レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Step is net binnen en ziet er goed uit. Tijdslot van 1-3 werkdagen bezorging is niet realistisch als het uit Tjechie moet komen (icm deze keuze voor transport). Tussendoor wordt niet aangegeven wat da... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Op zich prima stepjes. Verzendtijd is echter veel langer dan vermeld op de website. Tor 2 keer toe meer dan een week gewacht op de order. Komt uit Tsjechië. Wel goed te volgen via track en trace. Gri... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prostuntstep is "the place to go" Voor zowel de jonge beginnende steppers vinden er een leuke kwaliteit step maar ook de steppers zoals mijn zoon die fanatiek de skateparc bezoeken kunnen voor alles t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. We hadden een fout onderdeel besteld en iets vergeten voor de steps van mijn zonen. Bij de verwerking van de bestelling hebben ze onmiddellijk contact met on... もっず芋る

䌁業情報

1. おもちゃ屋
  2. 子䟛向けのおもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Prostuntstep.nl verkoopt stuntsteppen en accessoires. Wij staan voor de beste kwaliteit en het beste advies.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Super slecht verpakt, zag er niet uit!

Super slecht verpakt in alleen een blauwe plastic zak en dus was de doos van de step aan alle kanten finaal gescheurd.
Het leek wel van een rommelmarkt afkomstig.
Geen reactie van de eigenaar van Prostuntstep.nl toen ik hier over mailde.
Slecht! Zo ga je niet met klanten om.

2025幎8月4日
Prostuntstep ロゎ

Prostuntstep からの回答

Beste Paulien (Plien),

De enige email die ik op 8 augustus van u heb ontvangen onthield de volgende tekst:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Goedemorgen Hanno,

Ik moest even een nachtje slapen om antwoord te geven op je mail.
Dit omdat ik al gelezen heb op Trustpilot dat de levertijd niet altijd gehaald wordt door jullie en dat mensen ook als suggestie gegeven hebben deze te verlengen op jullie website.
Jammer dat jullie er dan niets mee doen denk ik dan, want de klanten zijn wel heel erg tevreden over jullie producten als ik het zo lees.

Ik waardeer het zeer dat je de moeite hebt genomen om uitgebreid antwoord hebt gegeven op mijn mail.
Dan voel je je als klant ook serieus genomen
Dus ja, ik accepteer de korting en ga geduldig zitten wachten tot hij komt..😃

Fijne weekend,
Paulien

Uw eerdere op 11 augustus geplaatste review kon ik niet - zoals nu wel (#4079) - aan een order koppelen.

Nogmaals: Ik heb alleen uw email van 8 augustus ontvangen. Vandaar wist ik niets over de slechte toestand van de verpakking.

Het spijt me zeer dat de pakketservice naast de vertraging van de levering - waarvoor ik een terugbetaling t.h.v. € 10,00 als kleine vergoeding voor uw ongemak heb gedaan - ook nog een beschadigde verpakking heeft bezorgd.

Mijn serieuze excuses ook hiervoor.

Hanno Nocken
Team Prostuntstep

5぀星のうち2の評䟡

Stuntstep uit Tjechïe.

Ik had een stuntstep besteld, deze moest uit Tjechïe komen.
Iets wat mij niet duidelijk was op de website.
De stuntstep was verpakt in een dunne blauwe plastic zak en plakband.
Dus de doos was helemaal kapot en gescheurd.
Hij leek wel van een tweedehands rommelmarkt te komen.
Niet fijn cadeau geven!
Op mijn mail hier over heeft Hanno niet gereageerd, slecht!

2025幎8月8日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち4の評䟡

Top ervaring

Top ervaring. Was niet zo blij dat het helemaal uit een ander land moest komen, daar let ik meestal op als ik een aankoop doe. Maar de step is van erg goede kwaliteit, heel licht en stabiel. Die gaat denk ik lang mee!

2025幎3月13日

Communicatie

Communicatie, verzendingssnelheid kan beter.

2024幎11月30日
Prostuntstep ロゎ

Prostuntstep からの回答

Beste Laura,

U plaatste uw bestelling op zaterdag 30 november 2024 om 21:02.
Nog op dezelfde dag om 21:17 stuurden we u een email omdat we twijfels t.o.v. het bezorgadres hadden. Inderdaad bevestigde u reeds om 21:19 dat we het achternaam moesten gaan aanpassen.

We beloven op onze website een levertijd van 1-3 werkdagen (ma. t/m vr.).

Op maandag 2 december - de eerste werkdag na ingang van uw bestelling - verzonden we om 14:58 een verzendbevestiging van de bestelde stuntstep samen met een track&trace link.

In de logistieke sector was het de extreem drukke tijd voor Sint en als gevolg hiervan werd de step van onze logistieke partner helaas pas op 6 december om 11:05 bij u geleverd.

De levering heeft dus 2 werkdagen langer geduurd dan op onze website aangegeven. Hiervoor mijn serieuze excuses.

Hanno Nocken
Team Prostuntstep