Marijke van Pronto Zwolle heeft ons fantastisch geholpen! Ze vertelde gewoon het eerlijke verhaal over de eettafel aan ons en regelde een nieuwe tafel voor ons.Topservice! Dikke pluim voor Marijke!... もっと見る
企業が回答しました
Na een gesprek van een paar uur en samen puzzelen met een adviseur, stelden wij een eettafel met 6 stoelen, een zithoek voor de woonkamer en 2 loungebanken voor de thuisbioscoop samen. Wat ons voor... もっと見る
企業が回答しました
Zeer klantvriendelijk behandeld. Mooi prijsje betaald voor een fijne relaxstoel, na flinke korting. Goed afgehandeld en geholpen bij inladen van de stoel. Al met al een prima en prettige ervaring.... もっと見る
当該企業による記述
Pronto Wonen: Verrassend gezellig!
Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.
✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.
✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.
✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.
✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!
✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.
Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.
Grote Voort 88, 8041 BH, Zwolle, Overijssel, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Pronto Wonen - Zwolle からの回答
Gezellig en vriendelijk,zeer goed geholpen en meegedacht

Pronto Wonen - Zwolle からの回答
We zijn goed geholpen door Jeanet. Mooie tafel en stoelen gekocht voor een goede prijs. Snelle levering dus helemaal tevreden

Pronto Wonen - Zwolle からの回答
Ricky van Pronto Zwolle heeft alle tijd genomen om ons te helpen keuzes te maken bij de aanschaf van een modulaire bank. Hij was heel vriendelijk, geduldig en dacht goed met ons mee. Ook toen er bij levering een beschadiging bleek bij twee poten, stuurde hij per direct twee nieuwe toe. Super service en een prachtige bank. Wij komen niet uit de omgeving van Zwolle, we waren daar die dag toevallig. Maar als we weer eens een meubel gaan aanschaffen, dan rijden we graag die kant weer op vanwege deze prettige ervaring.

Pronto Wonen - Zwolle からの回答
Wij hebben op half november bij pronto zwolle 6 eetkamerstoelen gekocht. De stoelen hebben wij 8 december opgehaald. Tot dus ver liep alles netjes!
Dezelfde dag de stoelen in elkaar gezet. Bij een stoel bleek de bout en moer stuk te zijn(draaide door). Direct contact opgenomen met Pronto Zwolle. Er werd mij beloofd dat er direct een bout en moer zou worden opgestuurd. Na nog drie keer contact te hebben opgenomen met pronto Zwolle kregen wij een maand later 6 januari 2023 alleen een bout toegestuurd, zonder moer. Geen enkele excuses tot zover en er zal mij een moer worden toegestuurd. Al met al een hele slechte after sales. Pronto (Zwolle), daar zal ik niet gauw weer iets kopen!

Pronto Wonen - Zwolle からの回答
Mooie bank gekocht in 2018. Nu hoekjes, waar je dus niet op zit, zijn versleten en gaan gewoon kapot. Heb half jaar terug gebeld met klanten service. Ik wilde graag tot een oplossing komen, maar kreeg geen gehoor op mijn vraag. Mw vertelde dat dit onder slijtage valt en zij er dus niks mee gaan doen... Voor mij geen pronto meer en dit is dus geen reclame naar mijn omgeving!
Ik kan helaas niet reageren op de reactie vanuit pronto.
Dus even op deze manier..
Ik moet met mijn bank naar de winkel komen om het te laten beoordelen. Ze hebben al gezegd dat het niet in de garantie valt en ik eventuele kosten, om het opnieuw te bekleden, zelf moet betalen. Daar ben het niet mee eens, dat heb ik gezegd!!
Ik vind het niet normaal dat een bank van net 3 jaar oud kapot gaat!
Geen pronto meer voor ons! En geen reclame vanuit mij voor dit bedrijf!

Pronto Wonen - Zwolle からの回答
De bestelde en ontvangen stoelen zijn prima en we zijn er blij mee.
Er werd ons gezegd bij de bestelling dat ze ws binnen een week geleverd zouden worden. Dat klopte niet en vervolgens kregen we te horen dat het 2-4 weken zou duren. Het zijn er uiteindelijk 5 geworden. Op zich niet zo'n probleem, maar ik heb tussen tijds een paar keer gebeld met Pronto Zwolle, die steeds niet konden zeggen hoe lang het zou duren. De gesprekken verliepen correct en zeker klantvriendelijk, maar inhoudelijk was het wel onbevredigend.
Overigens zijn we zeer tevreden over de adviezen die we kregen bij het maken van een keuze voor de stoelen: Klantvriendelijk en meedenkend.

Pronto Wonen - Zwolle からの回答
We werden netjes geholpen door een vlotte jongeman die ons goed advies gaf.
Deze keer hebben we een eethoek en een kastje gekocht en vorige jaar een bankstelsel.
Als we iets nodig hebben voor in huis gaan we altijd eerst naar Pronto!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。