Pronto Wonen - Zoeterwoude レビュー 66

4.6

Hoge Rijndijk 313, 2382 AP Zoeterwoude, Zuid-Holland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vanmiddag super vriendelijk geholpen door Monique. Dit was bij Pronto Zoeterwoude. Alles is duidelijk en rustig uitgelegd. Topper deze vrouw. Ook nog een handgeschreven bericht Heel veel ple... もっと見る

企業情報

1. 日用品店
  2. インテリア デザイン店
  3. 家具の付属品
  4. 家具店
  5. ソファー専門店

Pronto Wonen - Zoeterwoude について

当該企業による記述

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Gezellig en hele goede uitleg

Gezellig en hele goede uitleg. Monique was echt top.

2026年5月2日

Beste Bornebroek,

Wat leuk om te lezen dat je bezoek als gezellig hebt ervaren en dat je zo goed bent geholpen. Fijn dat Monique er echt voor je uit sprong. Dat is precies de beleving waar we voor gaan in de showroom.

We geven je compliment met plezier aan haar door!

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk bij binnenkomst.Ziet gelijk…

Vriendelijk bij binnenkomst.Ziet gelijk of we hulp nodig hebben.We hebben specifieke wensen.Luistert aandachtig.Komt zelf met opties.Laat sommige banken in het echt zien hoe ze er uit kunnen zien. Hoort gelijk aan onze wensen wat we wel/niet willen. Monique legt alles uitgebreid uit. Herhaalt alles nog een keer ah eind. Geeft veel tips wat er allemaal mogelijk is. Je merkt dat ze veel ervaring heeft, heel fijn dat ze deze ervaring ook deelt

2026年4月18日

Goede uitleg

Goede uitleg. Jammer dat we bij het meubel de onderhoudsflesjes moesten betalen, dat vind ik geen service!

2026年4月14日

Beste Rob,

Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn om te horen dat de uitleg als duidelijk en prettig is ervaren. Daar doen we het voor.

Je opmerking over de onderhoudsflesjes snap ik ook goed. Dat voelt al snel als iets dat bij de service hoort. We kiezen er bewust voor om dit los aan te bieden, zodat klanten zelf kunnen bepalen of ze hier gebruik van willen maken. Tegelijkertijd nemen we je signaal serieus, want de beleving moet natuurlijk kloppen van begin tot eind.

Dank voor je eerlijke feedback én je vertrouwen in ons.

5つ星のうち5の評価

Na een aantal jaren wikken en wegen

Na een aantal jaren wikken en wegen, niet wetend wat we nu precies wilden, werden we enorm goed geholpen door de verkoopster van pronto, die ons duidelijk maakte wat de keuzes waren, waar we op moesten letten, wat de mogelijkheden waren.. na het bezoeken van zeker 20 winkels voelde dit gewoon als: dit klopt🙂

2025年12月30日

Beste Rene,

Wat een mooie review, dank je wel daarvoor! Geweldig om te lezen dat jullie na zo’n lange zoektocht bij ons het gevoel kregen: dit klopt. Dat is precies waar we het voor doen.

Fijn dat onze collega jullie zo goed heeft kunnen begeleiden in het maken van de juiste keuzes. We weten hoe lastig het kan zijn met zoveel mogelijkheden, dus het is extra mooi dat jullie met vertrouwen bij ons zijn geslaagd.
Heel veel plezier met jullie aankoop en we hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen in de showroom.

2026年3月23日

Beste Samantha,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren. Daar doen we het iedere dag voor.

Graag tot ziens,

5つ星のうち3の評価

Slechte kwaliteit stof gekozen!

