Erg goed geholpen, Douwe had alle tijd voor ons ook al was het bijna sluitingstijd. Goed advies. Bank is besteld en heeft een lange levertijd, dit wisten wij en in oktober kwam deze binnen. Gezien wi... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Douwe Modderman, verkoper bij de vestiging in Wolvega, heeft ons op bijzonder prettige wijze geholpen en van advies gediend. Een rustige jongeman die eerlijk en open overkomt. Alle lof. Fam vd Helm,... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
Pronto Wonen - Wolvega について
当該企業による記述
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
連絡先
Frisaxstraat 12, 8471 ZW, Wolvega, Friesland, オランダ
- 0561-614525
ネガティブなレビューの 72%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Erg goed geholpen
Bank is besteld en heeft een lange levertijd, dit wisten wij en in oktober kwam deze binnen. Gezien wij druk waren met een lange verbouwing, mocht onze bank tot eind februari '25 langer logeren bij Home center. Datb was echt top! Alleen maar positiviteit! Nogmaals dank!
Fijn geholpen
Fam vd Helm, Oldemarkt.
Behulpzame mensen bij het afhalen, slechte webshop
Behulpzame mensen bij het afhalen van producten. Echter wel heel slecht geregeld. Ik koop iets via een webshop, vervolgens krijg ik mijn afhaalbewijs, daar staat dat ik het bedrag nog moet voldoen terwijl ik online al betaald heb. Gevraagd de factuur aan te passen zodat duidelijk is dat ik betaald heb. Niet goed gedaan waardoor ik vervolgens bijna mijn lamp niet mee krijg, was het niet dat jullie medewerker bij de afhaal zich zo goed inzette. Slecht geregeld, slechte ervaring. Mijn advies zou zijn de webshop offline te halen en eerst alles goed voor elkaar te maken voordat jullie online gaan verkopen.
Een hele prettige winkel
Pronto Wonen in Wolvega is een hele prettige winkel om te shoppen. We werden snel en vakkundig geholpen en alle opties waren snel duidelijk.
Prettig geholpen om een goede keuze te…
Prettig geholpen om een goede keuze te kunnen maken.

Goede uitleg gekregen
Goede uitleg gekregen, medewerkster nam ruim de tijd voor ons. Fijne communicatie

Erg vriendelijk geholpen door Sharon
Erg vriendelijk geholpen door Sharon. Ze nam alle tijd voor goed advies. Gewoon heel fijn en professioneel.

Pronto Wonen - Wolvega からの回答
Werd prima geholpen met inladen en…
Werd prima geholpen met inladen en aanhanger koppelen.

Pronto Wonen - Wolvega からの回答
Zeer vriendelijk en goed geholpen, maar ook enkele verbeterpunten.
We zijn zeer vriendelijk, hulpvaardig en goed geholpen door een medewerkster.
Jammer dat de nalevering van 2 stoelen niet gebracht worden, maar zelf moeten ophalen. Voor een totaal van aankopen van meer dan € 3.000 vinden we dit ongepast.
En.......het aanbieden van een kopje koffie tijdens ons bezoek zou erg op prijs gesteld zijn.

Vakkundig …
We zijn heel vriendelijk en deskundig geholpen, daar werden we heel blij van .

Fantastische service
We zijn erg goed geholpen door de medewerkers. Erg goed geadviseerd bij het uitzoeken van een bank en kregen een stukje stof mee naar huis die we later in een envelop terug konden sturen.
Geen op of aanmerkingen

Buitengewone behulpzame medewerkster
Heel goed door uw medewerkster geholpen. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Zo maak je het niet alle dagen mee.

Zeer vriendelijk en behulpzaam
Goed persoonlijk geholpen. Goed geluisterd naar wat klant zoekt.
Zeer vriendelijk en behulpzaam

Uitmuntend geholpen
Uitmuntend geholpen door de medewerkers van Pronto. Een bank gekocht en gebruik kunnen maken van een leenbank. Goede service.

Vriendelijke medewerker
Vriendelijke medewerker die ons op een goeie manier heeft geholpen de juiste bank te kiezen.

Super Hulp van Sharon van Pronto
Wij zijn zeer goed geholpen door Sharon van Pronto. Showroom model bank via marktplaats gekocht. Sharon gaf duidelijke en snelle antwoorden. Ze heeft bank netjes gereserveerd tot wij kwamen kijken. Echt hele goede service. 6 sterren wat ons betreft.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。