Profitpoint レビュヌ

2,126
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Cu Profitpoint am avut o experienta foarte buna! Am avut ocazia sa vorbesc cu mai multe persoane (prin cursuri sau mesaje), si baietii au fost foarte ajutatoare. Au materiale de educatie, cu informati... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De mult timp mă gândeam cum aș putea să îmi investesc banii economisiți. Dar tot timpul au fost acolo niște bariere tehnologice. Acest curs îți deschide puțin ochii si cu puțin efort poți încet să te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Primii pași spre investiții sigure Am parcurs primii pași cu Ana Maria și alături de echipa Profit Point, va mulțumesc pentru diversitatea de informații, foarte utile pentru un începător ca mine în... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

It was a good experience, a lot of information was covered, the instructors were very efficient and available to clarify our concerns. This is a serious company. Sometimes the learning speed was to... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Profit Point este compania de educație financiară din România, prezentă de peste 18 ani în acest domeniu, care își propune, prin programe educaționale, suport, mentorat și ghidaj permanent, să ofere cursanților un parcurs complet pe drumul investițiilor. Totodată, ne propunem, ca prin întreg ecosistemul creat alături de echipa noastră, să încărcăm Bateria financiară a românilor, educând pentru viitor!

連絡先

(2,126)

過去12か月のレビュヌ数: 661ä»¶

レビュヌを曞く

Experienta excelenta !

Am avut o experiență foarte buna , informațiile au fost profesionale si bine organizate, comunicare clara pe tot parcursul cursului . Il recomand !

2026幎4月20日

Profitpoint からの回答

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că ați avut o experiență foarte bună și că ați apreciat claritatea și organizarea informațiilor. Vă mulțumim pentru recomandare și vă dorim mult succes în continuare!

O experienta minunata

O experienta minunata! Andrei, un mentor extraordinar! Felicitari ProfitPoint pentru initiativa de a face curs financiar pentru a scapa de pensia de la stat!

2026幎4月20日

Profitpoint からの回答

Vă mulțumim pentru feedbackul oferit! Ne bucurăm că ați avut o experiență minunată și că mentorul v-a fost de ajutor. Apreciem încrederea acordată și vă dorim mult succes în continuare!

Am facut cursul de 9 zile cu Georgiana

Am facut cursul de 9 zile cu Georgiana Nannos, care mi-a clarificat cu profesionalism multe din intrebarile mele in privinta investitiilor. Acum sunt mult mai pregatita sa pornesc pe acest drum.

2026幎4月14日

Profitpoint からの回答

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că acest curs v-a oferit claritate și încredere în privința investițiilor.
Vă dorim mult succes în continuare pe acest drum și vă stăm cu drag la dispoziție!

5぀星のうち5の評䟡

ProfitPoint face educație financiară în

ProfitPoint face educație financiară în mod profesionist lucrând cu profesionisti . Am facut un curs gratuit cu Alin Apostol si cursul Invest Plus (9 sesuni) cu Georgiana Nannos, ambii traineri cu excelentă pregătire practică și teoretică și abilități foarte bune de formatori.

2026幎4月14日

Profitpoint からの回答

Vă mulțumim pentru feedbackul oferit! Ne bucurăm că ați avut o experiență plăcută alături de trainerii noștri și că ați apreciat profesionalismul și calitatea cursurilor. Apreciem încrederea acordată și vă dorim mult succes în continuare!

Schimbare

Cursul/cursurile mi-au schimbat modul de a gandi din punct de vedere financiar. Daca ar fi dupa mine, ar trebuie predate in scoli inca din liceu, daca nu mai devreme.

2026幎4月10日

Profitpoint からの回答

Vă mulțumim pentru apreciere! Ne bucurăm să aflăm că aceste cursuri v-au schimbat perspectiva financiară. Suntem pe deplin de acord că educația financiară ar trebui introdusă cât mai devreme în școli. Vă mulțumim pentru încredere!

Un inceput.

Ma bucur ca am gasit aceasta companie care ajuta oamenii sa se educe din punct de vedere financiar Un domeniiu deloc de neglijat.
O echipa frumoasa, dedicata , profesionista.
Imi doresc sa colaborez mult timp cu acesti oameni minunat.
Felicitari!

2026幎4月7日

Profitpoint からの回答

Vă mulțumim pentru cuvintele dumneavoastră! Ne bucurăm că experiența a fost una pozitivă și apreciem încrederea acordată.
Vă dorim mult succes în continuare și abia așteptăm să colaborăm pe termen lung!