Super vriendelijk geholpen en een prachtige bank gekocht en februari 2025 werd deze geleverd. Al snel merkte ik dat er heel snel lussen in de bank kwamen, door bv een haakje aan mijn nagels of door mijn ring en armband. Balen natuurlijk dus geen sieraden meer op de bank dragen want, dat kan die stof niet hebben. Jammer want een bank moet wel iets kunnen hebben lijkt me. Ook heel snel, met 4 weken begon de bank een soort te rullen. De stof werd al lelijk. Toch maar gemaild maar in alles dekken ze zichzelf in, sieraden is logisch dat dit kan haken werd gezegd, dus al onze visite moet hun sieraden nu af als ze bij ons op de bank willen zitten(?!) Ik mocht geen kleden op de bank leggen want, daardoor ging het ook rullen en uiteindelijk lag het aan de luchtvochtigheid in ons huis, dat was te laag of te hoog. Echt de grootste flauwekul kreeg ik terug gemaild, in alles was het onze schuld. (Mijn inziens gaven ze daar indirect mee aan dat de stof eigenlijk van slechte kwaliteit is, als je trots en zeker bent over je product dan doe je wat met een klacht!). Heb uiteindelijk een machientje gekregen voor de pluis oid maar dat hielp niet. Nu een jaar later zien de stof er slecht uit. Ik heb het maar gelaten omdat het een gebed zonder einde bleek te zijn met Pronto, niemand daar nam het serieus of wilde de moeite doen om langs te komen oid. Voor ons absoluut geen Pronto meer. Wel jammer want, de bank, op de bekleding na, is verder wel goed.

2026年3月20日

Beste Mar,

Dank je wel voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring. Wat fijn om te lezen dat je in eerste instantie zo prettig bent geholpen en blij was met de bank.

Tegelijkertijd is het natuurlijk erg vervelend om te horen dat de bekleding niet aan je verwachtingen voldoet en dat je het gevoel hebt gehad dat je klacht niet serieus is opgepakt.
We hebben je gegevens helaas niet kunnen terugvinden in ons systeem. Dat maakt het voor ons lastig om inhoudelijk mee te kijken naar wat er precies is gebeurd en waar het eventueel is misgegaan in de communicatie of afhandeling.

We komen dan ook heel graag alsnog met je in contact om dit samen goed te bekijken en waar mogelijk tot een passende oplossing te komen. Zou je ons willen benaderen via de winkel of een e-mail willen sturen met je gegevens? Dan zorgen wij dat dit persoonlijk wordt opgepakt.

Alvast dank voor je moeite, we horen graag van je.

Ervaring bij aankoop

Vanmiddag super vriendelijk geholpen door Monique.
Dit was bij Pronto Zoeterwoude.
Alles is duidelijk en rustig uitgelegd.
Topper deze vrouw.
Ook nog een handgeschreven bericht
Heel veel plezier met jullie nieuwe stoelen en lamp.
Dit vonden wij zeer attent.

2026年3月15日

Beste Sylvia,

Wat ontzettend leuk om jouw mooie woorden te lezen. Fijn dat Monique je zo vriendelijk heeft kunnen helpen en alles op een duidelijke en rustige manier heeft uitgelegd. Juist dat persoonlijke stukje aandacht, zoals het handgeschreven bericht, maakt het extra bijzonder om te horen dat dit zo gewaardeerd wordt.
We geven je complimenten met veel plezier aan Monique door. Namens ons allemaal alvast heel veel woonplezier gewenst met jullie nieuwe stoelen en lampen.

5つ星のうち5の評価

Goed geholpen en snel geholpen

2026年3月8日

Pronto Wonen - Zoeterwoude からの回答

Len, bedankt voor de mooie vijf sterren!

Wat fijn om te lezen dat je goed én snel bent geholpen in onze winkel. We doen ons best om klanten niet alleen goed te adviseren, maar ook het hele proces prettig en vlot te laten verlopen. Het is leuk om terug te horen dat dat zo is ervaren.
Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze showroom.

5つ星のうち4の評価

Vriendelijk personeel

Fijn geholpen, vriendelijk personeel, denken erg goed mee.

2026年3月7日

Pronto Wonen - Zoeterwoude からの回答

Nicole, wat leuk om je review te lezen, dank je wel daarvoor!

Het doet ons goed dat je de tijd hebt genomen om te laten weten dat je prettig bent geholpen en dat ons team goed met je heeft meegedacht. Juist dat persoonlijke meedenken vinden we belangrijk; samen zoeken naar iets dat echt bij iemand past.
Veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je nog eens terug bij ons in de winkel.

