Eigenlijk te duur voor de dienstverlening. Maar vooral: heel veel opdrachten blijken niet opgevolgd te worden. Staan er eindeloos, opdrachtgevers reageren niet (respectloos; "bedankt we kiezen iemand... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bedrijf begint mij ineens te mailen dat ik mij heb aangemeld en dat ik mijn profiel compleet kan maken. Waarschijnlijk is dit weer zo'n smerige partij die KvK gegevens heeft weten te bemachtigen en... ãã£ãšèŠã
Via Freelancer.nl nu ProLinker in contact gekomen met een aantal leuke potentiële klanten waar mooie samenwerkingen uit zijn gekomen. Het enige nadeel is dat sommige opdrachtgevers niet reageren... ãã£ãšèŠã
Prolinker is voor de zzp-er een goede uitkomst. Zelf heb ik 95% van mijn opdrachten te danken aan prolinker. Toch maar 3 sterren: - Kosten zijn vrij hoog en krijg je weinig extra voor. - Concur... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
The marketplace for skilled professionals. Hire a trusted pro within 48 hours.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Achteruitgang sinds 2025
Ik heb in het verleden graag met Freelancer.be gewerkt, maar mijn ervaring met ProLinker sinds 2025 is minder positief. Ik kreeg ondanks een stopgezet abonnement nog facturen toegestuurd, en de betaal- en opdrachtfunctionaliteiten werkten bij mij regelmatig niet zoals verwacht. Ook op reacties van opdrachtgevers kwam zelden antwoord, en soms bleken contactgegevens niet te kloppen.
Op basis van mijn eigen ervaring lijkt het platform momenteel met technische problemen te kampen. Het zou een verbetering zijn moest voor opdrachtgevers meer incentive komen om te reageren, alsook controle op de contactgegevens (vnl. email dan) bijvoorbeeld.

Verschrikkelijk
Verschrikkelijk, ik moet nog een aardig bedrag ontvangen van de eigenaar voor afgeleverd werk.
Eerste facturen werden netjes betaald, daarna mooie praatjes en loze beloften.

ProLinker ããã®åç
ProLinker is een plek waar je goedâŠ
ProLinker is een plek waar je goed betaalde opdrachten kunt vinden. En we je freelance carriere een boost kan geven.
Nalatige support
Prolinker heeft een mail rond gestuurd met de belofte een maand gratis premium abonnement te geven als er een review word achtergelaten jammer genoeg zijn we nu meer dan een maar verder en nog steeds niets gehoord van hun
Used to be good
I really loved this platform before the change. It felt like there was a change in management and suddenly it was saturated with posts that were incomplete, all with the same template with no substance or unprofessional.
After finally getting an interview. The platform locked me out and I missed the client because they thought I did not respond.

ProLinker ããã®åç
spammers en ben er nooit lid geworden

Slechte ervaring
Ik heb alleen een keer cartridges gekregen, en de kleuren waren echt slecht. Daarna hebben ze nooit meer iets gestuurd. De klantenservice reageert nooit. Slechte ervaring.
betrouwbaar en fijn platform metâŠ
betrouwbaar en fijn platform met gevarieerde opdrachten en snelle respons. topbedrijf
Veel relevante opdrachten
Als freelance tekstschrijver biedt Prolinker mij de mogelijkheid om regelmatig te reageren op relevante opdrachten. Ik hoef er niet zelf naar op zoek en dat scheelt enorm veel tijd.
Prolinker komt bij mij over als een scam
Prolinker komt bij mij over als een grote scam. Er zijn veel functies die beschreven worden met dezelfde teksten, enkel de job wordt gewijzigd. Ik ben in contact gekomen met zeer onbetrouwbare opdrachtgevers. De functionaliteiten van de website zijn niet altijd toegankelijk of werken niet.
Ik zou zeggen wegblijven!

