Pronto Wonen - Tilburg レビュー 138

4.7

Aabe-straat 41, 5021 AV Tilburg, Noord-Brabant, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Goed en deskundig geholpen door Marijn. We waren net begonnen met het zoeken van een hoekbank, maar na goed en oprecht advies hebben we meteen kunnen beslissen. We werden met geduld geholpen of w... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We zijn vandaag goed geslaagd voor onze nieuwe hoekbank goed geholpen door de verkoper Leo Hij heeft alles goed uitgelegd over de afmetingen en de stoffen Onder het genot van een kopje koffie heef... もっと見る

企業情報

1. 日用品店
  2. インテリア デザイン店
  3. 家具の付属品
  4. 家具店
  5. ソファー専門店

Pronto Wonen - Tilburg について

当該企業による記述

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Fijne ervaring met het kopen van een bank

Fijne ervaring met het kopen van een bank. Robert heeft mij goed geholpen. Veel personeel in de zaak

2026年5月16日

Beste jens,

5つ星のうち5の評価

Goed en deskundig geholpen door Marijn

We werden met geduld geholpen of we iets zouden kopen of niet.

2026年5月14日

Beste meneer/mevrouw Yildirim,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Fijn dat u door Marijn zo goed bent geholpen.

5つ星のうち1の評価

Wat een slechte service

Wat een slechte service. Lamp gekocht van bijna €300 en vervolgens geen garantie krijgen, terwijl er 2 jaar garantie op zit. De kap hing plotseling los, productiefout en vervolgens moesten we zelf een nieuwe kap kopen…en ik moest maar blij zijn dat we daar korting op kregen. Ook de elektronica in de lamp doet het niet naar behoren; ook dit moeten we maar zelf uitzoeken.

2026年5月14日

Beste mevrouw C,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw bezoek aan onze winkel.

Tijdens uw bezoek hebben wij samen gekeken naar de situatie van de lamp en de beschadigde kelk. Hoewel de garantie op dat moment inmiddels was verlopen, hebben wij uit coulance aangeboden om een nieuwe kelk met 50% korting aan te bieden. Daarnaast hebben wij meegedacht over het probleem met het lichtsnoer en aangegeven dat u via onze website een servicemelding kunt doen, zodat wij kunnen bekijken of de leverancier hierin nog iets kan betekenen.

Wij begrijpen dat het frustrerend is wanneer een product defect raakt, zeker wanneer dit al langere tijd speelt. Tegelijkertijd zijn wij hierbij gebonden aan de geldende garantievoorwaarden.

Desondanks proberen wij altijd met onze klanten mee te denken en een passende oplossing te bieden. Jammer om te lezen dat dit door u niet zo is ervaren.

Aslnog geld het aanbod voor de 50% korting op de nieuwe kelk.B

Top ervaring!

We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van onze bank, eettafel en TV-meubel. Marijn was geduldig, vriendelijk en erg gastvrij. Zeker een aanrader!

2026年5月9日

Beste mevrouw brouwer,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Wij zien u graag nog eens terug ion onze winkel.

Goedeavond

Goedeavond
We waren vanmiddag een bank een driezitter voor mijn moeder gaan kopen.
Liep eerst de winkel binnen maar kon de bank niet vinden die ze eerder deze week had gezien.
Maar daar kwam de redder roy de medewerker van pronto.
Ze hadden de bank zo gevonden
We kregen een bakje koffie met wat versnaperingen en een voorstelling van roy.
Die ons prima heeft geholpen om de bank samen te stellen.
Dus nu nog even wachten tot we hem kunnen ophalen.
Maar dat komt goed.
Dus een nieuwe bank nodig of wat anders ga naar pronto en vraag naar roy.
Goedeavond.

2026年5月10日

Beste mevrouw van Dijk,

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie.

5つ星のうち5の評価

We zijn vandaag goed geslaagd

Hij heeft alles goed uitgelegd over de afmetingen en de stoffen
Onder het genot van een kopje koffie heeft hij de aankoop in orde gemaakt

2026年5月10日

Beste mevrouw Sterk,

Pronto wonen Tilburg

5つ星のうち5の評価

Super geholpen vriendelijk en eerlijk…

Super geholpen vriendelijk en eerlijk dank je wel Roy

2026年5月9日

Beste mevrouw Tummers,

Fijne winkelervaring

Erg fijn, snel en deskundig geholpen door Yaniek bij Pronto Tilburg. Aangezien mijn halve inboedel uit mijn huidige woning al bij Pronto vandaan komt was het ook deze keer een logische keuze. Nu al benieuwd hoe de meubels gaan staan in het nieuwe appartement en zin in om terug te komen voor de rest van de aankleding!

2026年5月1日

Beste meneer Sannen,

Hartelijk bedankt voor uw p[ositieve review.
Fijn dat u zo tevreden bent met uw aankopen bij Pronto.
Wij zien u graag terug in onze winkel.

Heel goed geholpen door Yaniek

Heel goed geholpen door Yaniek. Kwam met erg goed adviezen voor het interieur van onze dochter. Heeft heel goed meegeholpen met het maken van keuzes (zonder te beïnvloeden!!!)

