レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

MÀrkligt att ett sÃ¥nt oseriöst försÀkringsbolag fÃ¥r försÀkra skolbarn. Otrevligt bemötande frÃ¥n start och trots allvarlig skada med bestÃ¥ende allvarliga men anser inte de att orsakssamband gÃ¥r att st... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

TrÃ¥kigt nog mÃ¥ste man ge en stjÀrna för att kunna skriva nÃ¥got, men det Àr alldeles för högt betyg. Detta bolag gör verkligen allt för att slippa undan att betala nÃ¥got oavsett om det Àr moraliskt f... もっず芋る

1.4

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Oseriöst försÀkringsbolag försÀkrar skolbarn

MÀrkligt att ett sånt oseriöst försÀkringsbolag får försÀkra skolbarn. Otrevligt bemötande från start och trots allvarlig skada med bestående allvarliga men anser inte de att orsakssamband går att styrka. DÀrmed går de emot både vad behandlande lÀkare och försÀkringsnÀmnden anser.

2026幎2月9日

VÀrdelöst sÃ¥ kallat ” försÀkringsbolag

VÀrdelöst sÃ¥ kallat ” försÀkringsbolag ” som inte betalar ut en krona trots missprydande Àrr efter ingrepp pÃ¥ grund av kattbett pÃ¥ dotterns handled. StÃ¥r sÃ¥ fina tabeller dÀr summor av pengar ska betalas ut, men inte en krona fick hon. En ren och skÀr bluff. Synd att kommunen anlitar nÃ¥got dylikt!

2025幎12月3日

Totalt vÀrdelös försÀkring

Totalt vÀrdelös försÀkring som inte ens bör få kalla sig försÀkringsbolag, sonen har försÀkringen via skolan och efter en olycka på idrotten blev han gipsad trots det tÀnker försÀkringsbolag inte stå för skolskjuts innan vi varit på återbesök hos ortopeden trots journalkopior som styrker att han Àr gipsad.
Katastrof!

2025幎10月31日
5぀星のうち1の評䟡

Det Àr bara sÃ¥ lÀskigt att vara barn

Det Àr bara sÃ¥ lÀskigt att vara barn och vi Àr ”falskt” försÀkrade via den försÀkringen och att man skickar sina barn till skolan under falsk trygghet. Vi mÃ¥ste göra nÃ¥got Ã¥t saken nÀr det gÀller att bli försÀkrad hos dem och krÀva av kommunerna att försÀkra oss rÀtt.
Kanske Àr det dags för Uppdag granskning att gå in och kolla vad som pågår dÀr.

2025幎8月21日

Bedrövligt försÀkringsbolag

Bedrövligt försÀkringsbolag som dels anlitar inkompetenta konsulter och andra aktörer utan att sjÀlva sÀtta sig in i skadeÀrendet. Svarar inte pÃ¥ frÃ¥gor och riktar anklagelser mot den drabbade (försÀkringstagaren). Detta försÀkringsbolag Àr helt och hÃ¥llet bluff och följer inga etiska riktlinjer, inte heller deras egna försÀkringsvillkor. De Àr nonchalanta, har ett mycket illa bemötande och gör allt för att komma undan ansvar medan de sjÀlva gÀrna mjölkar sina kunder pÃ¥ pengar genom höga försÀkringskostnader. De har ingen koll alls pÃ¥ svensk lagstiftning. KlagomÃ¥l kan du lÀmna en efter en, men de hamnar bara i papperskorgen, Àven nÀr ansvariga chefer kopplas in. Ända vÀgen att fÃ¥ upprÀttelse Àr genom domstol! VARNING för detta försÀkringsbolag!!!

2025幎3月4日
5぀星のうち1の評䟡

TrÃ¥kigt nog mÃ¥ste man ge en stjÀrna för

Tråkigt nog måste man ge en stjÀrna för att kunna skriva något, men det Àr alldeles för högt betyg.
Detta bolag gör verkligen allt för att slippa undan att betala något oavsett om det Àr moraliskt förkastligt. Att polisen konstaterar att motparten Àr skyldig till en olycka rÀcker inte. Bolaget försöker Àndå ljuga sig ur det hela.