ProLinker ããã®åç
Goed werkende website met geregeldâŠ
Goed werkende website met geregeld interessante opdrachten
Niet tevreden
Verschilende problemen met de factuur (incasso lukte niet door technische storing, betaallink in de e-mail werkt niet) en geen antwoord op pogingen om met iemand in contact te komen over mijn account.
Veel onduidelijkheid over ongevraagd overzetten van mijn account van freelancer.nl naar Prolinker.
Update januari 2026: inmiddels heb ik van Prolinker een aanbod gehad naar aanleiding van deze review om mijn abonnement te reactiveren met een aantal maanden korting. Daarbij kwam ook het verzoek om deze review aan te passen en 5 sterren te geven.
Ik heb laten weten niet in te gaan op het aanbod.
Tot mijn verbazing krijg ik sinds 2 maanden weer facturen van Prolinker, terwijl ik me niet heb aangemeld voor een betaald account.
Ik wil inmiddels erg graag alle connecties met ProLinker stopzetten, maar via de website lukt het niet om mijn account te verwijderen. Nadat ik hulp heb gevraagd van NIels om mijn account stop te zetten en de facturen te crediteren (ik heb me immers nooit aangemeld), heb ik daar een paar weken later nog steeds geen antwoord op gekregen. Inmiddels is de factuur voor de tweede maand van het ongevraagde abonnement binnen, en heb ik sommaties voor de eerste factuur.
In de sommatie wordt ermee gedreigd dat mijn abonnement wordt stopgezet als ik niet betaal. Ik hoop dat dit snel in werking wordt gezet.
Ik zou nul willen geven
Ik zou nul willen geven, maar dat gaat niet. ProLinker heeft nog nooit zo slecht gewerkt als de afgelopen weken: vaak offline, gelezen mails die als ongelezen blijven staan, geen verwittiging van nieuwe opdrachten, ⊠Daarenboven negeert ProLinker klachtenmails, beheersen ze andere louche freelanceplatforms (zoals Hoofdkraan.nl), ...
Update 10/12/25: Niettegenstaande de vriendelijke reactie van ProLinker hieronder, werd ik persoonlijk benaderd door hen met de dwingende vraag om mijn review te verwijderen. Ze deden het aanbod om drie maanden gratis lidmaatschap te genieten als ik die review delete. Daarenboven dreigde de persoon met juridische stappen als ik mijn review niet zou weghalen. ProLinker sprak van laster & smaad. Het is bijzonder schokkend dat ProLinker mij eerst probeert om te kopen en vervolgens bedreigt. Ik kreeg niet de service waarvoor ik veel geld betaalde en doe daarvan eerlijk verslag. ProLinker kwam zelf zijn contractuele voorwaarden niet na. Waarom zou ik mijn eerlijke review verwijderen?

Ellendige toestanden
al de tijd dat ik gebruik gemaakt heb van Prolinker is er geen enkele bruikbare link uitgekomen. daarom heb ik het ook opgezegd, maar ze blijven facturen sturen, hoewel ze persoonlijk reageren op mijn vragen, met excuses en beloftes dat ze ermee zouden stoppen. En nu hebben ze ook nog es het lef om naar een review te vragen. Wel, die hebben ze bij deze gekregen...

Duizenden euros schade door Prolinker
In de periode dat het bedrijf nog onder de naam Freelancer.nl opereerde, hebben wij via hen een senior developer geleverd voor een halfjaarcontract bij een grote Nederlandse enterprise. De eindklant betaalde netjes aan Freelancer/ProLinker, maar wij ontvingen alleen de eerste twee maanden betaling. Daarna bleef betaling uit ondanks herhaald aandringen en toezeggingen. Dit heeft ons duizenden euroâs schade opgeleverd. Op basis van deze concrete ervaring raad ik samenwerking met dit bedrijf af en adviseer ik anderen hier zeer voorzichtig mee te zijn.
Komen zeer weinig uit opdrachten
Komen zeer weinig uit opdrachten, denk dat er vele zitten die niet echte aanwerving bedoelingen hebben. Ben al meer dan 4j bij hen en heb 2 opdrachten uit gehaald. Dus kost vs verdienste is het niet te doen. Dus stop ermee.
Awful
Awful website, awful support, awful prospects.
Biggest mistake ever to trust this company.
Ik vind de opdrachten goed maar responsâŠ
Ik vind de opdrachten goed maar respons van opdrachtgevers heel erg slecht

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