レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dårlig kundeservice. Vi har forsÞgt at kontakte jer vedr. en termostat gentagne gange gennem de sidste 14 dage, men uden at I reagerer.

䌁業が回答したした

Har brugt Proline VVS flere gange til jordvarmepumpe eftersyn og altid vÊret tilfreds, men jo heller ikke haft udfordringer med anlÊgget. Det fungerer fint med at fÃ¥ aftalt en dag samt overholdes det... もっず芋る

䌁業が回答したした

SÃ¥ har vi haft besÞg af proline vvs... I lÞbet af "no time" havde Dan fundet problemet... dét ville dog tage et par dage, inden dét som skulle bruges... Alligevel, blev vi dage efter, ringet op... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde besÞg af Anker fra Proline. Der skulle laves serviceeftersyn pÃ¥ vores jordvarme og ventilationsanlÊg. Han var super god, og meget behagelig. Alt blev gjort til stor tilfredsstillelse for os.... もっず芋る

䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

Proline er specialister i fremtidssikrede lÞsninger indenfor ventilations- og VVS-installationer. Vi har stor ekspertise indenfor bÃ¥de kÞkken, badevÊrelse, aflÞbsinstallationer, nybyggeri og industrianlÊg. Vi er naturligvis ogsÃ¥ altid opdateret pÃ¥ de nyeste tendenser indenfor den teknologiske udvikling samt de nyeste trends. En af Prolines spidskompetencer er ventilations- og VVS-arbejde i typehuse. Vi har mere end 30 Ã¥rs erfaring pÃ¥ bagen, og er en virksomhed i rivende udvikling. Alt arbejde, der udfÞres i samarbejde med Proline er autoriseret arbejde, hvor vi med stolthed kan stÃ¥ inde for den hÃ¥ndvÊrksmÊssige kvalitet. Vi sÞrger for godt arbejde – hele vejen.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

37件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Vi havde besÞg af Anker fra Proline

Vi havde besÞg af Anker fra Proline. Der skulle laves serviceeftersyn på vores jordvarme og ventilationsanlÊg. Han var super god, og meget behagelig. Alt blev gjort til stor tilfredsstillelse for os. Vi vil meget gerne have lavet service af Anker nÊste gang.

2024幎7月11日

Hej Ulrik

Tak for din feedback.

Vi er glade for at hÞre, at I var tilfredse med Ankers besÞg og udfÞrte arbejde 😊

Louise, Proline VVS

Fin service

2024幎7月18日

Hej Lisbeth

Vi er glade for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med dit serviceeftersyn 🀗

Du Þnskes en rigtig god dag.

Louise, Proline VVS

Har fået skiftet mit pillefyr til en

Har fået skiftet mit pillefyr til en jordvarme pumpe og i den forbindelse lavet ny rÞr installation. Og det har bare spillet fra dag 1. Total god service og flinke montÞren som kunne deres gram.
Tak til proline vvs.
Vh. Nadja og Torben.

2023幎11月16日

Hej Nadja og Torben

Tak for jeres feedback!

Vi er super glade for at hÞre, at alt bare spiller 🀩

De bedste hilsner,
Louise
Proline VVS

Kan man give mindre end 1 stjern?

Vi har ventet i over 6 måneder på en service aftale. Trods utallige mail, ingen svar. Hvis i har mulighed for det, så gå langt udenom dette firma. Har aldrig oplevet så rige service.

2023幎5月4日

Hej Kasper

Vi er rigtig kede af, at du ikke har hÞrt fra os endnu. Vi mÃ¥ erkende, at det er langt under vores standard og ikke godt nok 😔

Vi vil utrolig gerne hjÊlpe dig, og vi har derfor netop forsÞgt at spore os frem til dine mails, men det er desvÊrre ikke lykkedes os at finde noget fra dig.

Vi hÃ¥ber derfor, at du vil give os en chance og kontakte os pÃ¥ 25 22 21 80, sÃ¥ vi kan fÃ¥ lÞst din forespÞrgsel 😊

Proline VVS

Havde en dygtig ung mand

Havde en dygtig ung mand, ved navn viktor nede for at kigge på min radiator da den ikke virkede. Han fandt hurtigt ud af fejlen, og den virker helt fantastisk igen. Mange tak til Proline VVS
Mvh Rita

2023幎4月18日

Hej Rita 😊

Tak for din fine anmeldelse!

Vi er super glade for at hÞre, at Victor har gjort en godt stykke arbejde, og at alt virker som det skal igen hjemme hos dig 🥳

Rigtig god weekend 😎

Louise
Proline VVS

Det er et nybygget hus hvor de har

Det er et nybygget hus hvor de har vÊret 2 gange for at rette op på fejl. Dårlig service fra kontoret af. Får 4 datoer og kommer tilbage med en 5 - ved godt at det var jul men vi er også er arbejde. Der kom en VVS på en af de datoer vi havde sagt og i lÞbet af en time havde han rettet op på hans kollegaers fejl. Gulvvarmen var ikke tilsluttet rigtigt - ledningerne var ikke tilsluttet rigtigt. Tak for det gode arbejde til teknikkeren der var her for at rette op på fejlen.

2022幎12月26日

Hej Karina 😊

Tak for din feedback!