2025幎2月1日
5぀星のうち1の評䟡

Vi hade en omfattande brand på vårt

Vi hade en omfattande brand pÃ¥ vÃ¥rt boende förra Ã¥ret (företagsförsÀkring hos Protector). Branden medförde omfattande skador och Protector dröjde med ersÀttning och hjÀlp i 4 mÃ¥nader innan de betalade ut ersÀttning. DÀrefter har det bara varit strul och vel, bÃ¥de med Protector sjÀlva och alla deras konsulter som de anlitat i Àrendet (totalt 5 stycken hittills). Deras interna kommunikation Àr totalt bristfÀllig vilket i slutÀndan drabbar kunden eftersom de pÃ¥stÃ¥r att vi ej fullgjort vÃ¥r del av villkoren, men i sjÀlva verket verkar deras konsulter inte kommunicera med Protector och vise versa. jag har klagat och klagat... klagomÃ¥lsavdelningen hÀnvisar till handlÀggaren. Med andra ord utreder de inte Àns klagomÃ¥len man skicka. Viktigt att kÀnna till Àr att LÀnsförsÀkringar varit inkopplade i samma brandskadeÀrende men avseende fastighetsdelen och dÀr har det fungerat flÀckfritt. De har varit raka tydliga i deras kommunikation, besvarat frÃ¥gor och varit stöttande nÀr det behövs. Protector utför istÀllet skrÀmseltaktik och saknar en hel del kompetens, men framförallt Àr bemötandet under all kritik. Ärendet Àr pÃ¥gÃ¥ende och fortsÀtter sÃ¥ det Ã¥terstÃ¥r att se hur det hela slutar... Just nu pÃ¥stÃ¥r de att vi ej vidtagit vÃ¥ra skyldigheter enl. villkoren (rÀddningsplikt) trots att det Ànda vi gjort Àr att försöka rÀdda, rÀdda, rÀdda. helt utan stöd frÃ¥n Protector - enbart motstÃ¥nd. För oss Àr det tydligt att Protector frÃ¥n start velat sÀtta kÀppar i hjulet. De vill gÀrna att man betalar stora stora belopp till dem för försÀkring men nÀr det vÀl Àr dm som ska ersÀtta enl. gÀllande villkor sÃ¥ vill de göra allt i sin makt för att slippa undan. Jag vill verkligen VARNA för detta företag!

2025幎1月20日

Bluf företag

Bluf företag! VÀrsta försÀkringsbolag! 👎
,,ErsÀttning lÀmnas inte för Àrr som Àr framtrÀdande (kategori A).’’
Varning! Spela ingen roll vilken Àrr blir kvar, enligt de det blir framtrÀdande!😂

2024幎10月16日

Undvik

Undvik! MÀrkligt att dom får hålla öppet!!
Fick ut 0kr till min son 15 år efter han sytt 13 stygn på lÀppen och fått ett helt klart synligt Àrr resten av livet!
I samband med lÀppskadan slog han Àven ut hela ena framtanden som måste bytas ut till en "fake" tand nÀr tÀnderna vuxit klart!
"BLUFF FÖRETAG"

2024幎6月14日

Min bil blev påkörd

Min bil blev påkörd. Av Protector fick jag ett riktig skambud. Dom inklusive handlÀggaren borde skÀmmas.
VARNING för detta bolag som kallar sig försÀkringsbolag. En stjÀrna Àr för mycket men det lÀgsta jag kan ge.Dom som har försÀkring hos Protector, kolla deras omdöme hÀr och sÀg upp försÀkringen. Teckna inte försÀkringen hos detta bolag!

2024幎3月19日

Protector Àr verkligen ett helt

Protector Àr verkligen ett helt vÀrdelöst försÀkringsbolag som inte ens Àr vÀrt att kallas för försÀkringsbolag!
Sonen fick ett Àrr efter en brÀnnskada. Vårt eget försÀkringsbolag Folksam ersatte Àrret utan problem.
Uddevalla kommuns elever har sin olycksfallsförsÀkring hos Protector. De ersÀtter aldrig för nÃ¥got! De bedömde att de inte tÀnker ersÀtta nÃ¥got för sonens Àrr. Är sÃ¥ missnöjd och detta Àr inte första gÃ¥ngen. Ska kontakta kommunen och frÃ¥ga hur de kan vÀlja ett sÃ¥nt vÀrdelöst försÀkringsbolag? Man ser ju bara hos er hÀr pÃ¥ Trustpilot vad folk skriver om dem:(.

2024幎3月11日

Arbetsskada

RÃ¥kade ut för en arbetsskada, fÃ¥r inte en spÀnn frÃ¥n protector. De kunde inte se nÃ¥t samband mellan ett fall frÃ¥n hjullastaren och skadan som jag jag drabbades av. Detta har lett till operation och sjukskrivning
 detta ska överklagas

2024幎2月23日