5぀星のうち5の評䟡

cursul de 9 zile cu GEORGIANA NANNOS este acel far care risipeste ceata..

Cu rabdare si profesionalism, Georgiana a deschis usa catre lumea strategiilor, disciplinei si a emotiilor tinute in frau...

2026幎3月17日

Profitpoint からの回答

Vă mulțumim pentru apreciere! Ne bucurăm că ați avut o experiență pozitivă alături de Georgiana.

Am intalnit oameni dedicati

Am intalnit oameni dedicati care doresc sa-si impartaseasca vastele cunostinte si cu noi, care suntem la inceput de drum in domeniul investitional.
Pentru mine personal este un pas inainte prin faptul ca am inteles sa pun cap la cap putinele cunostinte pe care le aveam si cel mai important mi-am insusit multe altele noi de care nici nu stiam.

2026幎4月7日

Profitpoint からの回答

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că experiența cursului v-a ajutat să vă organizați cunoștințele și să dobândiți altele noi.

cea mai buna alegere

va multumesc pentru informatiile utile.pentru profesionalismul de care dati dovada totul este foarte bine prezentat si mentorul andrei putura este foarte bine pregatit si profesinist . felicitari

Profitpoint からの回答

Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase și pentru apreciere! Ne bucurăm că informațiile v-au fost utile.

Un curs exceptional

Am primit multe informatii noi, bine structurate. Mi s-a raspuns la intrebari si am primit tot ajutorul solicitat.

Profitpoint からの回答

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că ați avut o experiență pozitivă în cadrul cursului nostru.

Merita incercat

O experienta interesanta din care poti invata sa devii independent financiar!

Profitpoint からの回答

Vă mulțumim pentru apreciere! Ne bucurăm că ați avut o experiență pozitivă.

5぀星のうち1の評䟡

Niște ESCROCI NOTORII

Niște ESCROCI in costume smechere si cu vrăjeala la ei!!! AVEȚI MARE GRIJĂ!!! Sunt versati băieți! Se prefac bine de tot ca lor chiar le pasă de voi! Nu este adevărat!!! Nu le pasă decât de banii vostri!

2025幎7月9日

Salutare, Claudiu,

Îți mulțumim pentru feedback.

Am observat că în urmă cu câteva luni experiența ta a fost una pozitivă, reflectată printr-un review de 5 stele, în care menționai că totul a fost clar și precis. Tocmai de aceea, ne dorim să înțelegem ce s-a schimbat între timp.

Pentru noi este important să avem o imagine corectă și completă, iar dacă a existat o situație care ți-a creat nemulțumire, te rugăm să ne oferi mai multe detalii pe adresa oficială: comunicare@profit-point.eu. Doar așa putem analiza concret și îmbunătăți experiența.

Suntem aici să clarificăm orice aspect și să găsim o soluție potrivită.

Am facut cursul de 9 zile de

Am facut cursul de 9 zile de introducere in lumea financiara cu Albert Suica si simt ca s-a deschis o noua lume pentru mine. Am aflat mule lucruri, am inteles ca investitiile se fac cu strategie si disciplina si cu emotiile tinute in frau , am capatat incredere si curaj ca pot face asta si la capatulul cursului deja pot incepe investitiile.

Profitpoint からの回答

Vă mulțumesc pentru împărtășirea experienței! Mă bucur să aud că acest curs v-a oferit claritate și încredere.

5぀星のうち4の評䟡

As fi facut altfel ordinea de lucru

As fi facut altfel ordinea de lucru. Mi s-ar fi potrivit sa vad cursurile inregistrate si apoi sa particip la cusul on line.

Profitpoint からの回答

Vă mulțumesc pentru sugestie! Înțelegem perspectiva dumneavoastră.

5぀星のうち5の評䟡

Curs foarte bine organizat si foarte util

Mi-a placut foarte mult ca am primit cunostintele ordonat, gradual, explicate foarte bine. Ajuta un astfel de curs in loc sa citesti si sa te documentezi singur din surse pe care le selectezi tu mai bine sau mai putin bine.
Foarte util unui incepator in domeniu!

Profitpoint からの回答

Vă mulțumim frumos pentru feedback! Ne bucurăm că au fost de ajutor explicațiile oferite. O zi cu spor!

recomand

Un curs foarte util celor ce vor educatie financiara si se preocupa de viitorul lor si al familiei.Recomand

Profitpoint からの回答

Mulțumim frumos pentru recomandare!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。