レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

We hebben pennen besteld waarop ik een logo wilde met tekst. Los aangeleverd en zij hebben me een mooi voorstel gemaakt. Bij andere bedrijven moest ik alles kant en klaar aanleveren maar ik ben geen h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik wil beginnen met de geweldige communicatie die altijd zeer professioneel was en totaal geen dwingende taal of dergelijke. Dan de prijs die onvoorstelbaar was (we hebben heeeeel veeeel vergeleken).... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer vlotte website om te bestellen. het persoonlijke contact ter controle (voor het in productie ging) was zeer aangenaam. Nadien stipte levering & kwaliteitsvol product. Aanrader!

5つ星のうち5の評価

Dit bedrijf heeft een goede communicatie, levert een mooi product en een snelle levering. De prijs is ook zeer acceptabel. Wat wil je nog meer?

企業情報

1. 販促製品提供業者
  2. デジタル印刷機
  3. オリジナルプリントグッズ
  4. 販売促進物品店

当該企業による記述

Promofit is dé specialist in promotieartikelen en relatiegeschenken. Wil je jouw merk effectief onder de aandacht brengen? Bij Promofit vind je een breed assortiment aan producten die je kunt laten bedrukken met jouw logo, slogan of boodschap. Van pennen, mokken en tassen tot luxe giveaways, notitieboekjes, keycords en USB-sticks – wij hebben alles om jouw bedrijf te laten opvallen. Dankzij onze moderne bedrukkingstechnieken, zoals zeefdruk, tampondruk, full-color print en lasergravure, zorgen we voor een haarscherpe en duurzame opdruk. Zo creëer je een professionele en herkenbare uitstraling voor jouw merk. Of je nu een kleine oplage nodig hebt of een bulkbestelling plaatst, wij garanderen een snelle levering en uitstekende service. Promofit biedt een breed assortiment aan promotieartikelen en relatiegeschenken met hoogwaardige bedrukking voor een professionele uitstraling. Wij staan bekend om onze snelle levering en persoonlijke service, zodat je altijd op tijd je bestelling in huis hebt. Daarnaast hebben we diverse duurzame opties voor milieubewuste promotie, zodat je verantwoord en groen kunt ondernemen. Onze producten zijn perfect voor beurzen, evenementen, zakelijke geschenken en marketingcampagnes. Of je nu jouw medewerkers wilt verrassen met een origineel cadeau of je zichtbaarheid wilt vergroten met bedrukte giveaways, bij Promofit ben je aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en ervaar zelf onze topkwaliteit en service. Twijfel je over welk product het beste bij jouw merk past? Ons deskundige team helpt je graag met persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Ben je tevreden met je bestelling? Laat een review achter en deel jouw ervaring. Jouw feedback helpt ons om onze service en producten continu te verbeteren. Samen maken we van jouw promotiecampagne een succes!

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Topservice!

Topservice!

We waren niet tevreden over de kwaliteit van onze bestelling bedrukte kerstballen.
Ze hebben meteen gebeld om zich te excuseren en een oplossing gezocht: nieuwe, betere ballen aangekocht en bedrukt en de week nadien geleverd. Kosteloos.

De tweede zending van heel goede kwaliteit.

2023年11月9日

Top!!!!!!

Top advies, met spoed opgepakt en de beloftes volledig nagekomen. Precies op tijd binnen in mooie kwaliteit om mee op vakantie te nemen. Veel dank!!!

2023年6月1日

Fijne site, goede service

Fijne site, duidelijke uitleg. Ik had nog een vraag, dus belde even. Werd snel opgenomen. Uiteindelijk order geplaatst, snelle reactie met goed voorbeeld hoe het product er uiteindelijk uit kwam te zien.
Eigenlijk een hele fijne site, met goede service.

2023年2月27日
5つ星のうち5の評価

Snel contact en mooi product!

Snelle reactie, duidelijk informatie en ook nog eens een super snelle levering! Alles in de gaten kunnen houden betreft levering en het product ziet er keurig uit!
Super tevreden! :)

2023年3月3日

Topservice !!!

Super goede en snelle service mogen ontvangen. Het eindresultaat (pepermuntdoosjes in de vorm van een T-shirt met een FC opdruk) zien er supergaaf uit. Dank je !!

2023年2月27日

Echt een bijzondere ervaring

Echt een bijzondere ervaring! ik had 5 kleuren keycords besteld,van iedere kleur 50. Kreeg ik een berichtje dat ze me de prijs van 250 stuks gingen berekenen ( en dus niet 5 x 50 )en dat ik daarom geld terug gestort kreeg. Dit is toch geweldig !

2023年2月22日
5つ星のうち5の評価

Snelle levering, mooi product en goede service

Last minute nog een bestelling geplaatst bij Promofit. Voor het ontwerp Bas gevraagd naar eigen input iets moois te maken. Resultaat is erg leuk geworden en de kwaliteit van het product goed. Bedankt voor de service en snelle levering.

2023年2月24日

Trustpilot エクスペリエンス