レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Eigenlijk te duur voor de dienstverlening. Maar vooral: heel veel opdrachten blijken niet opgevolgd te worden. Staan er eindeloos, opdrachtgevers reageren niet (respectloos; "bedankt we kiezen iemand... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bedrijf begint mij ineens te mailen dat ik mij heb aangemeld en dat ik mijn profiel compleet kan maken. Waarschijnlijk is dit weer zo'n smerige partij die KvK gegevens heeft weten te bemachtigen en... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Via Freelancer.nl nu ProLinker in contact gekomen met een aantal leuke potentiële klanten waar mooie samenwerkingen uit zijn gekomen. Het enige nadeel is dat sommige opdrachtgevers niet reageren... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Prolinker is voor de zzp-er een goede uitkomst. Zelf heb ik 95% van mijn opdrachten te danken aan prolinker. Toch maar 3 sterren: - Kosten zijn vrij hoog en krijg je weinig extra voor. - Concur... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

The marketplace for skilled professionals. Hire a trusted pro within 48 hours.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Achteruitgang sinds 2025

Ik heb in het verleden graag met Freelancer.be gewerkt, maar mijn ervaring met ProLinker sinds 2025 is minder positief. Ik kreeg ondanks een stopgezet abonnement nog facturen toegestuurd, en de betaal- en opdrachtfunctionaliteiten werkten bij mij regelmatig niet zoals verwacht. Ook op reacties van opdrachtgevers kwam zelden antwoord, en soms bleken contactgegevens niet te kloppen.

Op basis van mijn eigen ervaring lijkt het platform momenteel met technische problemen te kampen. Het zou een verbetering zijn moest voor opdrachtgevers meer incentive komen om te reageren, alsook controle op de contactgegevens (vnl. email dan) bijvoorbeeld.

Beste Sven,

Jammer dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Wij hebben wat technische problemen gehad waardoor er hier en daar iets mis ging met de verlenging van accounts. Gelukkig is dit nu opgelost. Telefoonnummers van opdrachtgevers worden gecontroleerd met een sms verificatie dus die zouden moeten kloppen.

Er staan veel opdrachten op het platform, veel meer dan er freelancers reageren op dit moment dus je zou er zeker werk uit moeten kunnen halen. Wij helpen je graag bij het optimaliseren van jouw profiel zodat opdrachtgevers eerder reageren. Mocht je nog vragen hebben staan wij voor je klaar op support@prolinker.com.

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk, ik moet nog een aardig bedrag ontvangen van de eigenaar voor afgeleverd werk.
Eerste facturen werden netjes betaald, daarna mooie praatjes en loze beloften.

2024幎11月6日

ProLinker からの回答

Beste Ricardo, heb je gewerkt via ons Escrow systeem? Zoals je in de voorwaarden kunt lezen wordt er alleen betaald als het werk is goedgekeurd en daar hebben wij geen invloed op. Mocht het probleem elders liggen dan zoeken we het graag voor je uit. Stuur dan een email naar support@prolinker.com Groet, ProLinker

Nalatige support

Prolinker heeft een mail rond gestuurd met de belofte een maand gratis premium abonnement te geven als er een review word achtergelaten jammer genoeg zijn we nu meer dan een maar verder en nog steeds niets gehoord van hun

Used to be good

I really loved this platform before the change. It felt like there was a change in management and suddenly it was saturated with posts that were incomplete, all with the same template with no substance or unprofessional.

After finally getting an interview. The platform locked me out and I missed the client because they thought I did not respond.

2025幎4月16日

Dear Callens,

We have had some technical difficulties but this is all resolved now. The standard posts are requests from freelancers themselves and genuine request for help with a project. Because the posts are being made with the click of a button based on a request if they are looking for a specific service the text is standardized.

We suggest to give it some more time and you should be able to find new projects.

Best,

Slechte ervaring

Ik heb alleen een keer cartridges gekregen, en de kleuren waren echt slecht. Daarna hebben ze nooit meer iets gestuurd. De klantenservice reageert nooit. Slechte ervaring.

5぀星のうち1の評䟡

Prolinker komt bij mij over als een scam

Prolinker komt bij mij over als een grote scam. Er zijn veel functies die beschreven worden met dezelfde teksten, enkel de job wordt gewijzigd. Ik ben in contact gekomen met zeer onbetrouwbare opdrachtgevers. De functionaliteiten van de website zijn niet altijd toegankelijk of werken niet.
Ik zou zeggen wegblijven!

2025幎9月1日

Beste Nataza,

Jammer dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Wij hebben wat technische problemen gehad waardoor er onder andere hier en daar iets mis ging met de verlenging van accounts. Gelukkig is dit nu opgelost.

