie marnujÄ duÅŒo czasu, zaczÄ Åem zarabiaÄ pieniÄ dze. WciÄ ÅŒ nie mogÄ w to uwierzyÄ, chyba ÅniÄ.
Bardzo szybko rozwiÄ zujÄ problemy
Jestem bardzo zadowolona ze wspóÅpracyâŠ
Jestem bardzo zadowolona ze wspóÅpracy z tÄ firmÄ !
Przez 10 lat szukaÅem bezpiecznegoâŠ
Przez 10 lat szukaÅem bezpiecznego miejsca do inwestowania. Po wypróbowaniu tej firmy z niewielkim depozytem zdecydowaÅem siÄ zainwestowaÄ resztÄ moich oszczÄdnoÅci. To wzbudza zaufanie!
Opowiem o przykrym doÅwiadczeniu. WspóÅpracowaÅem z nimi 3 miesiÄ ca zainwestowaÅem 250 dolarów, za ten czas zarobiÅem okoÅo 600 usd na czysto, 2 razy wypÅaciÅem po 250 usd. CaÅy czas oferujÄ inwestycjÄ w których muszÄ zwiÄkszaÄ kapitaÅ, trzymam swoje Årodku w banku na lokacie i nie zamierzam coÅ zmieniaÄ. ZamknÄli moje konto handlowe bez mojej zgody jako nie korzystna wspóÅpraca wedÅug jakiegoÅ tam artykuÅu swojego regulaminu i wypÅacili mi resztkÄ pieniÄdzy. ZajmujÄ siÄ tylko ludÅŒmi które chcÄ inwestowaÄ wiÄksze kwoty jak 250 usd...
Jestem bardzo zadowolony
Jestem bardzo zadowolony, podoba mi siÄ, ÅŒe moje konto jest niezaleÅŒne. PieniÄ dze mogÄ pracowaÄ bez mojego udziaÅu. DziÄkujÄ mojemu brokerowi.
Polecam firme
Mi siÄ wydaje, ÅŒe w teraÅŒniejszych czasach trudno znaleÅŒÄ firmÄ, która odpowiada wszystkim potrzebom klienta. Powiem szczerze, ÅŒe i sam jestem sceptykiem, ale konkretnie na tej platformie jest bardzo duÅŒo plusów i maÅo minusów, dlatego daje 4 gwiazdki.
Z tymi ludÅŒmi moÅŒna robiÄ powaÅŒneâŠ
Z tymi ludÅŒmi moÅŒna robiÄ powaÅŒne interesy.
Mój Bank jest moim od 30 lat
Mój Bank jest moim od 30 lat, 3 lata temu zaÅoÅŒyÅam lokaty pod 4% i ÅŒaÅujÄ o tym bo jak potrzebowaÅam pieniÄdzy oni odrzucili mojÄ proÅbÄ i po prostu wykorzystali mnie. Nawet debetu mnie mogli udzieliÄ. Jest mi przykro ÅŒe banki maja takie podejÅcie. zaskoczona byÅam od róŌnicy tego podejÅcia z brokerem, szacunek i uczciwoÅÄ. Polecam.
Å»aden broker nie moÅŒe gwarantowaÄâŠ
Å»aden broker nie moÅŒe gwarantowaÄ stabilny zysk. Ten broker równieÅŒ nie gwarantuje, ale ja jestem bardzo zadowolony. Jasna sprawa, ÅŒe nie wszystko rozumiem, co siÄ dzieje, bo nie mam o tym zielonego pojÄcia, ale znowu dziÄki brokerowi z ProFinance za profesjonalne podejÅcie.
Åatwa komunikacja
Åatwa komunikacja. Prowadzi mnie broker Robert Bender.Jestem zadowolona. Krótko i na temat, maÅo wody duÅŒo dziaÅania. Daje kasÄ, broker pomnaÅŒa za co ma odsetki. Uwiarygodniona firma. Przepisy szwajcarskie nie to co w Polsce...
DziaÅ techniczny na tej platformieâŠ
DziaÅ techniczny na tej platformie dziaÅa na bardzo wysokim poziomie. OsobiÅcie znam chÅopaków. Polecam.
Nie wiem
Nie wiem, jak bÄdzie w przyszÅoÅci, ale do tej pory wspóÅpraca z ProFinance przynosi tylko pozytywne skutki.
Zadowolony z pomocy brokera
DziÄkujÄ za pomoc Panu Robertowi, bardzo miÅy broker, zawsze wytÅumaczy duÅŒo niejasnych mnie rzeczy i znajdzie dla mnie inwestycje, która przyniesie dobry zysk $$$. Nie wiem, jak dla kogo, ale osobiÅcie ja bardzo jestem zadowolony, ÅŒe w ogóle trafiÅem na takÄ firmÄ.
NaleÅŒy rozwaÅŒyÄ opÅaty i prowizje
NaleÅŒy rozwaÅŒyÄ opÅaty i prowizje. WiÄkszoÅÄ platform pobiera prowizjÄ lub opÅaty za kaÅŒdÄ transakcjÄ, natomiast tutaj tylko i wyÅÄ cznie od zysków. Dodatkowo naleÅŒy wziÄ Ä pod uwagÄ dostÄpnoÅÄ obsÅugi klienta w przypadku jakichkolwiek problemów technicznych lub zapytaÅ. Jestem traderem od dawna i zwracam zawsze na takie rzÄchy uwagÄ. ProFinance jest w porzÄ dku, wiÄc ÅmiaÅo rekomenduje.
To nie jest zÅa firma
To nie jest zÅa firma, nie mam nic przeciwko
ChciaÅbym wyraziÄ wdziÄcznoÅÄ mojemuâŠ
ChciaÅbym wyraziÄ wdziÄcznoÅÄ mojemu brokerowi. Jest on wspaniaÅym wzorem do naÅladowania.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã