レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig gode oplevelser efter at have brugt Prokloak flere gange, og vil helt sikkert kontakte det firma igen. Dygtige, professionelle hÃ¥ndvÊrkere, som holder hvad de lover, er rimelige i priser, o... もっず芋る

Jeg har brugt ProKloak og er virkelig godt tilfreds. De tager alle opgaver seriÞst, og man kan tydeligt mÊrke, at de har stor erfaring. Hele forlÞbet var professionelt, og kommunikationen var bÃ¥de sag... もっず芋る

Det er nu 2, gang vi har haft besÞg af ProKloak. Denne gang i nyt hus fra 1994, hvor kloakdÊkslerne var skjult under fliserne pÃ¥ terrassen. De blev hurtigt fundet og nogle uger senere blev betondÊksl... もっず芋る

䌁業が回答したした

RottespÊr og udskiftning af brÞnd og kloak pÃ¥ no time! Havde besÞg af Prokloak, da vores aflÞb blev stoppet meget ofte. De fandt et omfattende rotteangreb, og installerede pÃ¥ samme dag et rot... もっず芋る

䌁業情報

1. 排氎溝掃陀業

圓該䌁業による蚘述

Hos Prokloak tilbyder vi en lang rÊkke ydelser. Vi har specialiseret os i alt indenfor kloak arbejde. Siden 2002 har beskÊftiget os med bla. Sikring mod rotter. Sikring mod vand i kÊlderen. Forsikringssager. Opgravningsfri renovering. TV-inspektion. Div spul og rens opgaver. Hos Prokloak har vi selvfÞlgelig autorisation, og har ydermere certificeringer indenfor, RottespÊrre montÞr. Kessel service tekniker. Samt fugtkurser fra teknologisk institut, som vi iÞvrigt samarbejder med. Ordentlighed, punktlighed og kvalitetsarbejde, er blandt de ting vi hos Prokloak vÊgter hÞjest.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

75件のレビュヌ

Virkelig gode oplevelser efter at have

Dygtige, professionelle håndvÊrkere, som holder hvad de lover, er rimelige i priser, og hvad vigtigst er: Du fÞler dig i trygge hÊnder ved det her firma. Ordentlighed og venlighed er kendetegnet ved Prokloak.
Kan varmt anbefales.

2026幎4月2日

Jeg har brugt ProKloak og er virkelig

Jeg har brugt ProKloak og er virkelig godt tilfreds. De tager alle opgaver seriÞst, og man kan tydeligt mÊrke, at de har stor erfaring. Hele forlÞbet var professionelt, og kommunikationen var både saglig og behagelig. De er sÞde at tale med, forklarer tingene ordentligt, og man fÞler virkelig, at man er i gode hÊnder. Jeg kan varmt anbefale dem.

2026幎4月2日

Skjulte kloakdÊksler

Det er nu 2, gang vi har haft besÞg af ProKloak. Denne gang i nyt hus fra 1994, hvor kloakdÊkslerne var skjult under fliserne på terrassen. De blev hurtigt fundet og nogle uger senere blev betondÊkslerne byttet ud med nogle mere elegante metaldÊksler og i den forbindelse hÊvet til jordhÞjde. Og i samme hug blev der sat en rottespÊrrer i og hele kloaken godkendt som fin og funktionel. Dette forlÞb var igen kendetegnet ved god kommunikation og overholdelse af aftaler. Arbejdet blev som ved fÞrste besÞg i tidligere hus udfÞrt hurtigt og professionelt.
Min varmeste anbefaling.

2026幎1月20日

ProKloak からの回答

Hej Annett. Endnu engang tusind tak for den fine anmeldelse.
Det er altid rart at hjÊlpe jer, og fÞle sig velkommen.
Vi håber i bliver glade for jeres nye hus.
De bedste hilsner, Lars/ Prokloak

Perfekt udfÞrt

Perfekt udfÞrt - intet negativt at sige

2026幎1月9日

Hej Anders.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Det betyder meget for os.
Med venlig hilsen, Lars/ Prokloak

Montering af ny rottespÊrre.

Montering af ny rottespÊrre og reparation af brÞnden. Super rådgivning og flot lavet.

2025幎12月5日

Hej Peter.
Tusind tak for de pÊne ord. Vi er glade for du tog dig tid til at anmelde os.
Det er yderst vÊrdsat.
GlÊdelig jul samt et godt nytår til dig.
Mvh Lars/ Prokloak

Meget venlige og vidende

Meget venlige og vidende, fÞlte mig tryg igennem hele forlÞbet omkring udbedring af udfordringerne med kloak.

2025幎10月10日

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.
Vi bestrÊber os altid på at yde den smule ekstra der gÞr at vores kunder fÞler sig trygge.
Tusind tak.
Mvh. Lars/ Prokloak

____

Professionelle, super effektive og hyggelige.
FÃ¥r vores bedste anbefalinger.

2025幎9月17日

Hej Tove.
Tak for de pÊne ord.
Det er vi super taknemmelige over.
God dag.
Mvh. Lars/Prokloak

Endnu en gang en god oplevelse med en

Endnu en gang en god oplevelse med en pro-aktiv tilgang til at gå gjort det rigtige i tide.
Tak for god service!

2025幎8月22日

Hej Bo.
Tusind tak for de pÊne ord.
Vi bestrÊber os på at gÞre lidt ekstra for vores kunder, ligesom du lader til at gÞre for dine lejere.

Mvh. Lars / Prokloak

Pro Kloak

Vi fÞler os godt behandlet👍

2025幎8月15日

ProKloak からの回答

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for i fÞler jer godt behandlet.

Mvh Lars/ Prokloak

Professionelle og behagelige

Professionelle og behagelige håndvÊrkere. God kommunikation under forlÞbet.

2025幎7月7日

Hej Nina.
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Det er altid dejligt at få feedback fra vores kunder. Det har samtidig vÊret behageligt at arbejde hos jer.
Vi fÞlte os velkommen.

Gjorde IGEN - Perfekt

Gjorde IGEN .. kom til tiden, lÞste problemet og afleverede et smukt arbejde. SjÊldent med så fint håndvÊrk .
Varmeste anbefalinger

2025幎7月8日

ProKloak からの回答

Tusind tusind tak for de fine ord.
Det er den slags der gÞr man bestrÊber sig på altid at leverer lidt ekstra.

Tak for tilliden i Þvrigt.
Mvh, Lars/ Prokloak

Prokloak rykkede hurtigt på vores

Prokloak rykkede hurtigt pÃ¥ vores Þdelagte kloak sÃ¥ vi igen kunne komme pÃ¥ toilettet, selvom det var en helligdag blev der udskiftet rÞr med et smil 😊
Super service og vil anbefale dem til alle andre

2025幎6月5日

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.
Altid dejligt med feedback.
I Þvrigt tak for tilliden.

Professionelt

Som altid en fornÞjelse at have Brian og Lars ude på en opgave.

2025幎6月4日

Tak Jacob.