2026年5月2日

Beste mevrouw Kolen,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Fijn dat u zo goed bent geholpen.

Dikke 10 voor klantvriendelijkheid bij Pronto Tilburg

Super vriendelijk en fijn geholpen door Marijn bij Pronto Tilburg. Alle tijd om mee te kijken wat paste bij mjn wensen en duidelijke uitleg van alles. Ik zal hier zeker teruggaan!

2026年4月29日

Beste Ans,

Hartelijk bedankt voor uw dikke 10.
Fijn dat u zo goed geholpen bent door Marijn.

Fijne service!

Fantastisch geholpen door Yaniek! Ze nam echt de tijd en dacht ook goed mee. Mede daardoor een goed gevoel over mijn nieuwe aankoop.

2026年4月27日

Beste Hans,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat Yaniek jullie zo goed heeft kunnen helpen. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel.

Pronto wonen Tilburg

5つ星のうち4の評価

Op tijd geleverd en tot nu toe alles in…

Op tijd geleverd en tot nu toe alles in orde

2026年4月23日

Beste Theodorus,

Bedankt voor uw positieve review, Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel.

Fantastisch geholpen door Roy bij Pronto Wonen

Vandaag zijn we fantastisch geholpen door Roy bij Pronto Wonen. Hij nam echt de tijd om ons te helpen met het uitkiezen van de juiste benodigdheden voor onze bank en gaf daarbij eerlijk en deskundig advies. Roy dacht goed met ons mee, luisterde naar onze wensen en wist precies wat het beste bij onze situatie paste. Daarnaast was het ontzettend leuk om door hem geholpen te worden. Hij heeft een vlotte babbel en maakt ook graag een gezellig praatje, waardoor de sfeer meteen prettig en ontspannen was. Dankzij zijn vriendelijke en professionele hulp hebben we met een goed gevoel onze keuze kunnen maken. Zeker een aanrader om je door Roy te laten adviseren!

2026年4月26日

Beste Fleur.

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door Roy. We zien u graag nog eens terug in onze winkel.

^ Bregje
Pronto Wonen

5つ星のうち4の評価

We werden al meteen opgemerkt door de…

We werden al meteen opgemerkt door de verkoopster die ons al meteen wilde helpen. Ze heeft ons heel goed geadviseerd met het inrichten van de woonkamer. Het extra-pakket goed uitgelegd. Met ‘n voldaan en goed gevoel en vertrouwen naar huis gegaan.

2026年4月13日

Beste mevrouw Heerkens,

goede service en aanbeveling

goede service en aanbeveling

2026年3月28日

Beste meneer/mevrouw Groenen

Hartelijk bedankt voor u positieve review.

Eindelijk geslaagd!

We zijn vandaag bij Pronto geweest en we hebben eindelijk onze perfecte eetkamerstoelen gevonden! Na een lange zoektocht in allerlei winkels was dit dé plek waar we zijn geslaagd. Het personeel was ontzettend vriendelijk, dachten echt met ons mee en hielpen ons bij het samenstellen van de stoel en het uitzoeken van de stoffen. We kregen zelfs een kopje koffie aangeboden terwijl we rustig alles af konden wegen. Echt topservice en we zijn superblij met onze aankoop. Een echte aanrader!"

2026年4月19日

Beste mevr. Habraken

Eetkamerstoel zelf samenstellen

We werden goed ontvangen door Leo. Hij hielp ons met het zoeken naar eetkamerstoelen waar we al heel lang naar het zoeken waren. We kwamen uit bij een stoel die je helemaal kon samenstellen volgens je eigen wensen. Helemaal top. Hij adviseerde ons goed en zorgde voor een heerlijk kopje koffie erbij. Heel relaxt en fijn de stoel kunnen samenstellen en kunnen onderhandelen. De winkel is overigens mooi ingericht. Sfeervol en compleet.

2026年4月19日

Beste Geert,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Fijn dat u geslaagd bent.
We zien u graag nog eens terug in de winkel.

Bezoek Pronto Tilburg, bij Yaniek

We werden hartelijk verwelkomd door Yaniek, kwamen met een doel, werden goed begrepen en al snel tot de conclusie gekomen dat het een slaapbank werd. Luisterde naar het feit dat er een bepaald budget was, en daar is ze prima onder gebleven. Kortom een hele fijne en gezellige service! Yaniek BEDANKT!

2026年4月16日

Beste mevrouw Struys,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Fijn dat u zo fijn bent geholpen door Yaniek.

5つ星のうち4の評価

Goed geholpen aan onze droombank!

We zijn langsgeweest bij Pronto Wonen in Tilburg, waar wij goed zijn geholpen door Jan. Dankzij Jan hebben wij de perfecte bank gevonden welke goed aansluit bij onze wensen. De open eindjes zijn goed doorgenomen met Jan die ons goed begeleiden in de vele keuzes.
De service is erg goed en je er valt genoeg te zien in de winkel, zonder dat het druk oogt.

2026年3月14日

Trustpilot エクスペリエンス