Vi er glade for, at I på trods af fejl og mangler fra Prolines side endte med et vellykket besÞg fra en af vores teknikere, som kunne rette op på tidligere fejl.

Hilsen Louise
Proline VVS

Mangel på kvalitet og styring hele vejen igennem

Vores oplevelse med Proline var utrolig skuffende. Sjusk og utrolig dårligt håndvÊrk hele vejen igennem på vores nyopfÞrte hus. Fejl på fejl hele vejen igennem, har selv måtte tage kontakt og komme med lÞsninger til byggelederen, i mellem 30-40 gange for at få det lavet korrekt og for at tidsplanen skulle holde. Det har vÊret en hovedrystende oplevelse og utrolig opslidende.

2022幎6月8日

5 stjerner til salgschef Tobias Tangaa

5 stjerner til salgschef Tobias Tangaa. EkstraordinÊr service og en professionalisme de fÊrreste kan vÊre med på. De krÊser om deres kunder. Jeg takker for god behandling og hotel ophold med alt betalt. Thumps up!

2022幎2月4日

Proline VVS A/S からの回答

Tak for de pÊne ord :) Jeg tror dog de skulle have vÊret til Proline Group, da vi hos Proline VVS ikke har en Tobias Taanga, men det kan jeg se at Proline Group har.
Rigtig god dag :)

Fantastisk ServicE

Fantastisk Service jeg har modtaget fra Proline VVS, sÃ¥ kÞre varmepumpen igen 😊

2021幎9月19日

Hej Vibeke
Tak for de pÊne ord - det er dejligt med glade kunder.
Mvh. Proline VVS

Den mest sjusket firma der findes

Den mest sjusket firma der faktisk findes. Vi har lavet et typehus, hvor ProlineVVS har stået for vand og installation af vandhaner.
Vi har fÃ¥et huset leveret for 4 uger siden og er stadig ikke fÊrdig med dem. De har ikke tilsluttet vores vand fra huset til vandstophanen. De har fejl installeret 2 vandhaner, hvor de har ombyttet varm og kold. De har byttet kold og varm i vores bad, som skal bankes ned. Ja...min anbefaling: HOLD JER VÆK! fra dem.
De gÞr ikke noget for at lÞse opgaven, udskyder fra den ene mandag til den anden. IfÞlge deres egen medarbejder er der tale om en opgave på max 1 time.
-------------
Svar til ProlineVVS: Glad for hvilket udfÞrt opgave? Opgaven er til dagensdato 09-09 ikke udfÞrt. Der er et stort hul foran min garage og garagefliserne taget vÊk. Der er desuden Þdelagte indkÞrselsfliser fordi i kÞrer med jeres gravemaskine uden beskyttelse.
Så ja.. venter stadig på at opgaven fÊrdiggÞres uden problemer, ligesom da I skulle modtage regning uden problem...
__________________________

Så vidt jeg er informeret, er det jer der bestiller gravemanden til at grave stedet op, for på den måde vil I koordinere opgaven. Så hvem er jeres under leverandÞr eller hvem I har aftaler med, falder vidst ikke kunden? Jeg ved bare at opgaven er fÊrdig når der er ikke et stort hul foran mit hus og fliserne er på plads igen.

2021幎9月7日

Opdatering:

Hej igen AliSina

VVS-opgaven, som vi har udfÞrt.

EntreprenÞr-/gravearbejdet har vi desvÊrre ikke noget at gÞre med, men vi har selvfÞlgelig sÞrget for at give besked, så der bliver rettet op på din indkÞrsel efterfÞlgende.

De bedste hilser

_______________________________________________________

Hej AliSina

Vi beklager meget at kommunikationen mellem Proline VVS, vandvÊrk og entreprenÞr er glippet og derfor har besvÊrliggjort forlÞbet omkring udbedring.
Vores tekniker har i dag, som aftalt forleden, afsluttet opgaven hos dig i dag.
Vi er glade for din imÞdekommenhed overfor vores tekniker i dag. Dejligt at du var glad og tilfreds med det udfÞrte arbejde i sidste ende.

Proline VVS

Har igennem et nybyggeri oplevet at

Har igennem et nybyggeri oplevet at mange af de ting som har vÊret galt med huset, er primÊrt proline vvs som har stået for dette.
Blandt andet var det galt med toiletterne , qooker og gulvvarmen over flere omgange .

2019幎2月8日

Hej Claus

Tak for din anmeldelse. Vil du kontakte mig, da jeg er interesseret i og hÞre hvad der helt prÊcist ligger til grund for din anmeldelse. Er der talt om produktfejl eller installationsfejl?

Ring til os på tlf. 63956020

Robert Holm-HetebrÃŒgge

Super Service

Jeg vil gerne sige tak til Proline VVS som har hjulpet os med både vvs og ventilation i vores nye hus.
Der har vÊret super rådgivning og god kommunikation i hele byggefasen.

Gitte Knudsen

2018幎4月27日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig hÃ¥ndvÊrk og helt igennem dÃ¥rlig

Dårlig håndvÊrk og helt igennem dårlig rådgivning. I forbindelse med nybyg af hus, Blev vi dårlige rådgivet, og de ekstraarbejder der skulle udfÞres, blev ikke udfÞrt efter fabrikantens foreskrifter, hvilket bevirkede store omkostninger. de bÞr KUN lave standard huse..

2017幎12月5日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。