De standaard jobs die jij bedoeld komen van andere freelancers wanneer ze aangeven op zoek te zijn naar een bepaalde service. De categorie wordt dan aangepast naar de service waar iemand behoefte aan heeft maar de overige tekst blijft hetzelfde.

Niet tevreden

Verschilende problemen met de factuur (incasso lukte niet door technische storing, betaallink in de e-mail werkt niet) en geen antwoord op pogingen om met iemand in contact te komen over mijn account.

Veel onduidelijkheid over ongevraagd overzetten van mijn account van freelancer.nl naar Prolinker.

Update januari 2026: inmiddels heb ik van Prolinker een aanbod gehad naar aanleiding van deze review om mijn abonnement te reactiveren met een aantal maanden korting. Daarbij kwam ook het verzoek om deze review aan te passen en 5 sterren te geven.
Ik heb laten weten niet in te gaan op het aanbod.

Tot mijn verbazing krijg ik sinds 2 maanden weer facturen van Prolinker, terwijl ik me niet heb aangemeld voor een betaald account.
Ik wil inmiddels erg graag alle connecties met ProLinker stopzetten, maar via de website lukt het niet om mijn account te verwijderen. Nadat ik hulp heb gevraagd van NIels om mijn account stop te zetten en de facturen te crediteren (ik heb me immers nooit aangemeld), heb ik daar een paar weken later nog steeds geen antwoord op gekregen. Inmiddels is de factuur voor de tweede maand van het ongevraagde abonnement binnen, en heb ik sommaties voor de eerste factuur.

In de sommatie wordt ermee gedreigd dat mijn abonnement wordt stopgezet als ik niet betaal. Ik hoop dat dit snel in werking wordt gezet.

Ik zou nul willen geven

Ik zou nul willen geven, maar dat gaat niet. ProLinker heeft nog nooit zo slecht gewerkt als de afgelopen weken: vaak offline, gelezen mails die als ongelezen blijven staan, geen verwittiging van nieuwe opdrachten,
 Daarenboven negeert ProLinker klachtenmails, beheersen ze andere louche freelanceplatforms (zoals Hoofdkraan.nl), ...

Update 10/12/25: Niettegenstaande de vriendelijke reactie van ProLinker hieronder, werd ik persoonlijk benaderd door hen met de dwingende vraag om mijn review te verwijderen. Ze deden het aanbod om drie maanden gratis lidmaatschap te genieten als ik die review delete. Daarenboven dreigde de persoon met juridische stappen als ik mijn review niet zou weghalen. ProLinker sprak van laster & smaad. Het is bijzonder schokkend dat ProLinker mij eerst probeert om te kopen en vervolgens bedreigt. Ik kreeg niet de service waarvoor ik veel geld betaalde en doe daarvan eerlijk verslag. ProLinker kwam zelf zijn contractuele voorwaarden niet na. Waarom zou ik mijn eerlijke review verwijderen?

Beste I.DR,

Jammer dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Wij hebben wat technische problemen gehad waardoor er onder andere hier en daar iets mis ging met de verlenging van accounts. Gelukkig zijn de technische problemen nu opgelost.

Ellendige toestanden

al de tijd dat ik gebruik gemaakt heb van Prolinker is er geen enkele bruikbare link uitgekomen. daarom heb ik het ook opgezegd, maar ze blijven facturen sturen, hoewel ze persoonlijk reageren op mijn vragen, met excuses en beloftes dat ze ermee zouden stoppen. En nu hebben ze ook nog es het lef om naar een review te vragen. Wel, die hebben ze bij deze gekregen...

Beste Guy,

Duizenden euros schade door Prolinker

In de periode dat het bedrijf nog onder de naam Freelancer.nl opereerde, hebben wij via hen een senior developer geleverd voor een halfjaarcontract bij een grote Nederlandse enterprise. De eindklant betaalde netjes aan Freelancer/ProLinker, maar wij ontvingen alleen de eerste twee maanden betaling. Daarna bleef betaling uit ondanks herhaald aandringen en toezeggingen. Dit heeft ons duizenden euro’s schade opgeleverd. Op basis van deze concrete ervaring raad ik samenwerking met dit bedrijf af en adviseer ik anderen hier zeer voorzichtig mee te zijn.

5぀星のうち1の評䟡

Ik vind de opdrachten goed maar respons

Ik vind de opdrachten goed maar respons van opdrachtgevers heel erg slecht

2025幎11月3日

Beste Rob,

Wij sturen het telefoonnummer van de opdrachtgever als er geen reactie komt. Heb je die gekregen?

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。