Goede ervaring

Goede ervaring, vriendelijk, sociaal, ervaren. Duidelijk.

2026年3月7日

Pronto Wonen - Zoeterwoude からの回答

Wat een mooie woorden, Katja. Dank je wel voor de vijf sterren!

Fijn om te lezen dat je onze manier van helpen als vriendelijk, sociaal en duidelijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen en met helder advies een goede keuze kunnen maken. Het is dus erg leuk om te horen dat dat zo is overgekomen.

We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je nog eens te mogen verwelkomen in onze winkel.

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk personeel en een deskundige advies

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Pronto Wonen, Rijneke Boulevard Zoeterwoude! Vanaf het eerste moment zijn we super goed geholpen met een deskundig advies.

Het uitzoeken van onze bank was best een uitdaging, maar dankzij de professionele begeleiding van adviseur Willemijn hebben we precies de juiste keuze kunnen maken. Er werd echt met ons meegedacht over comfort, stijl én praktische zaken.

Ook bij het uitzoeken van accessoires kregen we fijne tips, en nam adviseur Willemijn alle tijd om spullen bij elkaar te zoeken, waardoor alles mooi op elkaar afgestemd is. Wat we extra bijzonder vonden, was dat de stylist uitgebreid de tijd nam om samen met ons te zoeken naar de perfecte kleur die paste bij het staaltje behang dat we hadden meegenomen. Dat gaf ons echt vertrouwen in onze keuzes!

Kortom: vriendelijk personeel, deskundig advies en een winkel waar echt aandacht is voor de klant. Wij komen hier zeker terug en raden Pronto Wonen van harte aan!

2026年2月21日

Beste Angelique,

Wat ontzettend leuk om zo’n uitgebreide en warme review te lezen. Dank je wel daarvoor!

Wat leuk dat jullie ervaring bij Pronto Wonen Zoeterwoude zo positief is geweest en dat jullie je goed begeleid voelden tijdens het uitzoeken van de bank en accessoires. Het is altijd leuk te horen dat als wij proberen een persoonlijk en dooracht advies geven dit ook zo gewaardeerd wordt. Wij geven de complimenten zeker aan Willemijn door.

Heel veel plezier straks met jullie nieuwe inrichting, en we kijken ernaar uit om de foto’s te zien.

5つ星のうち5の評価

Heel goed geholpen en goede kwaliteit meubels

Onlangs ben ik met mijn ouders geweest voor 2 bankstellen en 4 eetkamerstoelen. Wat zijn wij leuk geholpen door Willemijn! Ze denkt heel goed mee met alles en geeft goed advies. En ze was zeker niet opdringerig. Het was echt een feestje om op deze manier meubels uit te zoeken voor mijn ouders. Inmiddels zijn ze geleverd en hebben ze er enorm veel plezier van. Goede kwaliteit meubels.
Bedankt Willemijn en Pronto Zoeterwoude!

2026年2月21日

Beste Esmeralda,

Wat een heerlijke review om te lezen, dank je wel! Wat fijn dat jullie samen met je ouders zo prettig geholpen zijn bij het uitzoeken van de meubels. Dat het uitzoeken zelfs als een feestje voelde, is precies wat we willen bereiken.

Geweldig dat alles inmiddels geleverd is en dat je ouders er zoveel plezier van hebben. Daar doen we het voor!

5つ星のうち5の評価

We zijn super goed geholpen

We zijn super goed geholpen door Willemijn ze nam alle tijd wat we fijn vonden je koopt niet elke dag een hoekbank.

2026年1月17日

Beste Ed,

Wat leuk om te lezen dat je zo prettig bent geholpen door Willemijn. Een hoekbank kies je inderdaad niet elke dag uit, dus het is belangrijk dat je daar rustig de tijd voor krijgt en goed advies bij ontvangt. Fijn dat je dat zo hebt ervaren en dat Willemijn je daarbij heeft kunnen helpen.
We wensen je alvast heel veel woonplezier met jullie nieuwe hoekbank en staan natuurlijk altijd voor je klaar als we nog iets voor je kunnen betekenen.

