Promoview レビュー 82

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Doet exact wat het beloofd. Geen problemen met accounts gehad terwijl er ongelofelijk veel beweging op gecreëerd wordt. Laagdrempelig in contact en zeer behulpzaam. Wel zelf ook actief blijven natuu... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Klantenservice is perfect, alles werkt prima, ik ben blij met de hoeveelheid die er gedaan wordt. Ik wens alleen dat er later meerdere opties komen, bijvoorbeeld dat je meer of minder betaald en dat e... もっと見る

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fijne samenwerking

Ik werk nou een goed half jaar met Promoview en de communicatie is super, ze denken met je mee en mijn Instagram account is met ruim 4000 volgers gegroeid. Ik haal er veel nieuwe klanten en connecties uit. Als je heel gericht wilt groeien binnen je doelgroep zonder ads dan moet je bij Promoview zijn.

2026年3月20日

Promoview really delivers

Promoview really delivers. They communicate clearly, give honest and valuable advice and they focus on quality over quantity. I’ve seen real growth in my Instagram following!

2026年3月19日

Na een goed telefonisch…

Na een goed telefonisch kennismakingsgesprek besloot ik in te stappen. Alles wel redelijk snel geregeld. Ik kwam in een app terecht waar ik mijzelf eerst moest voorstellen voordat anderen dat deden. Dat was even vreemd maar daarna verliep het contact erg goed. Er komt snel reactie op vragen en ik zag het aantal volgers snel groeien. Een aantal dingen stond niet helemaal goed ingesteld maar na contact was alles snel opgelost naar mijn voorkeuren. Er werd meegedacht over de juiste instellingen en teksten voor mijn doelgroep. Erg fijn! Resultaten tot nu toe ook mooi. Ik hoop op nog meer groei

2026年3月16日
5つ星のうち5の評価

Doet exact wat het beloofd

Wel zelf ook actief blijven natuurlijk! Algoritmes veranderen voortdurend, dus blijf bij de les dan blijkt promoview een waardevolle ondersteuning voor meer bereik!

2026年1月26日
5つ星のうち5の評価

Ik was eerst echt sceptisch

Ik was eerst echt sceptisch, maar na het lezen van de reviews van anderen dacht ik laat ik het toch maar doen. Want jah alleen continue posten en dan paar volgers erbij hebben loont ook niet echt. De maandelijkse groei is echt zichtbaar. Ze houden ook goed contact. Je kan ze makkelijk bereiken. Dus echt een top dienst. Niet twijfelen, maar neem deze dienst af en je bereikt je doelgroep. Persoonlijk vind ik het nog effectiever dan meta ads!

2025年6月1日

Trustpilot エクスペリエンス