Jag Àr ledsen att jag gick pÃ¥ dom hÀr maffiametoder. Min mÃ¥nadskostnad blev 200 kr mer. Protexia SSTNET. Passa er. Dom Àr hemska. Ãr ofattbart att dom fÃ¥r hÃ¥lla pÃ¥. Hoppas ni sover gott om nÀtterna.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag lÀrde mig om Protectias övervakningstjÀnster i realtid och gick nyligen med för dem. Jag ville vara sÀker pÃ¥ att min identifiering var sÀker eftersom jag tillbringade mycket tid online. Det var lÀ... ãã£ãšèŠã
För vÃ¥rt företag har Protectia förÀndrat allt! Vi ligger steget före cyberfarorna tack vare deras flitiga mörka webbövervakning. De ger mig sinnesfrid genom att kontinuerligt söka efter komprometterad... ãã£ãšèŠã
Blev uppringd av nÃ¥gon med brytning i gÃ¥r och han babblade pÃ¥ om nÃ¥got med internetintrÃ¥ng och att mina mejl blivit hackade. Men nÀr han sa att detta samtal spelas in dÃ¥ sa jag vönta lite. Du fÃ¥r skic... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Protectia har i över 5 Ã¥rs tid erbjudit en Online FörsÀkring för bÃ¥de Företag och Privatpersoner inom Sverige. Vi har satt ihop ett paket som innehÃ¥ller Online FörsÀkring, SÀkert Internt (VPN) och ett Ãvervakningsverktyg som scannar internet efter din privata information. VÃ¥r dedikerade kundtjÀnst finns online alla dagar i veckan för att hjÀlpa dig med alla frÃ¥gor och hjÀlper till med rÃ¥dgivning för alla Cyber Security frÃ¥gor, och helt pÃ¥ svenska!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÀnner mig trygg med protectia!
Fick snabb hjÀlp
Hade massa småfrågor som man har, fick bra hjÀlp omgående och det var ett plus att dem var vÀldigt trevliga också!
Snabb kundtjÀnst och trevligt bemötande!
Snabb kundtjÀnst och trevligt bemötande!
Fungerar hur bra som helst!
KÀnner mig trygg med ProtectiasâŠ
KÀnner mig trygg med Protectias ID-skydd, snabbt svar från KundtjÀnst också. Tack!
Otroligt nöjd
Otroligt nöjd, skulle aldrig vÀlja en annan leverantör ðð
AnvÀnder dom för IDSkydd till bÃ¥deâŠ
AnvÀnder dom för IDSkydd till både familjen och företaget, fungerar riktigt bra!
Grymt bra tjÀnst
Grymt bra tjÀnst! Tack för att jag fick möjligheten att skydda mig innan något hÀnder!
Jag har haft en fantastisk upplevelseâŠ
Jag har haft en fantastisk upplevelse med Protectia.se. Webbplatsen Àr mycket anvÀndarvÀnlig och lÀtt att navigera, vilket gör det enkelt att hitta den information jag letade efter. Produkterna de erbjuder Àr av hög kvalitet och deras fokus på sÀkerhet och pålitlighet Àr verkligen imponerande.
Protectia.se lever upp till sitt löfte om integritetsskydd. Min personliga information Àr inte bara bevakad, utan också vÀrnad, vilket ger mig en stor trygghet nÀr jag navigerar i den digitala vÀrlden. Deras toppmoderna lösningar ser till att mina personuppgifter förblir konfidentiella.
Det Àr tydligt att Protectias styrka ligger i deras engagerade team. Deras specialister Àr passionerade försvarare av digital integritet och arbetar outtröttligt för att skydda anvÀndarnas rÀtt till en orörd identitet. Det Àr uppmuntrande att veta att det finns ett team som verkligen bryr sig om min sÀkerhet varje dag.
Framstegen inom teknik driver Protectia framåt, men det Àr förtroendet från deras anvÀndare som verkligen Àr deras drivkraft. Deras engagemang för att skapa en tryggare morgondag Àr något jag verkligen uppskattar.
BestÀllningsprocessen var smidig och leveransen var snabb. Jag fick min bestÀllning inom utlovad tid och produkterna var vÀl förpackade. Dessutom Àr deras kundservice utmÀrkt â jag hade nÃ¥gra frÃ¥gor innan jag bestÀllde och de var mycket hjÀlpsamma och snabba med sina svar.
Jag kÀnner mig trygg med att handla från Protectia.se och rekommenderar dem varmt till alla som Àr i behov av sÀkerhetsprodukter. Tack för en utmÀrkt service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