5つ星のうち3の評価

aankoop kast

Op 2 januari jl. heb ik een kast gekocht en betaald en kreeg min of meer de verzekering dat ik diezelfde dag een berichtje voor de bezorging mocht verwachten van de vervoerder, een extern bedrijf. Dit omdat de kast uit voorraad geleverd kon worden. Die vervoerder nam na ruim een week ongeveer contact op en ik kreeg ook vrij snel een link waarmee ik de bezorging kon volgen. Ik snap dat ik niet direct een berichtje krijg, het was heel slecht op de weg en zo, maar zeg dan niet van die dingen, zo jammer. Maar ik had dus een link en de kast zou 19 januari gebracht worden, ware het niet dat ik die ochtend een zeer arrogant mailtje kreeg met de mededeling dat de verkeerde kast naar de vervoerder was gestuurd en de levering niet doorging. Daar zat ik met mn eettafel en aanrecht vol serviesgoed. Ik heb maar gebeld en aangegeven dat ik het waardeloos vond zoals ze met hun eigen gemaakte fouten omgaan......hoe kan je de verkeerde kast naar de vervoerder sturen, n.b. uit voorraad. Vandaag de 26e bijna 4 weken na aankoop en betaling is de kast geleverd en de vervoerder verdient een grote pluim, dat wel. Zo zie je maar dat verkooppraatjes vaak gestoeld zijn op onwaarheden, nogmaals erg jammer. Ik moet ook zeggen dat ik het telefonische contact met Pronto wel als prettig heb ervaren, dat komt omdat de afspraken toen ineens wel werden nagekomen, en heb ook nog 10% korting gekregen en dat bedrag is ook al op mijn rekening gestort, dat dan weer wel

2026年1月2日

Beste Jan,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Het is jammer om te lezen dat het traject rondom de levering van je kast niet is verlopen zoals je op 2 januari mocht verwachten. Dat gevoel van “het wordt vandaag opgepakt” en vervolgens langer moeten wachten, kan begrijpelijkerwijs frustrerend zijn.
Intern bleek helaas dat de kast verkeerd was binnengemeld, waardoor deze op dat moment nog niet beschikbaar was voor uitlevering. Zodra dat duidelijk werd, hebben wij direct contact met je opgenomen om dit toe te lichten, onze excuses aan te bieden en een passende compensatie van 10% voor te stellen. Ook hebben we samen gekeken naar een zo snel mogelijke nieuwe leverdatum en – op jouw verzoek – de levering via onze eigen bezorgdienst laten verzorgen.
Fijn om te horen dat de uiteindelijke levering goed is verlopen en dat je daar tevreden over was. Dat neemt natuurlijk niet weg dat de vertraging en de onduidelijkheid in het begin vervelend zijn geweest, en daarvoor bieden wij je nogmaals onze oprechte excuses aan. We nemen jouw signaal over de communicatie en verwachtingen serieus en gebruiken dit om onze processen verder te verbeteren.
Dank je wel voor je feedback en voor het prettige contact tijdens het oplossen hiervan. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe kast.

Herkeuze bankstel

Na 3 reparaties door de Fa Oranje waren we er klaar mee, geen vertrouwen meer in ons bankstel .Pronto Zoeterwoude nam ons gelukkig serieus.De manager ondernam meteen stappen en dit heeft geleid tot een herkeuze.we mochten een nieuwe uitzoeken .Top service en erg vriendelijk geholpen ook door Ilse die ons probleem had opgepakt.
Dank je wel we zijn erg blij met de oplossing.

2026年1月21日

Beste Ingrid,

Wat fijn om te lezen dat we dit voor jullie goed hebben kunnen oplossen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is als een bank na meerdere reparaties nog steeds niet naar wens is, dus des te mooier dat we samen tot een herkeuze zijn gekomen waar jullie weer vertrouwen in hebben. Dank je wel voor je complimenten over de service, voor Ilse en voor de manier waarop we dit samen hebben opgepakt. Het geeft ons veel voldoening dat jullie nu weer met een goed gevoel verder kunnen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。