Jeg fik mine mc sÊder ompolstret efter egne ideâer med hjÊlp fra Arman. Og resultatet blev virkelig gennemfÞrt, jeg kan kun anbefale pro polstring. Arman er virkelig dygtig, plus han ser og hÞre... ãã£ãšèŠã
Endnu en anbefaling herfra! Havde fÃ¥et ombetrukket stole med lÊkkert nyt lÊder, men knapperne pÃ¥ stolene var ikke sÃ¥ holdbare og gik i stykker. Arman fra Propolstring havde pÃ¥ forhÃ¥nd informeret om,... ãã£ãšèŠã
Vi kontaktede Aman via mail ang. vores fÞrersÊde der gabte voldsomt i syningerne. Han havde tid allerede dagen efter, og han kontaktede os ogsÃ¥ undervejs, da opgaven var lidt stÞrre end fÞrst antaget.... ãã£ãšèŠã
Arman har lavet det smukkeste hÃ¥ndvÊrk, lige efter mit Þnske. Han bestilte lÊder hjem i utrolig lÊkker kvalitet og resultatet blev som nytt - og virkelig smukt. Super hurtig og professionel kommunika... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Det smukkeste håndvÊrk
Arman har lavet det smukkeste håndvÊrk, lige efter mit Þnske. Han bestilte lÊder hjem i utrolig lÊkker kvalitet og resultatet blev som nytt - og virkelig smukt. Super hurtig og professionel kommunikation. Meget fleksibel i forhold til afhentning og indlevering. Han er virkelig en dygtig håndvÊrker.
Han har omtrukket to lÊderarmlÊn til en lÊnestol og ombetrukket plus givet nyt skum til en skammel. Jeg vil til enhver tid anbefale ham.
Super flot arbejde og god service
Super flot arbejde og god service. Har fået lavet hynder til 6 spisestuestole, og det er meget flot håndvÊrk.
Alletiders service topprofessionelâŠ
Alletiders service topprofessionel behandling. Kan varmt anbefales.
Jeg fik ombetrukket er rat til enâŠ
Jeg fik ombetrukket er rat til en gokart. Vi fandt en lÞsning sammen, som ser rigtigt godt ud.
Det udfÞrte arbejde er perfekt lavet. ð
5 stjerner herfra!
Kommer helt sikker igen en anden gang.
Arbejde af hÞj kvalitet.
Har netop fået ompolstret en designer stol hos Propolstring. Arbejdet er udfÞrt til perfektion. Syninger og polstring er super lÊkkert udfÞrt. Jeg ser frem til nÊste besÞg hos Propolstring med nye opgaver.
kan varmt anbefale Propolstring
Jeg har fået lavet meget kvalitets arbejde gennem tiden blandt andet fuld lÊder kabine til Dodge Ram, bÊnksÊde til Chevy C 10 truck, kardanboks til Corvette samt solskÊrme og kaleche på Mercedes SL, ny himmel Mustang Fastback. Jeg har altid fået gode råd og vejledning, og til meget skarpe priser. En dygtig håndvÊrker der holder aftalerne til tiden.
Den bedste mester i sit håndvÊrk
Den bedste mester i sit hÃ¥ndvÊrk, fik lavet interiÞret i min Mercedes og jeg kunne ikke engang forestille mig et sÃ¥ godt stykke arbejde. Jeg stolede fuldstÊndig pÃ¥ hans smag og valg og fik et Maybach interiÞr med cognacfarvede lÊdersÊder. Ser bare genialt ud, hurtigt arbejde, med den hÞjeste kvalitet. Mesteren lavede endda unikke og smukke mÞnstre til mig pÃ¥ sÊderne, en af ââslagsen. Allerede aftalt at lave mig lÊderdÞre og rat. Vil utvivlsomt absolut anbefale ProPolstring, hvis der skal arbejdes med mÞbler, biler og alt andet inden for faget!!!
Giver mine varmeste anbefaling for etâŠ
Giver mine varmeste anbefaling for et godt håndvÊrk. Har fået lavet flere ting og det er super kvalitet hver gang. God og behagelig service.
Anny Frederiksen
Utroligt flot håndvÊrk.
Utroligt flot hÃ¥ndvÊrk.. Jeg fik lavet et sÊde til min Suzuki DR500 fra 1989. Der er intet at sÊtte en finger pÃ¥, flot hÃ¥ndvÊrk, god vejledning, hurtig produktionstid til fornuftige pengeð Tusind tak for et flot stykke arbejde
Ompolstring af mÞbler i båd
Stor viden, godt håndvÊrk og en service over forventning.
Det har vÊret en stor opgave med 2 sofaer og en rÊkke andre stofbeklÊdninger i min båd. Jeg har vÊret yderst tilfreds med samarbejdet og servicen undervejs. Klart 5 stjerner.
Ville klart bruge Arman igen
Min tipoldefars lÊnestol er bare blevetâŠ
Min tipoldefars lÊnestol er bare blevet superflot. Er blevet restaureret og der er lavet fjedre. Den er bare flot og god at sidde og strikke i. God vejledning, kan kun anbefales.
Flot ombetrÊk af stole
Har lige fået 2 spisebordstole med ryg ombetrukket med skind. Arbejdet er flot udfÞrt. Det har hele vejen igennem vÊret en meget behagelig oplevelse at handle hos Propolstring. Hurtig og venlig service og flot udfÞrt håndvÊrk. Og ydermere til en god pris.